Syn Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 mawiman said: arkadaşım T.C. %48 böyle olmasını istiyor ve 4-5 yıl hiç bir yerde içki satışı olmucak işte 4-5 yıl sarhoş olmuyacaksın ? hepsi bu ... O yüzdelik dilimin içinde okuma yazma bilmeyen,oy kullanmak için bilimum parmak basan insan var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 İrana hoşgeldiniz lütfen kapıdan geçmeden önce sahip olduğunuz özgürlüklerin bi bölümünü bırakınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Atamızın izinden gitmeyi bile yasaklıyorlarsa ben daha ne diyeyim gerçekten İRANa hoş geldiniz yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Barmen bana bir ayran plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 tutturdunuz iran iran diye iran deil akpnin hedefi ilimli islam suudi arabistan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 BonePART said: tutturdunuz iran iran diye iran deil akpnin hedefi ilimli islam suudi arabistanvalla dediğin iyi oldu içim rahatladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 İçerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Benden Muhammet Mustafa'ya saygı ve selam: Deyin ki, hoş görünürse, bir şey soracak hayyam: Neden yüce efendimizin buyruklarında Ekşi ayran helal da güzelim şarap haram? Benden hayyam' a selam söyleyin demiş peygamber; Sözlerimi yanlış anlamışsa çiylik eder: Ben şarabı herkese haram etmiş değilim ki Hamlara haramdır, doğru, ama olgunlar içer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 +rep verdim. Süper. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar