ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Bu filme başlık açılmamış, nasıl oldu hala çözemedim. Beatles severler için inanılmaz bir film. Ekşi'deki entrymden biraz alıyorum buraya:Sanırım iki kesim filmi pek beğenemiyor, biri ciddi Beatles fanları, diğeri de Beatles ile uzaktan yakından alakası olmayan ve daha çok "sinema" kavramını ön plana koyarak seyreden insanlar. Beatles fanı olmayan ama çok seven, müzikle de oldukça alakalı birisi olarak ben filmi çok beğendim, benim gibi pek çok insan da çok beğendi, onu söyleyebilirim. Herkese göre bir film değil kesinlikle. Ekşi'ye yazmış olduğum yorumdan biraz koyacağım buraya: Beatles sevmeyen bir insan eh fena değilmiş diyebilir de, beatles dinleyen, seven bir insan için altın madeni bir film resmen. Zorlama sahneler var elbette. Yani şöyle bir şey var, bu film "bi dönem filmi yapalım, içinde beatles da geçsin" diyerek çekilmedi; "bir beatles filmi yapalım, beatles şarkıları olsun, her şey beatles a gönderme yapsın; biraz da dönem koyarız, destekleriz filmi" diyerek çekildi bence. Dolayısıyla da kurgusal açıdan eksikleri olabilir, şaheser ya da çok başarılı yönetilmiş bir dönem filmi seyretmeye gidiyorsanız beklentilerinizi biraz aşağıya çekmekte fayda var. Bir beatles dinleyicisi olaraksa inanılmaz zevk aldım filmden, kelimelere sığdıramıyorum. Ayrıca sirk sahnesidir, kolaj sahneleridir şudur budur; nasıl bir hayalgücüdür o allahım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 ve kimsede yorum yapmamış şuan filmi bitirdim böyle bi şey yok tüylerim diken dikken kesinlikle izlenmeden ölünmememsi gerekn bir film Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 İzlyip bunalıma girer miyim "niye sapım ulan" diye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 çok iyi bir filmdi bence. müzikal türünü pek sevmezsim ama bu gerçekten çok sarıyo. buna benzer bi de august rush da bu türde çok iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 ana ben nası yorum yapmamışım buna be. beatles ı uzaktan yakından, birazcık dinlemişseniz kesinlikle izleyin. jim sturgess de ayrıca yen ibir efsane bence. hem oyunculuğu hem sesi baya iyi. baya da filmlerde oynuyor maşalla amcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 filmin belli bi yeri sizi bayabilir bu arada -benim sevmediğim şakrılara denk geldi hehe- ama kısa kalıyor o parçalar. yani ben hayatımda böyle bir all you need is love, böyle bir girl, revolution neyin dinlemedim. hele revolution.. mükemmeldi gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Hey Jude sahnelerini cok sevmistim ben, bi de Strawberry Fields Forever abi sayicam hepsini iste, super bi filmdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 aa hakikaten gözden kaçmıs.hele beatles la buyuyunce 3 hafta etkisinden gecilmiyor,oyleki sarkıları artık filmdeki vokaller gibi soylemeye baslıyorsunuz.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 irin said: aa hakikaten gözden kaçmıs.hele beatles la buyuyunce 3 hafta etkisinden gecilmiyor,oyleki sarkıları artık filmdeki vokaller gibi soylemeye baslıyorsunuz.) evvveeeettttttt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 ben izlemiştim 3-4 ay önce çok süper bi film. tavsiye ederim. müzikal olmasına bakmayın düşündüğünüz gibi deil :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 İnanılmazdı, gerçek bir sinema ve müzik ziyafeti. Gerçekten. İnanılmazdı... :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 evet kesinlikle etkisinden uzun süre çıkılmayan cinsten bir film, ilk önce tek başıma izleyip sonra çift olan arkadaşlara izletmiştim. filminde soundtracklerinin de hastasıyım, coverlar çok başarılı, ayrıca şarkıları gerçekten kendi sesleriyle söylediklerini öğrendiğimde, ohaa bu kadar yetenekli hem oyuncu, hem güzel sesli insanı nasıl buldunuz diyip durakladım sonra da yok lan bunlar insan olamaz dedim yönetmeninden oyuncusuna. izlemeden ölmeyin evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 muzik olarak cok iyiydi , goruntu olarakta da cok iyiydi fakat nedense ben film olarak sevemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Güzelmiş ya, salak salak bölümleri yok değildi. Başı ve sonu ama kesinlikle mükemmeldi. all you need is love... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 the beatles ı sevmemi sağlayan film bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 şuana kadar izlediğim en güzel filmlerden ilk 3 e rahat girer bu film bence. sahnelere şarkı uydurmak değil de şarkılara sahne uydurmak olduğu için filmin temelinde yatan, ve bu sahnelerin mükemmel bir dizi oluşturması enfes. filmin her sahnesi ayrı olsa da, i want you/she's so heavy sahnesinde ki "özgürlük götürmek" eylemi şahanedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Beatles'la alakası olmayanlar bile izlemeli bence. Her gün açıp Let it be kısmını izlerim hala düzenli. Bi de Joe Cocker'ın Come Together'ı tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar