Mojito Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Korsanlık oyunlarını cok sevdıgım ıcın arasıra bakınıyorum yenı oyunlar varmı dıye ve bir suredır bu oyunun cıkıcagını gormustum gercekten bu sefer korsanlık oyunları ıcınde ıyı bır oyun yaratılması başarılmış.Oyun tamamen onlıne oynanabılıyor,belkı aramızda bılenler oynayanlar vardır dıye dusundugum ıcın topıc acma geregı duydum bu oyun hakkında bılgıısı olanlar lutfen bilgilerini benle paylasırlarsa cok ıyı olur, merak ettigim en onemlı konu oyundaki ping suresı ne durumda serverı Amerıka uzerındenmı yoksa Avrupadanmı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Şimdi baktımda güzel bi oyuna benziyo oyun ücreti ödeniyomu peki? yoksa KO gibi mi yani beleş mi? yok beleşse türkler işgal eder ben gelmiycem:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utterable Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 oyunda aylik ucret var =) 1 Aylık Uyelik: 14,99$ 3 Aylık Uyelik: 41,99$ 6 Aylık Uyelik: 77,99$ 12 Aylık Uyelik: 143$ gonul rahatligi ile oynayabilirsin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mojito Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Ucretli olmasının yanı sıra birazda ingilizce ıstıcegın ıcın ayılarla dolması ımkansız ama ıste pıng durumu nasıl olur onu gormek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Benim bildiğim bir süre için tüm sunucular Amerikada. Yakın zamanda Avrupada sunucuları vardı fakat istedikleri kadar iyi performans veremiyormuş o sunucular. Sağlam bir bakım yaptıktan sonra açacaklar diye duydum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 http://forum.paticik.com/read.php?42,1601542 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar