Sensible Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Cloxinia Yeni oyuncular bekliyoruz... -Yüksek Roleplaying -Irk ve Classlar -24 saat online yetkili -Guilldlere özel şehirler -Pvp arenaları... Forum Kayıt[signature][hline]60-70'lerden CSNY... Ama Neden Kimse Bilmiyor! [Bu mesaj Sensible tarafından 25 January 2004 12:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 hadı hayırlısı bakalım[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Servera şöyle bir bakayım dedim ama bir Cleric oldugum halde 14 str, 10 dex ile başlattıktan sonra hiç oynayasım gelmedi doğrusu..[signature][hline]"Bir önyargıyı yoketmek, bir atomu parçalamaktan çok daha zordur " Einstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Şunlarıda ekleyeyim: Şehirlerin içerisindeki binaları satın alabilirsiniz. Örneğin Britain BS'si şuan bir marangozun elinde. İstediğiniz gibi dizayn edebilirsiniz.[signature][hline]Kolayoyun Cloxinia UO Shard ----------------------------------------- Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 ya account 1 günde açılıyo o ne kayıt oldum ama 1 gün diyo[signature][hline]Where is Anatolia? icq :147852833 http://www.hades.com.tr.tc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 açılır 30 dk sonra..[signature][hline]"Bir önyargıyı yoketmek, bir atomu parçalamaktan çok daha zordur " Einstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 forum vede oyun üyeliği ikisi aynı anda mı açılıyo?[signature][hline]Where is Anatolia? icq :147852833 http://www.hades.com.tr.tc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LioN Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Orda Olan Varmi ???[signature][hline]http://www.freewebs.com/uoshardlar/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 *Üyelik en az 20 dakikada açılır. *Lion Böyle birşey yapamayız. Girip kaydolman lazım[signature][hline]Kolayoyun Cloxinia UO Shard ----------------------------------------- Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Yalnız kaç tane reklam topici açmayi dü$ünüyorsunuz ?[signature][hline]Icq =224455507 Mail = Xharloan Ba$arI AyrIntIlarda GizLidiR......... Asi vE Mavi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Benim başka bi topicten haberim yok...[signature][hline]Kolayoyun Cloxinia UO Shard ----------------------------------------- Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Mlsf daha onceki zamanlarda 2 sefer duydum reklamini.. Ba$arilar..[signature][hline]Icq =224455507 Mail = Xharloan Ba$arI AyrIntIlarda GizLidiR......... Asi vE Mavi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 parayla sikil satıp şehir yağmalamaya gidiyosanız gelirim masdhuashduhasuhasdu nos 666 geldi aklıma :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Nos 666 nın o yazısını ben de hatırlıyorum .. Fakat kendisi de yazının eski olduğunu söylüyor , her kişi değişebilir ; değişmeyedebilir . O yüzden önyargıyla yaklaşmamak gerektiğini düşünüyorum . Başarılar.[signature][hline]Gitti gelmez bahar yeli; Şarkılar yarıda kaldı. Bütün bahçeler kilitli; Anahtar Tanrıda kaldı. Geldi çattı en son ölmek. Ne bir yemiş, ne bir çiçek; Yanıyor güneşte petek; Bütün bal arıda kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WogeN Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Selam, Umarım dilediğiniz yerlere gelirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WindShade Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 ana sensible server mi acmis ....[signature][hline]Hepsi Gercek...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Ben açmadım :) Bu arada parayla skill alamazsınız kesinlikle edit yapmayız. Zaten para karşılığı hiçbirşey yapmıyoruz... [signature][hline]Kolayoyun Cloxinia UO Shard ----------------------------------------- Crosby,Stills,Nash & Young [Bu mesaj Sensible tarafından 26 January 2004 03:35 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Sensible tarafından 26 January 2004 03:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackhand_ Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Heren sen yaşıyomusun la? Nos 666 b4b: Arkadaşları alcam yanıma arkamada 5 - 6 tane gardı kapçam şehirleri yağmalıcam. Hem parayla skillde satçam server süper olcak ama NoS 666'ya katlancaksınız. NoS 666 ..ker ..ker çoğaltır.. Diye bi bölüm vardı aklıma geldikçe gülerim Ama herkes değişebilir belki 666 da değişmiştir. başarılar cloxinia.[signature][hline]See you at the bitter end Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Nos 666 kim yahu?!?!?[signature][hline]Kolayoyun Cloxinia UO Shard ----------------------------------------- Crosby,Stills,Nash & Young [Bu mesaj Sensible tarafından 26 January 2004 06:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
redhot Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Cloxinia Adlı uo shardı kapanacaktır boşuna kasmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nbl_silencer Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 said: redhot, 27 January 2004 22:34 tarihinde demiş ki: Cloxinia Adlı uo shardı kapanacaktır boşuna kasmayın her yeni açılan sunucuya birileri laf etmeye çalışıyor. Nedir bu tepki ? Kendimiz yapamıyoruz bari yapanın işini bozalım ? -- o -- Başarılar ve hepinize kolay gelsin.[signature][hline]Silencer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
redhot Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 nbl_silencer umarım bana demiyosundur laf ediyolar die çünki server ı açtıran benim kolayoyundan onlar bizim aramızda olan şeyler ben sadece player ları uyarıyorum boş boşuna zaman kaybetmesinler giripte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar