adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 dün iddaa oynamıştım 5 maç ama öylesine arkadaşı beklerken vakit geçsin diye oranıda 5 veriyodu öle 1 milyonluk oynadım. tuttu kupon 5 milyon kazandım :D:D kasarım 10 milyon yatırırm tek maçtan yatar kupon şimdi ölesine oynadım tuttu ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 iğrenç mi son o iğrenç paraları ver bana kurtarayım seni iğrenç durumdan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 yok o 5 milyonla bi kupon daha yapıcam ama uyuz oldum yinede haufhauefhea:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yvz5 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 iğrenç bi durum söliim sana, bir zamanlar senin elini tutup senin için atan kalbinin şimdi başkası için attıını bilmek ve buna rağmen arkadaş olmak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arden Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 yvz5 said: iğrenç bi durum söliim sana, bir zamanlar senin elini tutup senin için atan kalbinin şimdi başkası için attıını bilmek ve buna rağmen arkadaş olmak... hödö? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 hshaahaahhshgjghkfk. sinirden gülüyom :((((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 kermit'le fantezi kupon yaptık dün bjk maçına alt oynattı zorla yattı. 1 e 343 veriyodu. gerçi tek maçtan da yatmadı da yine de suçu kermit'e yükledim ben ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Haram o para git dilenciyi falan ver cık cık cık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 benim yanımda bi ark var. 4 maç söylüyo oyna bunları diye. oynuyorum sonra 3 4 maç da kendim oynuyorum. adamın dedikleri hep tutuyo benim söylediğim en garanti maçlar bile yatıyo. evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
çikilop Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Talih boku püsürüğü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar