noodle Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 arkadaşlar ben meslek lisesinde okuyorum fakat 4 senelik bir yere girmem zor biliyorsunuz fakat yeditepe felsefeye girebiliyorum kontejyan dolmadığından hiç bir sene dolmamış fakat işte bildiğiniz gibi yeditepe..... ama hocaları çok iyi sizin yorumunuz nedir? TAM ZAMANLI Prof. Dr. Saffet Babür Prof. Dr. Tülin Bumin Prof.Dr. Doğan Özlem Doç. Dr. Hasan Bülent Gözkân Doç. Dr. Örsan Kunter Öymen Yrd. Doç. Dr. Hatice Zeynep Gürata Yrd. Doç. Dr. Özge Ejder-Johnson Öğr. Gör. Cengiz İskender Özkan Öğr. Gör. Hüseyin Fırat Şenol YARI ZAMANLI Prof. Dr. Betül Çotuksöken Prof.Dr. İoanna Kuçuradi Prof. Dr. A. Gülnihal Küken Yrd. Doç. Dr. Martin Vialon Öğr.Gör. Dr. Ömer Aygün Öğr. Gör. Aziz Zambak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Hocalar hakkında değil ama yeditepe hakkında şöyle bi yorum yapabilirim; eğerki ortama kapılıp dersleri boşlamazsan gayet güzel eğitimini alırsın yeditepe mezunlarına iş vermiyolarmış hurefelerinde inanma ki yeditepeye gelenlerin ingilizcesini istemeselerde iyi yapıyolar çünkü mecburi eğitim dili ingilizce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar