mokoko Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Sanırım bu bi bug çunku ne zmn bankaya gidip eşyalarımı alıp koysam bi muddet soora bankayla işimi hallederken dc yiyorum ve hep bakadayken oluo ayrıca oyuna tekrar girmeye calıstıımdada daha karaterimi gormeden tekrar tekrar dc yiyorum oyunu kapatık 1 2 dakka bekledikten soora duzelio warmı aynı sorundan muzdarip olan cok sinir olmaya basladım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 emekli maaşları çekiliyo bu aralar ondandır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FightInTheShade Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 lal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 addon yüzünden falandır What The Fuck klasörünün içini boşalt tekrar dene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 all bag, one bag, tarzı canta birleştiren addonlardan olmuştu bana bi keresinde aynı sorun, sonra silmiştim addonu düzelmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 müşteri hizmetlerini ara :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 mokoko said: Sanırım bu bi bug çunku ne zmn bankaya gidip eşyalarımı alıp koysam bi muddet soora bankayla işimi hallederken dc yiyorum ve hep bakadayken oluo ayrıca oyuna tekrar girmeye calıstıımdada daha karaterimi gormeden tekrar tekrar dc yiyorum oyunu kapatık 1 2 dakka bekledikten soora duzelio warmı aynı sorundan muzdarip olan cok sinir olmaya basladım ya evet add onlarla alakalı bir süre sonra random düşmeye başlıcaksın. çakışan add onlar vardır kapa güncelle vs. bende öyle düzeldi. ayrıca öyle bi çökme sonucu oyuna başka bi charla gir 3 4 saniye dolaş çık sora normal charla gir problem kalmıo bir dahaki çöküşe kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argue Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 boş şubelerde yap işini, dc yemezsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 bag ile ilgili bi addon kullaniyorsan kesin ondandir. ulan bende druidle zaten range bug yuzunden kivraniyordum bir de org bank de resmen adamin icindeyim out of range diyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar