Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 proggorp said: şimdi gitti 2 hafta yok. vay be d: böyle 2 hafta yok diye dünyanın sonu gelecekmiş gibi davranarak ilişkiyi tüketiyor da olabilirsiniz ama dikkat etmek lazım d: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 gidenin arkasından konuşmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Ardeth said: vay be d: böyle 2 hafta yok diye dünyanın sonu gelecekmiş gibi davranarak ilişkiyi tüketiyor da olabilirsiniz ama dikkat etmek lazım d: ehueh hakkaten. benimki de gitti yurtdışına hem de sömestr'da yok mesela. ama ben mutsuz muyum bak birlikteyken de acayip mutluyum tabi ama yine mutluyum yani sdfjkh ölmedi sonuçta (allah korusun). gerçi benim yapım böyle, DELİOĞLAN'ın deyimiyle SHEN SHAKRAK bir yapıya sahibim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 ben 1 ayda 1.5 ayda bir anca görüorm ben napıyım öliyim yani =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 yok sınav haftası yok hastalık derken 2 haftadır cumadan cumaya görüyorum tilt bi durum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
proggorp Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 doğru aslında çğu ilişkiye göre çok iyi durumda bizimki. ama ne biliym daha 3 haftadır beraberiz şimdi 2 hafta ayrılık fena oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar