Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Audi A5 1.8T

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ben de onu yazacaktım ağzımdan almışsın Para. Bizde de daha yüksek değil mi?

En yüksek kaza riski kırmızı ufak araç kullanan bekar erkeklerdeymiş diye bir araştırma sonucu vardı, bu yüzden onların sigorta primleri daha yüksek olmalıymışmış...

Para, saat 10 suları TEM'de Ümraniye civarında seni görmedim değil mi? Neydi senin A4'ün rengi?
Mesaj tarihi:
Selam,

Metalik gümüş. Hayır ben değildim. 8'e 10 kala Çamlıca gişelerinden çıkıp Dudullu Organize'ye sapıyorum ben.

Sanırım İstanbul'da kıçında sadece "4 1.8T quattro" yazan tek A4 1.8T quattro benimkisi :P

Saygılar.
Mesaj tarihi:
Selam,
Mr_Hand said:
sarı. hauehuehhe

Forumda sayfa kaydırdıkça kayan, üstünde FIRE yazan kırmızı bir düğme istiyorum. Tıklayınca hedef işareti çıksın, istediğin nicke tıklayınca 'system activated' yazsın 2sn sonrada 'target destroyed' yazsın mümkünse. İlk denemeyi de Mr_Hand üstünde yapmak istiyorum. Hand, koşmaya başla (nasıl olacaksa artık)...

Saygılar.
Mesaj tarihi:
paramecium said:
Selam,

Metalik gümüş. Hayır ben değildim. 8'e 10 kala Çamlıca gişelerinden çıkıp Dudullu Organize'ye sapıyorum ben.

Sanırım İstanbul'da kıçında sadece "4 1.8T quattro" yazan tek A4 1.8T quattro benimkisi :P

Saygılar.

Sen öyle san, muhaahah.

Paramecium, Istanbul'da kıçında 4 yazan gümüş renkli başka bir A4 daha var eski kasa! 1.8T Quattro yazmıyor gerçi.
  • Yeni Oluştur...