Xhunarion Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Stage6.com kapandı, Veoh'a yönlendirdiler. Yazık oldu, Stage6 kadar kaliteli değil site. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 LathspeLL said: Fantazi o zaten artık, dev bir LCD ekran, Bluray player, 5+1 ve patlamış mısır + kola. LCD kısmını türkiyede bulabilirsiniz ama HD divx çalacak x264 codecli bir dvd divx player türkiyede bulunmamakta divx.com daki x264 codecli playerlarda 400 dolar civarı tek çareniz laptopunuz olucak veya dviveya hdmi çıkışlı ekran kartınız olucak desktopunuzda , taşıyıp bağlayacaksınız alakasız girdim sanırım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 arkansis, geexbox ile onlari gayet ucuza toplayacagin bir bilgisayarla yapabilirsin (biraz azimliyseniz). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Mum_Chamber said: arkansis, geexbox ile onlari gayet ucuza toplayacagin bir bilgisayarla yapabilirsin (biraz azimliyseniz). ben geexbox ile yapacaktım bu sistemi fakat her türlü donanımı desteklemiyor onların vendor listesinden ürün almak zorundasınız denemelerimde gayet güzel açıyordu filmleri fakat optik ses kartımdan çıkış alamıyordum laptoptaki hdmi çıkışını kullanıp 1 de optik ses çıkışı olan creative kartlardan birisini kullanarak hem 5.1 hemde 720 p yi lcd tv de izlemeye başladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 hdturkiye'den metallica'nın nothing else matters canlı performansını cektim. süper bişey ya bu high def. vallahi bagımlısı oldum galiba. imla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 e abicim zaten bilgisayarin varsa niye geexbox'i yukleyesin ki =) geexbox zaten sifirdan boyle bir ise giriseceksen oradaki uyumlu donanimlardan alip isletim sistemi olarak kullandiginda degerli =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Stage6 niye kapandı ? var mı bilen sebebini :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 finansman, yazıyo zaten sitede. http://www.stage6.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tron Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 http://www.vimeo.com/hd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Tron said: http://www.vimeo.com/hd Sadece kendi yaptığın videoları koyabiliyorsun Battlefield Heroes HD Trailerini koydum ve sonuç ; Vimeo said: Dear SadGamer: Your account has been removed by Vimeo staff. Reason: Game trailers or any other type of video that you did not create is not allowed. Regards, Vimeo Yani Vimeo'ya da bir çizik atıyoruz ve HD video sharing sitesi aramaya devam ediyoruz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tron Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 aslını sorarsan denemeden olayı farketmiştim. Aramalarda sadece sıradan videoların olması içimde bir şüpe uyandırmıştı. neyse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 @mum_chamber laptop bozulup garantiden gelince işler değişti tabi onların söyledikleri donanımları toplayıncada saçma sapan bir fiyat çıkıyor ortaya bazılarını bulamıyorsun vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 jonq said: Tesadüfen buldum hdturkiye OHA rapid aldım direk hayırlı olsun filmleri indiriyorum. şöyle bir fikrim var arkadaslar yapmıştı 1 tane 4096 adsl bi tane 160 lık hdd bi rapid account aylık kişi başı 6 lirayla 20 kişi film paylaşıyorlar. bende yapmayı düşünüyorum katılan olursa bana PM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 rapid değilde torrent olsaydı Tr'nin, hatta genel klasmanın 1 numaralı Torrent sitesi olmuştu şuan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 VEOH kullanmaya başladım ve çok memnunum çünkü filmleri en yüksek kalitede izleyebilip hiç kesintisiz şekilde sunulmuş. mükemmel!:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 ne diyorum ben ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 doğrudur. sen daha iyi bilirsin emmim. :) bu arada VEOH programını indirirseniz google da bir şey arattığınız zaman şak diye karşınıza aradığınız şeyle ilgili videolarda çıkıor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 said: Veoh is no longer available in TURKEY. If you are not in TURKEY or think you have received this message in error, please go to veoh.com and report the issue. wadafak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 nınınını şu location olaylarına da çok kılım. boingo kazanda ayrı bi kıl sadece ikea da hotspot mu olur lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar