Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ulak

Suark

Öne çıkan mesajlar

Film sevgine çok güvendiğim ki zaten kendiside bir yönetmen olarak filmleri gerek tekniği gerek konusuyla gayet başarılı değerlendiren bir arkadaşım tarafından tavsiye edilmişti bana. Onun tavsiyesine kulak asıp gitmek gibi bir düşüncem var, hazır gnctrkcll kampanyası da varken, kola takıp birini götürmelik bir film.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya bayaa değişik, biraz sundurulmuş (luzumsuz uzatilmiş) değişik bir film. Fazladan koyulan luzumsuz materyallerin sebebi anlaşılmıyor pek. Çok bi mesaj da vermiyor. Yani oyalanmak amaçlı ama ole oooo denilecek bi film degil. 6/10.
Birçok kişi sıkıldı. Ben sıkılmadım ama bi daha da izlemem :)
Sosyal ağlarda paylaş

İzlediğim en iyi Türk filmi.

beğenmeyen, cılgın dershane kamptayı izlesin. okey.

ulan filmin sonlarında son 25 dakika tüylerim her saniye diken diken oldu, gözümü kırpmadan izledim. Sonunu daha güzel yapabilirlerdi eee diye kalabiliyosunuz ama olayları bağlaması falan cidden güzeldi.

Sosyal ağlarda paylaş

• 8 ay sonra ...

hani masal bittikten sonra siz ulağı gördünüz mü diye soruyaya çocuklara.ben gördüm seni babası gibi sevmiş falan dedikleri bölümde ağlıyodum nerdeyse.çetin tekindor gerçekten çok usta bi oyuncu bide saffetin rivayetinde masalcı gibi kaftanını yere sermesi falan.halk edebiyatıyla ilgilenen beni acayip etkiledi

bi şekilde görün bu filmi ya
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...