ulfang Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 lte tadında bi grup önerebilirmisiniz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Dream Theater :P -John Petrucci&Jordan Rudess'ın albümü var onu seversin. -Joe Satriani, müthiştir. Lte'de ki elektro-bas-davul zenginliğinin elektro kısmı öndedir tabi daha çok, diğer elementler tamamlayıcı görev görürler başrol yerine ama gayet keyiflidir, aynı tadı verir. 'symphony X' var bir de yakın bahsettiğim sanatçılar ve eserleri bunalti-com'dan deneme amaçlı bulunabilir:)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Liquid trio experiment sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Ha bi de spastic ink diye bi grup var, tarz olarak benzemiyorlar pek ama sürekli hangisi daha hayvan diye karşılaştırırlar bunları. Bir dene istersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 boys anılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 vokalsiz olsun istiyorum ben trio experiment dinliyorum zatende hoşuma gitmedi , dt , spastic ink bunlarda mevcut listte boys anılarda var tabi unutmamak lazım. bunların dışında varmı (vokalsiz falan böyle) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 -John Petrucci&Jordan Rudess -Joe Satriani vokalsiz bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Planet X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Boys Anılar beğenmediysen de CanKan kraldır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
proggorp Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 camel dinle! mirage albümünü dinle! camel dinle! sonra da spock's beard dinle! dinle! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Gordian Knot'a bakabilirsin. Ama öyle davul harcstçcöakrakakakrkarkakakrkadaodaosooa diye takılmaz, sakin sakin takılır bu abiler. Kastırmıyorlar yani. Vokal de yok =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nytram O'lorie Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Planet X ve Derek Sherinian kesinlikle.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Gordian knot tavsiyesine katiliyorum. Ayrica spastic in gitaristi ron jarzombek in solo albumlerine de goz atabilirsin, ayni sekilde petruccinin kide fena degildir. Hatta solist lerden gideceksek marty friedman in son 2 albumunu de ben gayet begeniyorum. Belki fazla jazzy ve deneysel kacabilir ama spaced out un slow gin albumunu de onerebilirim, merak edersen albumle ayni isimle sarkiyi dinlersen genelgecer bi fikre sahip olursun. Vokal dedigimiz anda bunlar dallanir budaklanir cicek acar. Vokalsizlerden bu kadar. =] edit: derek, symphony x vs power a girildikten sonra vitalij kuprij de var, vk3 nispeten iclerinde en deneyseli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Blotted Science, 7 for 4 filan var aslinda, ama sanki zamaninda gondermistim de begenmemistin pek. Baska da gelmiyor aklima. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Cons said: boys anılar Dağılın Şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar