Baggio Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 .. oyle bir telefon ki, Nokia olmasi sart, mumkunse kapakli olacak, tuslari da ince ya da cukurlu olmiycak, tombul parmakli bir aile buyugu icin lazim :p Bluetooth GPRS vs. isleri cok onemli degil, orta karar bi kamerasi olsun. Tavsiyelerinizi bekliyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 N76 uygun olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 tam bende n76 dicektim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Nokia 6555 kullanıyorum geçen ay aldım,fazla popüler bir telefon değil ve çift ekran,rahat kullanım ve çok şık. Özellikleride tatminkar. 500 ytl civarıydı ama düşmüştür. Analog saati ve arkadan görünüşü harbi çok ambiyans. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 e65 olur mesela tuşlar olarakiyi ben kullanıyorum, kamera da 2mp orta karar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 e65 kullanıyorum.Şahsen ben memnunum. 2megapixel kamerası var.Kamerası düşük pixel olarak gözükse bile gayet yeterli.Wifi'de en iyilerden.Telefon 3. ayında soyulmaya başladı özellikle ortada yer alan 8 farklı işlev gören tuş bakır rengine büründü.Çok göze çarpmıyor şuan ama ileride bakalım neler olacak =)Mail alışverişi yapabiliyorsun fakat inbox'a inen mail'i silsen bile mail orada çakılı gözüküyor.Gmail'i kurdum fakat o box silinmiyo çözemedim. Kısaca şöyle anlatıyım. +Dizayn +Görüntü +Wifi -Soyulma -Mail kurulum sonrası KDV dahil fiyatı:580YTL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar