Suark Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Gittim, gördüm beğendim. Canavar pek deişik bi film. Pek tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
«dodo» Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 pek gidelim, pek görelim bizde o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahmut tuncer Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 doğa üstü şeyler var sanırım filmde? ışıklı bir kuyu falan vardı afişinde. bir de hangi zamanda nerede geçiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Filmin konusu nedir tam olarak? Fragmanından pek bir şey anlamadım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Film sevgine çok güvendiğim ki zaten kendiside bir yönetmen olarak filmleri gerek tekniği gerek konusuyla gayet başarılı değerlendiren bir arkadaşım tarafından tavsiye edilmişti bana. Onun tavsiyesine kulak asıp gitmek gibi bir düşüncem var, hazır gnctrkcll kampanyası da varken, kola takıp birini götürmelik bir film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 kostümler ve takılar çok hoş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Zekeriya peygamberin hikayesini anlatıyor sanırım üstü kapalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S_burti Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Ya bayaa değişik, biraz sundurulmuş (luzumsuz uzatilmiş) değişik bir film. Fazladan koyulan luzumsuz materyallerin sebebi anlaşılmıyor pek. Çok bi mesaj da vermiyor. Yani oyalanmak amaçlı ama ole oooo denilecek bi film degil. 6/10. Birçok kişi sıkıldı. Ben sıkılmadım ama bi daha da izlemem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 zheld beğenmiş, gitmeyin, paranıza yazık olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 ben bi trailerını izledim begenmedim kotu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ninjaturtles Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 bu film herkesin begenecegi, herkese gore bi film degil.populist, gotuyle izleyenlerin bile butun icerigi kapip ciktigi filmler gibi degil bu film. kardeslerinize,cocuklariniza izletin ozellikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Konusu, Konusunu boşverin, spoiler ederim şimdi. Film bir masal, ulak adında bir masal. Onu anlatan adamın ağzından dinliyoruz hep. Çok sürükleyici, değişik bir sonu var. Ama gerçekten mesaj kaygısı olmadan izlenilmesi gereken bir film Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ninjaturtles Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 said: Ama gerçekten mesaj kaygısı olmadan izlenilmesi gereken bir film nasi yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Ben izledim beğenmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 İzlediğim en iyi Türk filmi. beğenmeyen, cılgın dershane kamptayı izlesin. okey. ulan filmin sonlarında son 25 dakika tüylerim her saniye diken diken oldu, gözümü kırpmadan izledim. Sonunu daha güzel yapabilirlerdi eee diye kalabiliyosunuz ama olayları bağlaması falan cidden güzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 görüntüler kaliteli baya.. özellikle o açıdan takdir ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Mike said: beğenmeyen, cılgın dershane kamptayı izlesin. okey. Mike, neden ayar verdin bize? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 çook sevdim ağzım açık izledim hikayenin içine daldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 hani masal bittikten sonra siz ulağı gördünüz mü diye soruyaya çocuklara.ben gördüm seni babası gibi sevmiş falan dedikleri bölümde ağlıyodum nerdeyse.çetin tekindor gerçekten çok usta bi oyuncu bide saffetin rivayetinde masalcı gibi kaftanını yere sermesi falan.halk edebiyatıyla ilgilenen beni acayip etkiledi bi şekilde görün bu filmi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 dreamer. failsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 AAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 damn it:D 10dan beri eski türk edebiyatı çalışıyom mazur görün.iyi toparladım ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Voys
Sosyal ağlarda paylaş
dory
Sosyal ağlarda paylaş
St_Dreamer
Sosyal ağlarda paylaş