Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Progresive [Tavsiye]

ghost_boo

Öne çıkan mesajlar

Eheh iki sayfa tavsiye..

Adamda kota bırakmıcaanız siz.. Teşekür ettim =)

Edit : aaa ben unutmuşum üstüne üstlük kimse hatırlamamış kimse de Ayreon dememiş ...

Aranızda dinlememiş olan varsa dinlesin bence =)

Edit 2 : Ayrıca Dt dinliyorum arada da aynı tat değil tabi.

Ha bir de Poets of the Fall güzel...İkisi çok alakasız gerçi ama... olsun. =)
Sosyal ağlarda paylaş

HymnOfSnuk said:
ayreon tavsiye ederim. jonas renkse'den mikael akerfeldt'e oradan da james labrie'ye kadar çoğu şahane adamın yer aldığı güzel albümleri var, son albümleri ayrı bir güzel olmuş. ayreon iyidir.

Ulan o kadar tavsiye istedin, verdik, doğru dürüst okumamışsın bile postları. Defol!
Sosyal ağlarda paylaş

Progressive Metal olarak Fates Warning , Symphony X , Redemption ve Queensryche önerebilirim Dream Theater en çok bilineni zaten onu söylememe gerek olduğunu düşünmedim. Ayrıca Progressive Metali Jazz Fusionla karıştıran bir kaç grupta önerebilirim Liquid Tension Experiment , Planet X , Dixie Dregs ve Derek Sherinian abimiz gibi..

Progressive Rock olarak ise Alan Parsons Project , Pink Floyd ve Yes'i cidden tavsiye ederim. Onlar dışında ise Emerson , Lake and Palmer (ELP) , King Crimson , Genesis , Jethro Tull , Rush , The Flower Kings ve Uriah Heep seni kurtarmaya yeter.
Sosyal ağlarda paylaş

g. knot, tool falan zaten epey iyi porcupine tree, pink floyd vs vs.. başka bi progresif gruba gerek yok.

bence dt çok kötü bi grup. o kadar dinledim ettim sevmedeim sevemedim. herşeyden al biraz koy grubu. orjinallik yok bence. +fazla teknik + fazla hızlı. farklı olmak için bu kadarda uğraşılmazki.
Sosyal ağlarda paylaş

-Cleglaw- said:
g. knot, tool falan zaten epey iyi porcupine tree, pink floyd vs vs.. başka bi progresif gruba gerek yok.

bence dt çok kötü bi grup. o kadar dinledim ettim sevmedeim sevemedim. herşeyden al biraz koy grubu. orjinallik yok bence. +fazla teknik + fazla hızlı. farklı olmak için bu kadarda uğraşılmazki.

sen dream theater dinlememişsin.
Sosyal ağlarda paylaş

Gilean said:
dtye kimse kötü grup diyemez üzgünüm=) sadece benim tarzım diil diyebilirsin=)
benim şimdi metallica iraaanç bi grup demem olmaz mesela

E iraaaanç dersen olmaz tabi ama sebeplerini açıklar ve bu sebepler yüzünden sevmiyorum, o yüzden benim için kötü grup dersen gayet olur.

Kimsenin Metallica'yı iyi grup olarak benimsemesinin zorunlu olmadığı gibi, kimse Dream Theatre'ı da iyi grup olarak görmek zorunda değil. Hali hazırda isteyen istediğine iyi, istediğine kötü der, sonuçta iyilik ve kötülük, öznel kavramlardır.
Sosyal ağlarda paylaş

derdiyoklar cok super bi grup.

progressive de başka bi mevzu birbiriyle cok alakasız gruplar var içinde listelerin.

hanı zamanında zeppelinede jethro tull'ede progresive diyolarmıs, sebebini anlıyorum ama ne biliyim şimdiki listelerdeki bi ton isimin nasıl bi "progress" sunduğunu anlıyamıyorum
Sosyal ağlarda paylaş

Ben tatildeyken ve internetim yokken açmayın böyle konuları.

Şu an oturdum daha önce sayılmamış olan var mı diye düşünüyorum. Wolverine, Sylvan bile denmiş ya helal. Oceansize da sayılmış.

Indukti (özellikle riverside severlere)
Daturah (ambient'ımsı daha çok)
Isis
Jesu
Division by Zero (polonyadan bu da. çok başarılı)
Quiet Room
Intronaut
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...