Luinir Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Ben eski accimi satıp, 2 hafta önce yeni account aldım ama sadece WoW'u almıştım yanında BC'yi almadım ( maddi sıkıntı ). Şimdi charım 58 e dayandı.. Doğal olarak alacağım BC'yi. Ama duyduğum kadarıyla internetten sadece BC Key satan siteler varmış, böyle birşey lazım bana. Zaten bilgisayarda BC yüklü... Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odinn Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 shatteredcrystal.com gamersloot.com ikisndende aldım , iyi çalışıyorlar. İlk aldığında her 2side arayıp confirm ediyor. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 BC yi bildiğim kadarıyla blizzardın sitesinden de alabiliyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Dün gece denedim, wow-europedan, beceremedim ama :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 ben 5 acounta da siteden aldım kolay be biraz kurcala olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ripe Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 gittigidiyordan al ben 3 tane aldım hiç prb olmuyor..zaten 2 tane satıcı var ikiside güvenilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Upgrade your Account bölümü altında olması lazım Luinir^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Hmm bir wow-europe u karıştırayım, en temizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 gamersloot ta güvenilir sitedir, 15dk içinde keyi yollarlar mailine veya sitedeki üyeliğinden de görebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 http://www.gamer-market.com/ türk olsun benim olsun diyosan :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Gangren dogru soyluyor account'tan alablirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 gamersloot tan aldım, bekliyorum :) bi sakatlık çıkarsa siz sorumlusunuz hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 arayıp confirm ettiler, 2 dakika sonra key geldi, upgrade ettim. oh be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 gamersloot tan 10tane standart ve tbc keyi almışımdır, sadece en sonuncusunda problem çıkmıştı, tbc eu key istedim, adamlar bana wow standart , tbc , battle chest US keylerini yolladılar :D bildirdim online yardımdan , 10dk içinde TBC EU keyi yolladılar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 abi benimde bir sorum olucak 2 haftada nasıl 58 levela geldi. Nasıl bir power gamingden bahsediyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 CoolRider said: abi benimde bir sorum olucak 2 haftada nasıl 58 levela geldi. Nasıl bir power gamingden bahsediyoruz. 20 lvldan sonra quest exp boost'u sayesinde artık kolay kasmak.Benim de 1-60 played time 4 day 10h.Questler baya bir veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Çok kolaylaştı hakkaten, 2 haftada olunuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Ben Level 21 imde takıldım bayağ acaba yanlış questlerimi yapıyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 20 de o kadar fazla buff degil, olay 30-60 arasi. 20 den sonra lvl icin gereken exp %30 azaliyor. 30 dan sonra da questlerin exp fazlalasiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 çalışmaya devam diorsun yane! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Questhelper bu addonu indir çok yardımcı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Teşşekkurler! Başarılı bir add-on'a benziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar