kickass Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 civ civ çıkıcak kuş çıkıcak muhabbetine + bir point[signature][hline]Be nice or be gone..
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Duş'un giderinden haman böceği yavruları çıkıyordu. Kolonya boşalttım gidere doğru yaktım sonra. 1 2 saniye sonra suyu açtım. 1 2 gün sonra tekrar çıktılar. Ilaçladım boruları gelmediler bir daha.[signature][hline]He shall appear to thee and thou shall know him.He is no son of God, he is the son of the earth. Facito aliquid operis, ut semper te Diabolus inveniat occupatum.
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 FlAŞ FlAŞ FlAŞ Yılan sıçarken objektiflerimize yakalandı... Bu durumdan rahatsız olan yılan kameramanımıza nasıl saldırdı... AZ SONRA!!![signature][hline]Gidiyorum gözüm yaşlı Hatıran har yüreğime Sen sev yağmurları Yağmurlar yağsın üzerime The person you have seen is going to suicide.Please remember him...
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 hamamböcekleri kolay ölmez demekki :p biri fare 5cm zıplayamaz demiş. gülesim geldi. fare yerden yarım metre zıplar zorlanmadan. sen ne biliosun diyenlere, bizim eski oturduumuz ewin balkonuna 2 tane dadanmıştı 1. kattaydık o zaman. balkon 2 tarafa açılıodu 1 i mutfak, diğeri benim odam ki yan tarafı benim odamdı cam da wardı. fareler mutfaın olduu tarafa gidip dışardaki bulduklarını kemiriolardı. ben hazırlandım bi gün. sopayla camdan çıktım kaçarlarken 1 tane patlattık 1ine. sora öldü die gittim poşetle alırken bir sıçradı, yüzümü geri çekmeseydim sçmıştım. aman dikkat diyim o yüzden. peh amma yazdım bi fare atladı diye.[signature][hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Baturaabi 8 Eylül 2003 Saat 22.21 de demiş ki : Ya resmen Kamp kuruyollaw ya.. Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben de...
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Eha... Ben tarla farelerini falan öldürmem çok lokum oluyorlar.Alıp sevesi geliyor insanın. Ama sıçan falan derseniz aman yani.Kazığa bile oturturum.[signature][hline]He shall appear to thee and thou shall know him.He is no son of God, he is the son of the earth. Facito aliquid operis, ut semper te Diabolus inveniat occupatum.
kickass Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Düş kapanı diye bir film wardı oradada adam yılan sıcıyordu ama sonrada anlıyordukki zuzaylı bir yaratık zıçmış[signature][hline]Be nice or be gone..
De-Jeavu Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 said: LevieMaxilack, 28 January 2004 00:48 tarihinde demiş ki: FlAŞ FlAŞ FlAŞ Yılan sıçarken objektiflerimize yakalandı... Bu durumdan rahatsız olan yılan kameramanımıza nasıl saldırdı... AZ SONRA!!! zuhahah yarıldım ya:) ZICAN YILANIN DRAMI!!! İŞTE GÖRÜYORSUNUZ ZICMAK İCİN KENDİ KLOZETİ OLMAYAN YILAN BASKALARININ KLOZETİNE ZICARKEN NASILDA EZİYET CEKİYOR:)[signature][hline]Don`t trouble trouble till trouble troubles you! Dejeavu The Level 50 Eldritch...
De-Jeavu Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 SAYIN YILAN ACI VAR MI ACI??? :)[signature][hline]Don`t trouble trouble till trouble troubles you! Dejeavu The Level 50 Eldritch...
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 said: canerg, 27 January 2004 18:02 tarihinde demiş ki: Tuvalletekine mi acırsın yılana mı ? işte can alıcı nokta :D[signature][hline] -Nobody is perfect.. I'm Nobody ..!
-Legendary- Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 çok tatlı bişeymiş bu yılan ısırır mı[signature][hline]a.k.a wicked "Buck" Kill Bill'de demiş ki: My name is Buck, i am here to f*ck Girin girin hepinizi beklioruz!: e-all
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Admin Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 spectator alıcaktı bir aralar aldı ise burdan salmıştır ispanyadan cıkmıştır velet piton bu arada böle pitonlar fln kaçıp kanalizasyona girmelerinin sebebi hem daah kuytu hemde fareleri yedikleri için fare peşinden girmiştir boruya :) avustralyada cok oluyor boyle seyler hep haberlere cıkar birisinin bahçedeki havuzunda 2 metrelik timsah cıkar diğerinin evine gece 4 metrelik piyon girer cocukları öldürür ...[signature][hline]Grandmaster Hamburger Kampanya: lol yerine gyy (gülmekten yerlere yattım) kullanıyorus . Yönetim iş başındadır olaylara zamanında müdahele eder karakedi, 26 January 2004 17:47 tarihinde demiş ki: kavga etmeyin bu konu başlığında. karakedi, 26 January 2004 17:49 tarihinde demiş ki: justin sende aşık olup durma zırt pırt :P
-Legendary- Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 said: DynamicK, 28 January 2004 02:38 tarihinde demiş ki: birisinin bahçedeki havuzunda 2 metrelik timsah cıkar diğerinin evine gece 4 metrelik piyon girer cocukları öldürür ... zuhah timsah nirden gelio sulama kanalından mı, ne borular avrmış be :)[signature][hline]a.k.a wicked "Buck" Kill Bill'de demiş ki: My name is Buck, i am here to f*ck Girin girin hepinizi beklioruz!: e-all
-Legendary- Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 said: yok, 28 January 2004 02:25 tarihinde demiş ki: said: -Legendary-, 28 January 2004 02:08 tarihinde demiş ki: çok tatlı bişeymiş bu yılan ısırır mı isirmiyo korkma, direk mideye indirio. yok sığmam ben ona[signature][hline]a.k.a wicked "Buck" Kill Bill'de demiş ki: My name is Buck, i am here to f*ck Girin girin hepinizi beklioruz!: e-all
n0x Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Küçükken bi film izlemiştim .ufak yaratıklar vardı cin gibi, biri klozetten çıkıp adamın dötünü ısırıyodu :D o geldi aklıma.
Halfmumi Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 said: Bloodless, 27 January 2004 22:41 tarihinde demiş ki: İyi poz vermiş yılan :D ROFL![signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Umutlarımı yok etmeye çalış..Yenileri gelir..
Mix Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 tuvaletin kapagi acik demekki yilanin kıçı kapma olasılıgı yok.[signature][hline]
Öne çıkan mesajlar