ZeuZ Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Merhabalar, torrent'ten indirdiğim bi oyun bilgisizcesine ve cehalet dolu bi şekilde italyanca çıktı. Eskiden de oynardim hep o yüzden biraz oynayabiliyorum ama titilakulaçento de sire kulekinta fikitanka falan gibi konuştuklarından oyun çok tuhaf oluyo benim açımdan. Acaba bi site falan var mı ? Oyun dil patchleri bulunan felan ? yada nasıl düzeltebilirim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 hangi oyun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Stronghold Crusader Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Benim de Broken Sword öyle elimde patlamıştı almanyadan alınca vakti zamanında :> Bir çare oyunu yükledikten sonra klasöründeki *.ini dosyalarını kurcala. Ben Broken Swordda "Deutsch" yazan yerleri "English" yapınca seslendirme olmasada menü + altyazıları İngilizceye çevirmiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar