nizsaints Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Nedir bu yapilanlar anlamadim kapatiliyor falan filan anlamadim gitti NApiyor bu tayyip bey? ... Neler olucak çok merak konusu 1. si telsim kapanirsa birsürü aboneyi turkcell e iticek veya diyerlerine ve üstüne üslük 1500kişiyi aşkın kişi işsiz kalicak bide bunlarin üstüne cepshoplari eklersek ohohooo star tv de ayni 1500 - 2000 kişi aşkın işsiz yine ne olucak merak ediyorum ve ne yapmaya çalışılıyor kafama "UZAN"kelimesi geliyor ama şimdi çem uzana destek veriyorum başka bişi diyemem bunan sonra... star tv ye destek için 7088 e telsim hattından msg atabilirsiniz tamemen ücretsiz...[signature][hline]Nixnix RuLaZzZ HiPeRaCtİvS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 cem uzan daha fazlasını hakediyor[signature][hline]"Enseleri öperim, kulaklara üflerim." Jean Jacques Rousseau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 bu biraz propogandaya girmiyo mu startv ye destek falan ? merakımdan soruyorum[signature][hline]Eye of twilight, give us sight... Take our offer, give us might... Make our power, tears of night... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 +1 yapmasaydi o kadar uckagitcilik dolandiricilik düşmeseydi kendisi ve çalışanlarını bu duruma. zaten kendi memlekette söz sahibi olsa rakiplerine 1000 katını yapardı ona da eminim[signature][hline]Gentlemen, you can't fight in here! This is the War Room. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nizsaints Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Peki çalışanlara ne oluyor beyler ? Cem uzan tamam hadi en adi herif diyelim çalışan okadar en az 5000 kişi işsiz kalcak kapanirsa starla telsim nediyosunuz bu duruma onu söylüyorum cümlemin sonunda yani cem uzana destek veriyorum bunun yüzünden dedim farketin artik ... tayyip kendi kuyusuna düşüyo ... nefret ettiriyo millete kendisini budur olay kendim ayrica kendi düşüncem olarak tayiip ide hiç sevmemmmm[signature][hline]Nixnix RuLaZzZ HiPeRaCtİvS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Evet. Çalışınların ve müşterilerin olup bitenlerde bir suçu yok ama artık yılanları tutup yok etmenin vakti geldi.. Bir yerden başlanmalı.. İnşallah devam eder bu tip icraatlar..[signature][hline]--------------------------------------------- Now I lay me down to sleep Pray the lord my soul to keep If I die before I wake Pray the lord my soul to take :-) :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nizsaints Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 said: Andre, 20 January 2004 21:54 tarihinde demiş ki: Evet. Çalışınların ve müşterilerin olup bitenlerde bir suçu yok ama artık yılanları tutup yok etmenin vakti geldi.. Bir yerden başlanmalı.. İnşallah devam eder bu tip icraatlar.. yanlış düşünceler bunlar... amasi filan olmamasi lazım 3. şahısveya 2. şahıslarin zarar görmemesi gerekir bu lafın yüzünden birsürü orda çalışan arkadaşimin seni bulup bişiler yapmak isteyebiliceyini tahmin edebiliyorum :)[signature][hline]Nixnix RuLaZzZ HiPeRaCtİvS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 şahsen ne tayyibi ne de cem uzanı seviyorum ikiside birbirinden beter benim için ama bu thread direk olarak propoganda ne yani ben telsime yardım için şuraya kısa mesaj atıp cem uzanın kasasına ekstra para mı atacam ne saçma Bu topic in kilitlenmesini talep ediyorum...[signature][hline]Eye of twilight, give us sight... Take our offer, give us might... Make our power, tears of night... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 tayyip muhalefete dayanamadı yahu adam diktatör eğilimleri gösteriyo[signature][hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nizsaints Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 said: Quivalen-soth, 20 January 2004 22:00 tarihinde demiş ki: şahsen ne tayyibi ne de cem uzanı seviyorum ikiside birbirinden beter benim için ama bu thread direk olarak propoganda ne yani ben telsime yardım için şuraya kısa mesaj atıp cem uzanın kasasına ekstra para mı atacam ne saçma Bu topic in kilitlenmesini talep ediyorum... okumuyorsun mesaj lari !!! profaganda olduğunu düşünüyorsan buraya bişiler yazip durma ki çok saçma bi düşünce sadece sana denilicekşey OKUMUYORSUN!!![signature][hline]Nixnix RuLaZzZ HiPeRaCtİvS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 saçma.... 7088 e mesaj atmak nasıl ucretsiz olabilir ki? neyse takıl sen ama kilitlerler seni yakında cunku açıktan açığa bir kurumu destekler ve baskasını karalar biçimde bir msg...[signature][hline]Eye of twilight, give us sight... Take our offer, give us might... Make our power, tears of night... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nizsaints Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 said: Quivalen-soth, 20 January 2004 22:08 tarihinde demiş ki: saçma.... 7088 e mesaj atmak nasıl ucretsiz olabilir ki? neyse takıl sen ama kilitlerler seni yakında cunku açıktan açığa bir kurumu destekler ve baskasını karalar biçimde bir msg... Susarmisin özele gel orda sana cevabını verim kirletme konuyu saçma olan senin dediklerin ...[signature][hline]Nixnix RuLaZzZ HiPeRaCtİvS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 gerek yok sen takıl...[signature][hline]Eye of twilight, give us sight... Take our offer, give us might... Make our power, tears of night... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 kim dolandırıcılık yapmış... katılmıyorum sabancı veya aydın doğan gibi bir sürü dolandırıcı varken.. ortada hiçbir kanıt yokken yoktan var edilen bahaneler ile bir grup çökertiliyor bu bize neyi gösteriyor açıkca söyliyeyim "tr'da hukuk işlemiyor!"[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 o da doğru.... tr de herkes dolandırıcılık yapıyo ama herkes biliyo startv deki o para dağıtan yarışmada insanlar paralarını alamıyolar cunku kara para aklıo cem beyimiz... aman ya sanki herkes sütten cıkmıs ak kasık bosverin en iyisi artık çivisi çıktı memleketin[signature][hline]Eye of twilight, give us sight... Take our offer, give us might... Make our power, tears of night... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Türkiye nin ik özel kanalı olan star tv nin kapanması türkiye de demokrasinin nerlere geldiğinin göstergesidir. cem uzan umrumda değil ama umrumda olan şeyler var. Şampiyonlar ligi var mesela star kapanırsa kesin dijitürk alır. Sonra Türkiye de medyanın gücünü öğreniyoruz. Medya istediğini kral yapar istediğini ise soyguncu. Cem uzan ile aydın doğan arasında bariz bir savaş veriliyor. İki tarafında çıkarttığı gazateyi okumam ve iki tarafında haber bültenlerini seyretmem (sadece NTV seyrederim haber için) Çünkü iki tarafta "tarafsız medya ilkesini bozmaktadır" Cem uzan a ne yapılırsa yapılsın ama star ile telsim in kapatılması türkiye de demokrasiye bir darbe olur. Tayip erdoğan ise bu tutumuyla rejim aleyhinde yazılar çıkartan dergileri kapatan iran'ı anımsatıyor inşallah sonumuz onlar gibi olmaz.[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® © icq:108382340 oxxx[==============> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 said: karpuz, 20 January 2004 21:43 tarihinde demiş ki: cem uzan daha fazlasını hakediyor Kusra bakma da kocaman bir oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 cem uzan tayyibe kafa tuttu tayyipde aldı o kafayı bi tarafına sokmaya calısıo uzanın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nizsaints Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 said: Bathory, 20 January 2004 23:36 tarihinde demiş ki: cem uzan tayyibe kafa tuttu tayyipde aldı o kafayı bi tarafına sokmaya calısıo uzanın hehe öle ama bulamiyo gidip dolaşacaği yeri iyi bilir o kafa :)[signature][hline]Nixnix RuLaZzZ HiPeRaCtİvS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nizsaints Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 said: nizsaints, 20 January 2004 23:57 tarihinde demiş ki: said: Bathory, 20 January 2004 23:36 tarihinde demiş ki: cem uzan tayyibe kafa tuttu tayyipde aldı o kafayı bi tarafına sokmaya calısıo uzanın hehe öle ama bulamiyo gidip dolaşacaği yeri iyi bilir o kafa :) Bulamiyo dediyim yani anlarsiniz yer :)[signature][hline]Nixnix RuLaZzZ HiPeRaCtİvS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nizsaints Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 said: Jaan, 20 January 2004 23:26 tarihinde demiş ki: Türkiye nin ik özel kanalı olan star tv nin kapanması türkiye de demokrasinin nerlere geldiğinin göstergesidir. cem uzan umrumda değil ama umrumda olan şeyler var. Şampiyonlar ligi var mesela star kapanırsa kesin dijitürk alır. Sonra Türkiye de medyanın gücünü öğreniyoruz. Medya istediğini kral yapar istediğini ise soyguncu. Cem uzan ile aydın doğan arasında bariz bir savaş veriliyor. İki tarafında çıkarttığı gazateyi okumam ve iki tarafında haber bültenlerini seyretmem (sadece NTV seyrederim haber için) Çünkü iki tarafta "tarafsız medya ilkesini bozmaktadır" Cem uzan a ne yapılırsa yapılsın ama star ile telsim in kapatılması türkiye de demokrasiye bir darbe olur. Tayip erdoğan ise bu tutumuyla rejim aleyhinde yazılar çıkartan dergileri kapatan iran'ı anımsatıyor inşallah sonumuz onlar gibi olmaz. Bu olay starlada bitmiyo stardigital ve ona bagli olan bütün kanallar sonra telsime bagli olan kuruluşlar doğrudan direk uzana bi saldiri yapıldığı besbelli yani e yuh diyor insan[signature][hline]Nixnix RuLaZzZ HiPeRaCtİvS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 çok ayıp tayyip böyle birşey yapamaz günah.. birde neye kızıyorum biliyormusun müslüman olanlar çok temiziz şöyleyiz böyleyiz diyor türbanlılar vs.ler.. yazlıkta yan komşularımız öyle ancak göreceksinizki bahçeleri öyle bir pislikki yedikleri balıkları hep bahçelerine atmışlar buddy'nin gitmemesi için oraya uğraşmıştım bayağı bir neyse :) uzan o kadar reklam falan yaptı ancak birsürüde oy aldı bence bu seçimde çok daha fazla oy alacak gibi..[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Açıkcası UZAN yapılan herşeyi hak etti bence. Fakat bunun yolu birçok insanı işsiz bırakacak bir yol ile değil aksine sadece ilgili olanları cezaandırarak olmalı. Sonuçta binlerce insan o firmalar vasıtası ile ekmek yiyor.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RogueNoir Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 said: orc_lord, 21 January 2004 00:07 tarihinde demiş ki: birde neye kızıyorum biliyormusun müslüman olanlar çok temiziz şöyleyiz böyleyiz diyor türbanlılar vs.ler.. yazlıkta yan komşularımız öyle ancak göreceksinizki bahçeleri öyle bir pislikki yedikleri balıkları hep bahçelerine atmışlar buddy'nin gitmemesi için oraya uğraşmıştım bayağı bir neyse :) nedemek istediğini anlamadım. söylemeye çalıştığın sadece bu yazdıklarınla sınırlıysa ve gizli mesajlara, sembollere falan yer vermediysen, gerçekten süper saçmalamışın. daha alakasız bişey yazılamazdı.[signature][hline]improper dancing in the middle of the street Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 said: nizsaints, 20 January 2004 21:57 tarihinde demiş ki: said: Andre, 20 January 2004 21:54 tarihinde demiş ki: Evet. Çalışınların ve müşterilerin olup bitenlerde bir suçu yok ama artık yılanları tutup yok etmenin vakti geldi.. Bir yerden başlanmalı.. İnşallah devam eder bu tip icraatlar.. yanlış düşünceler bunlar... amasi filan olmamasi lazım 3. şahısveya 2. şahıslarin zarar görmemesi gerekir bu lafın yüzünden birsürü orda çalışan arkadaşimin seni bulup bişiler yapmak isteyebiliceyini tahmin edebiliyorum :) Neresi yanlış ? Hırsızlardan, işçilerden memurlardan köylülerden alınan vergilerin her yıl devleti ve milleti dolandıran insanların cebine gitmesine karşı olmak mı yanlış ! Güzel ülkemizin ileri adım atmasını başka ülkelerin avucuna bakmaya muhtaç bırakan asalakların temizlenmesi mi yanlış ? Tabii ki bu tip mahlukların istihdam ettiği dürüst ve namuslu insanımızın da mağduriyetlerini düşünmek zorundayız. Evet. Ama bu düşünce bizi pisliği temizleme isteğimizden alıkoymamalı. Mevcut iktidarın bu olayların üzerine gitmesinde başka bir niyet varmı yok mu onu bilemem. Onların savuncusu değilim. Ama bi şekilde onlar veya başkası artık bu çıbanı koparmak zorunda. Yoksa üçüncü dünya ülkesi olmaktan kurtulamıyacağız.[signature][hline]Now I lay me down to sleep Pray the lord my soul to keep If I die before I wake Pray the lord my soul to take :-) :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar