BonePART Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 walla 4 yasinda bi cocuktan cok entresan seler beklememek laizm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 bizim bi fizik hocasının 3-4 yaşındaki kızı rüzgarı arkasında çizgiler olan parçacıklar(noktacıklar) şeklinde çizmiş. adam ofisinin duvarına asmıştı o kağıdı, öyle olmaktan korkuyorum sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Ardeth said: bizim bi fizik hocasının 3-4 yaşındaki kızı rüzgarı arkasında çizgiler olan parçacıklar(noktacıklar) şeklinde çizmiş. adam ofisinin duvarına asmıştı o kağıdı, öyle olmaktan korkuyorum sdf. abicim hepimiz insalla ole oluruz ya neden ole diyosun cocugun olcak sevcen napsin ulan 4 yasindaki cocuk sana quantum teoremini mi aciklayan paper yazcak elbette cop adam cizcek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 abi 3-4 yaşındaki bir çocuk için rüzgarın parçacıkların hareketinden oluşan bir fenomen olduğunu anlaması yeterince iyi zaten sdf. 5 yaşında havanın gözle görünmeyen parçacıklardan oluştuğunu anlar o çocuk ilk okulda da quantum anlatırım ben ona sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 mozart ilk bestesini 5 yaşında yapmadı mı ? oluyormuş demek ki yaratıcılık dfds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 çarliden mozarta geldiniz be =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 süper bunlar ya.. beyazda gördm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 konuyu ben açıcaktım arama yaptım bunu hortlattım buda remix ehehe http://www.youtube.com/watch?v=pOle1AnPOc4 watch?v=pOle1AnPOc4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 remix te iyiymiş be:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 şunu koymassam ölürüm ama ceza almaktan korkuyorum sdsf gaylik var istemeyen açmasın [video]http://www.lightupload.com/video/funny/1515/Charlie-Bit-Me-An-Adult-Parody.html?feature=oembed" width="459"> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cellobello Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Way be bacak kadar velet bizim hocalardan düzgün ingilizce konuşuyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Charlie fun club falan bulup uye olmak istiyorum. Buyuk kodaman adam surati var velette, bide ustune seytani yuz ifadesini ekleyince takipcisi olasim geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar