StJoe Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 radeon 9600 pro alamadım çünkü yeni gelen seriler nedeniyle pro serisinin üretimi durmuş ya da yavaşlamış ve bulamadım bendeeeeeeeeee radeon 9600 XT 128 mb aldım!!!!!!! 230$ a maaloldu ama sanırım değecek birkaç fps oyununda denedim delait full shadow vs vs herşey sonuna kadar açıkken zawalla cel. 1100 işlemcili gariban makinem de en ufak bi frame kaçmadı!!!!!!!!!!!!!!! merakla daoc performansına doğru uzanıyorum şimdi en kısa zamanda haber veririm... bu arada yine bugün öğrendiğim birşey bazı yazılım firmaları kt 600/9600 sorununu bir patch ile çözümlemiş gibi görünüyor... lakin amd hastası ve uzmanı olan bir arkadaşım, incelediğini ve yapay bi öözüm olduğunu öünkü bu patchle ekran kartının pek çok özelliğinden mahrum olduğunu performans kaybettiğini söyledi...[signature][hline]Stjoseph rr7 Paladin (Kay Albion) Yettimgari rr3 Skald(Merlin Midgard) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 iyi günlerde kullan[signature][hline]no woman no cry | Ultima Online | Nebula | Locus | Akhyls Jaso & Jimmy | | Dark Age Of Camelot | Kay | Xayder Deadsoul | Inconnu Necromancer | The Hun | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 İyi günlerde kullan Stjos.[signature][hline]Sungur - Scout of Hun Necrocks - Necromancer of Hun Olcayto - Infiltrator of Hun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osiris_Quidam Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Hayirli olsun...[signature][hline]Exc/Hib Sartre LvL 50 Eldritch [b]Recep Usta LvL 45 Blademaster[b] www.ukgames.com dan alabilirsiniz oyunu. icq :1174681 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
De-Jeavu Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 gf4 mx 440 magduru olaraktan radeon diyorum bu arada hayırlı olsun[signature][hline]Don`t trouble trouble till trouble troubles you! Dejeavu The Level 50 Eldritch... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar