Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Legend of the Galactic Heroes PC oyunu?


Sam

Öne çıkan mesajlar

legend of the galactic heroes roman kaynaklı bir anime, onun üzerine kurulu ama japonya dışında muhtemelen çıkmamış bir pc oyunu tespit etmeye çalışıyorum.

bayağı araştırdım ama 2007'de namco bandai'den çıktığını iddia eden (japonya sitesinde bile bulamadım amerikan sitesi bir yana) şu site dışında başka kaynak bulamadım:

ispanyolca maalesef..

siteden gördüğüm ss'ler:




wikipedia'ya göre 2000 ve 2003'te oyunlar çıkmış pc için bothtec şirketinden ingilizce'ye çevrilmemiş, youtube videolarını bile buldum ama sonra ss'lerini tespit edince alakasız oyunlar olduklarını farkettim. grafikler 2000 yılından daha yeni orası kesin gibi zaten.

herhangi bir bilgisi olan?

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yalnız bu linkini koyduğun oyun rpg sanırım. (benim ss'lerini koyduğum strateji gibi görünüyor herşeyiyle) zaten sistem gereksinimleri p-133, 32mb ram filan, yukardaki grafikleri öyle bir sistemin oynatması imkansız. :)

birkaç ayrı oyun var işte, onlar karıştırıyor çok arama sonuçlarını maalesef. bu benim aradığımın tam ismini bulamadım o nedenle.

evet zaten bu başlığı açarken sen, kaede ve viktor ilk aklıma geldiniz ne yalan söyleyeyim. (:P)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ginga Eiyuu Densetsu yazdım GameFaqs'da SNES , NES ve Sega Saturn oyunları görünüyor ama PC oyunu için bir entry yapılmamış.İlginçtir ki Legend of Galactic Heroes yazdığımda hiçbir sonuç gelmedi.

Mininova'ya da baktım az önce oradan da bir sonuç alamadım.

Tek çare orjinal memleketten alıp getirtmek gibi görünmekte Sam hocam.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 yıl sonra ...

2008 sonlarına doğru meğer beklediğim oyun, umudu kesip aramayı bırakmıştım. oyun şahane ama ingilizce çıkarmamışlar maalesef. :( multiplayer var, campaign mode var ve total war custom battle gibi bir modu daha var, haritayı, komutanları ve gemileri seçiyorsunuz filan. avcı saldırıları, savunmaları, füze kullanımı, kamuflaj vs bir sürü olaylar var. iserlohn koridorunu demin savundum, thor hammer filan bile var. (tu) müzikler filan aynı anime'deki gibi, insanı tam havaya sokuyor oyun. :)





gördüğünüz üzere anime'deki gibi epic savaşlar, arabirimdeki düğmeleri, komutan isimlerini filan ingilizce yapan yama yapmışlar bir tane meraklıları ama hepsini ingilizce çıkarsalar keşke. :(
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yani anime'i izleyip de beğenen, "ah o savaşları oynayabilsem" diye düşünmüş insan varsa muhakkak bir göz atsın. beni son derece tatmin etti. campaign modunu süper yapmışlar, tiamat savaşı'ndan başlayıp iserlohn koridoruna kadar geldim. schennkopf nuamarasını yaptı filan. arada anime'den ara sahneler giriyor, karakterler konuşuyor ediyor filan güzel gösteriyorlar bütün hikayeyi.

formasyonlar var, her formasyonun farklı özel bir hareketi var. hilal formasyonunda "çembere alın düşmanı" emri verebiliyorsunuz. ya da mızrak ucu formasyonuyla düşmana kafadan dalıp içinden geçiyorsunuz filan. gördüğüm kadarıyla komutanlar lvl atlatıp ilave olaylar kazanıyor ama japonca olduğundan detayını anlayamadım. komutanlar özel "gaza gelin, bastırın aslanlar!" diye bir olay recharge ediyor savaşırken ve zamanla, bir çeşit rally gibi. filolar birleştirilip ayrılabiliyor, sağdan soldan bayağı ciddi taktik yapabiliyorsunuz. yapay zeka da angut değil, o da herşeyi kullanıyor, bir bakmışsınız kaçıyor diye bıraktığınız adam kanatlardan vuruyor ya da arkanıza geçmiş filan. moral olayı var bir de sanırım, dağılıp kaçabiliyorlar tümden yokolmadan. ayrıca komutanların sancak gemileri patlarsa bir anda filonun komutası bölük pörçük oluyor, o da güzel bir olay. bunun haricinde bölüm başlarında gemi ve komutan seçtirmeye izin vermeye başladı yang terfi alıp komutaya geçtiğinden beri.

uzun lafın kısası rts olarak da güzel olmuş ama anime'in hastası biri olarak mest etti tek kelimeyle. anime'i seyretmemiş oyuncular da ingilizce yama ile deneyebilir ama hikaye filan anlaşılmıyor maalesef. :/ gerçi en güzeli önce seyretmek tabii.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...