Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Basin Aciklamasi!

Penthesilea

Öne çıkan mesajlar

Yalan yok, güzel bir hatun.
+
Üşenmedim kendisinin ve sevgilisinin yonja sayfasına baktım..İnsanın güzel olmak ve gözükmek istemesi yakıştırılan kötü sıfata nazaran, bence çok doğal birşey..Daha bu dünyada neler varken kızın saflığı, salaklığı bu kadar mı çok ilgilendiriyor insanları..İçinin temiz olduğuna inanıyorum ben.
Sosyal ağlarda paylaş

Bence senin kendini ondan ustun gormenin tek sebebi, onun sahip oldugu onyargiya bagli olarak konusmalari, konusma tarzi ve gorunusu. Tabi bunlardan yola cikarak da senin ona karsi olusturdugun onyargi.

Kizi, bihaber olmakla elestiriyosunuz ama en az onun kadar diger insanlarin farkinda olmayan insanlar hayvanliklarini aciga cikarmislar masallah. Igne/cuvaldiz diyecem ama sizi boyle kol kadar sis paklar anca... Ya da Ema'nin terlikleri..
Sosyal ağlarda paylaş

Okadar makyajı kime yaparsan güzel olur bu 1.

Kız saf degil bariz eski kaşar bu 2.

Gereksiz kelimesinin örnekli acıklaması olarak karşımızda durmakta buda 3.

tartışmaya gerek yok. salak ve gereksiz bir insan iki meme acmış bacak göstermiş dibine kadar makyaj kutusuna girmiş ee güzel diyoruz normal buda...
Kız memesini acınca götünü gösterince sorun yok. burada iki laf demişler bunda sorun var,vay arkadaş...

Kasap dükyanı gibi hatun,açmış eti sergide :D
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi dalga geçmenin de bir sınırı var bazıları bunu aşmış gitmiş. siz kızın ahlak zabıtası mısınız ki verdiği pozlarda ne tarz sorunlar olup olmadığı meselesi sizi bu kadar rencide edecek? Ama şu son bi kaç sayfada edilen sözler her insanı rencide eder muhtemelen.
Sosyal ağlarda paylaş

tabi biraz daha abartın,hatta bu kız akıl küpü falan diye yere göre sığdıramayacaksınız neredeyse yahu.Kompleksli bikere bu bir,çıkıp youtube'da sağda solda kendisine yazılan mesajlara cevap veriyo.Öncelikle madem kendinden bukadar emin,ozaman gelen mesajlara cevap vermesine gerek bile yok ozaman.Video çekip,video'da mahalle karısı gibi karşısındaki ile kavga ediyomuş gibi cevaplar vermesinede hiç gerek yok.

Kendini üstün görme diye bişey sözkonusu değil aslında(diğer arkadaşlar nedemişler okumadım,son yazdığımdan sonra).Yani burda "bu kız şöyle" diye tartışmanında gereği yok aslında.

Ama şu varki,eğer isteyen başkasına zarar vermediği sürece istediğini yapabiliyosa eğer,buranında bir tartışma platformu,forum olduğunu unutmayalım.Bu video buraya koyuldu ise,kurallar dahilinde yoruma hertürlü açık demektir,ki bunada kimsenin karışma hakkı yok sanıyorsam,kurallar aşılmadığı sürece.

Ercik'le neden dalga geçiyoruz mesela?Boş vakitlerinde salak salak video'lar çekip,youtube'a koyup kendini meşhur sandığı için.Yada nebiliyim kendine kral diye hitap etmesinden,kültürlü olmayıp kültürlüymüş gibi göstermeye çalıştığı için,bişeyden anlamayıp bişeyden anlıyomuş gibi yaptığı için vesaire,birsürü sebep bulunabilir "salak" etiketini yapıştırabilmek için.Benim için mesela,radyo programında bile sanki mydonose'da yada capitol fm'de falan konuşuyo gibi konuştu herif.Evet salakçaydı yani.

Bu kızında yaptığı kendini reklam etmek,yonjada 4983573 tane arkadaşı var diye,gereksiz video'lar çekmek,aynı zamanda bu video'larda türkçeyi katletmek vesaire.Yani ben bu kızın örnek alınacak,güzel,gerekli bi tarafını görmedim.Hangi birimiz böyle video'lar yapıp youtube'a koyuyoruz acaba?Hangi birimiz özel hayatımızı bu denli internette binlerce kişi ile paylaşıyoruz?Video salakça olduğu için burada ve evet,birsürü kişide bunu salakça bulmaya devam edecek.Şu platformda bari gereksizce avukatlık yapıpta tartışma çıkarmayın.Kim ne diyosa desin,sizene milletin kıza "salak" yada "gereksiz" dediğinden.
Sosyal ağlarda paylaş

Ahlak zabitaligindan cok, ben evimin ortasina iseyen insana da dur demeyeceksem/diyemeyeceksem vay halime.

Kizin ne olup ne olmadigi benim umrumda degil. Isterse Bush olsun, bana ne, kime ne. Adamin ya da kizin gerizekaliligi kendinedir. Ayrica bu konu o kadar da sorun edilecek bir sey degil, insan insana gerizekali, salak vs. der. Denmemesi gerekir ama denir. Forumdur di mi? Burda bidi bidi konusan cogu kisi icin de aynisini, kimbilir benim icin bile "aptal herif, ne zannediyoki kendini" diyen onlarca insan vardir.

Benim tepkim, "bu kadar acmissa verir", "acmissa mustahak" tarzi mesajlara. Bu mantikla dekolte giyen herkes tecavuz edilmeyi hakediyo diye dusunuyosunuz heralde. En azindan edilen laflardan bu cikiyo. Biraz daha ileri gidip yilbasinda yasanan olaylari da savunursunuz siz...

Butun bunlar bi yana, yukarida da soyledigim gibi, bize ne? Kizi aptal buluyosunuz, o da sizi aptal buluyo, karsilikli anlasiyosunuz. Anlasildi; gerizekali dediniz; 8 sayfa herkes tek tek gelip cok aptalmis yaziyo ki, harbi komik oluyo durum. Daha sonra bu 6 sayfalik hakareti okuyup gazini alamayan insan musvetteleri "ben daha buyuk laf edecem, daha cok insan gulecek benim lafima" diyip ortami geren, gereksiz yorumlarda bulunuyorlar, ki iste bu noktada evin salonunun ortasina etmis oluyolar. Eglenceyse bu, yani internette gordugun kizin fotolarini buraya koyup sonra orospu muamelesi yapmak, ben sizin eglence anlayisinizdan da suphe ederim.

Benim kizi savundugum falan yok, bana ne ve ne yapmissa yapmis; beni rahatsiz eden yukarida dedigim gibi adam yerine konulup da hayvan gibi mesaj yazanlara.
Sosyal ağlarda paylaş

alıntılıyorum, kasmaya gerek yok
said:
gecenin ilerleyen bu saatlerinde arkadaşın "bunu izle öl gülmekten" sloganıyla bana youtube linklerini verdi. efendim hepsini izledim, büyük dikkat ve kararlılıkla. tüm basın açıklamalarını ve bunun üzerine fan club'ından gelen destek videolarını ve karşı grubun küfür videolarını related videos kısmından teker teker baktım. ve sadece baktım... küfür etmek kafi değil bu duruma zira duygularımı ifade eden bir sözcük yok. magazin dünyası taşınmış efendim internete. artık internetin de magazinleri oluyor. gerçi biz alışıktık bu tarz şeylere. mahir vardı dimi? ama mahir böyle miydi allah aşkına! o video koymazdı... böyle söylemler yapmazdı... tarzan ingilizcesiyle rus hatun kaldırmaya çalışırdı. bunlar ne böyle ya!.. sırf bu aptal magazinler yüzünden yaklaşık 8-9 aydır tv izlemiyorum, birde internete yapıştılar.. allahım sen bizi kurtar...
(comex, 17.01.2008 03:52)
[hr]
ilgili facebook grubunda facebook'a damlayışı kutlanan insan, dalga geçiyorlar elbetteki lakin dalga geçen kızları anlayamadım, zira hepsi bir shelan...

http://www.facebook.com/group.php?gid=6368774129
(wheniwaschild, 17.01.2008 04:08)
[hr]
kız, afedersiniz ama düşünüş ve davranış tarzını 'kimseyi iplememek*' olarak benimsemiş bi insan; en azından benim gördüğüm kadarıyla diyeyim..
profilinden ve videolarından izlediğimiz kadarıyla tiki sıfatını alabildiğine hakeden bi hatun olan şilan, çalışıp para kazanıcam derdi olmadığından mıdır, artık büyüyüp gez-toz işlerinden sıkıldığından mıdır, onabunaverenvari biri olmamak için kafasını bu tür şeylerle dağıtmak istemesinden midir bilinmez; kız sadece kendi çapında takılıp bu tür boş şeylerle uğraşıyor ulan?!
bundan bana ne? bize ne?

"britney'i rahat bırakın ulaaan" diye salya sümük ağlayıp videosunu youtube'a koyan ve 07'nin en çok izlenen videosunun başrol oyuncusu homo kardeşimizden farkı ne silan'ın?
yav bi rahat bırakın kızı yav, bi gidin yav..

kanımca en büyük zararı, internet aleminde fazladan yer işgal etmesidir ****..
(t3, 11.02.2008 02:26)

*'lı 1-2 kısmı ben editledim..

magazin kültürü? evet
dalga geçenler nereye kadar hacı? evet

iyi de kimin umrunda..
Sosyal ağlarda paylaş

oha bi daldım 20 30 dakikadır bunun videolarını falan izliyorum sanki etrafta yeterince görmüyormuşum gibi bende mallaştım yahu koymayın şöyle şeyler.anlamadığım mesele ise bu insanlar çok çok salak ve gerizekalı ama mesela para gırla yaşam standartları falan çok yüksek haksızlık değil mi bu isyan ediyorum ok.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...