GuNBoX Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 EINSTEIN BUNU SON YUZYILDA YAZMIŞTIR VE İDDİA ETMİŞTİR Kİ;DUNYA İNSANLARININ %98 İ BUNU ÇÖZEMEZ -5 tane ev var hepsi ayrı renk -Her evde oturanın ayrı uyruğu var -Hepsi de ayrı içecekiçiyor,ayrı bir hayvan besliyor,ayrı bir marka sigara içiyor. -Bu 5 insanın hiçbiri öbürünün yaptığını yapmıyor.Yani sigarası ayrı,içeceği ayrı,beslediğihayvan ayrı,evi ayrı Soru:BALIK KİME AİT ? İpuçları; -İngiliz kırmızı evde oturuyor. -İsveçlinin köpeği var. -Danimarkalı çay içiyor. -Yeşil ev tam beyaz evin solunda duruyor. -Yeşil evin sahibi kahve içmeyi seviyor. -PALLMALL sigarası içenin bir kuşu var. -Ortadaki evde oturan süt içmeyi seviyor. -Sarı evde oturan DUNHILL sigarası içiyor -Norveçli birinci evde oturuyor. -MARLBORO içen,kedisi olanın yanındaki evde oturuyor. -Atı olan insan,Dunhill sigarası içenin yanındaki evde oturuyor. -WINFIELD sigarası içen birayı seviyor -Mavi evin yanında Norveçli oturuyor. -Alman ROTHMANS sigarası içiyor. -Marlboro içenin komşusu sadece su içiyor. Arkadaşlar kolay gelsin ,balığın kime ait oldugunu bulan uzunca acıklama yaparsa sevinirim :)[signature][hline]Batıdan batar Güneş;karanlık basar birazdan. Gece gölgeleri çöker,kapı açılır o zaman, Pencereden sızar ışık,etrafı aydınlatır. Korkmayın kara kızılağaçtan!Kır söğüt zararsızdır! Korkmayın ne kökten,ne daldan! Click to my world wide web site
GuNBoX Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Yardımı dokunsun diye kafa yoracak kişilere kısaca ne vardır yazıyım.. :) Ülke:Danimarka,İsveç,Norveç,Almanya,İngiliz Renk:Sarı,Kırmızı,Beyaz,Yeşil,Mavi Sigara:Winfield,Rothmans,Marlboro,Dunhill,Palmall İçecek:Bira,Süt,Çay,Kahve,Su Hayvan:Balık,Köpek,Kuş,Kedi,At Sıra:1,2,3,4,5[signature][hline]Batıdan batar Güneş;karanlık basar birazdan. Gece gölgeleri çöker,kapı açılır o zaman, Pencereden sızar ışık,etrafı aydınlatır. Korkmayın kara kızılağaçtan!Kır söğüt zararsızdır! Korkmayın ne kökten,ne daldan! Click to my world wide web site
Coldwind Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Alman, balık. Yıllar önce çözmüştüm, hatırlamıyorum şimdi nasıl..[signature][hline]Çirkin kadın yoktur, az vodka vardır.
Coldwind Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 hatta böyle bir topic açılmıştı yanılmıyorsam...[signature][hline]Çirkin kadın yoktur, az vodka vardır.
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 hatta gece gece kafamı düzdün..[signature][hline]28.01.2004 tarihinde capslock ile şifresini yazmaya çalışmış ve accountuna girememiş hatta hacklendiğini sanmış ki: Uykusuzum mazur görün !..
artali Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 e harcamışsın çocuğuda oyunu göremedik şimdi en yakışıklı kim ?[signature][hline][b]Genede saygılar[b]
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 alman![signature][hline]28.01.2004 tarihinde capslock ile şifresini yazmaya çalışmış ve accountuna girememiş hatta hacklendiğini sanmış ki: Uykusuzum mazur görün !..
LiquiD Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 balık hafızam sayesinde 3. kez aynı şeyi çözecektim. kardeşim bizim gibi balıkları da düşünün, aramaya inanın, beyincağızlarımızı abesle iştigale sürüklemeyin.
GuNBoX Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 alman diyip kestirmeyin arkada$lar biraz kafa yorun :)[signature][hline]Batıdan batar Güneş;karanlık basar birazdan. Gece gölgeleri çöker,kapı açılır o zaman, Pencereden sızar ışık,etrafı aydınlatır. Korkmayın kara kızılağaçtan!Kır söğüt zararsızdır! Korkmayın ne kökten,ne daldan! Click to my world wide web site
zgrw Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 çözmeye uğraşmadım çünkü moralim bozuktu :) . moralim 1.30 saat kadar önce horace sayesinde düzeldi ancak uykum olduğu için uğraşmadım yarın sana cevabı ayrıntılı biçimde yazaarım . bu arada başlık çok hoş olmuş dikkat çekio :D[signature][hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın! İmza:Kat Temizlikçisi è lo zgrw che è il padrone dei mages(In Italiano) [Bu imza zgrw tarafından 14 January 2003 02:17 tarihinde değiştirilmiştir]
LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Bende çözmüştüm Lise zamanında. Yaklaşık 30 dakikamı almıştı :D[signature][hline]LathspeLL Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor
-xception- Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 bu soru en son.. sanırım, 2-3 ay önce soruldu, bayaa bi kasıp çözmüştük..[signature][hline]My poor firend me..
Öne çıkan mesajlar