Bathory Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Peki yeni bi acc açarken bi ücret falan ödüyo muyuz. yoksa lak diye selam psn ben tanrı misafiri desem alır mı beni? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 aynen öyle ücret gerekmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 ben de guncelleyim PSN: crasah Oyunlar: GH: World Tour GH: Metallica GH: Smash Hits LittleBigPlanet Infamous Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 psn: ogasawarasachiko little big planet uncharted valkryia chronicles MGS4 heavenly sword var takas dusunmuyorum eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 MGS4 takaslık / satılık ilgilenen varsa pm lütfen :) Fıstık gibi o çıt çıt çıtlatdığımız havalı naylonuyla sarıp yollucam. @spawn77: özür dilerim, ps3 net bağlantımda bi sorun var. Yeni kablo alıcam alır almaz ekliyorum seni pes'e :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 PSN: Glyc Şu anda sadece Killzone 2 var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 pirates of the caribbean: at world's end street fighter IV fallout 3 mgs4 gta4 şu an elimde olan oyunlar takas düşünenler özel mesaj ile önerilerini sunabilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 bi tazeleyek psn anelor oyunlar killzone 2 gta 4 mgs 4 dead space rainbowsix vegas 2 fifa 09 bad company oblivion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DamienThorne Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 CoD5 US region direk satın alabilirim, yada takasta ederim ama öyl yeni oyunlardan takas edicek yok pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 CoD5 cok fail bi oyun abi git 4 al CoD oynayacaksan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DamienThorne Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Var arkadaşım CoD4 zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 abi hic 5 i alma o zaman hayal kırıklıgına ugrarsin uzulursun 2 el oynar bu ne boktan oyun lan diye kenara koyar 4 e devam edersin tanidigim alan herkez ayni tepkiyi verdi bende oynadim bende ayni tepkiyi verdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DamienThorne Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Hocam CoD5 var 360'için zaten, bence oldukça eğlenceli bir oyun. Ps3 için almak istiyorum çünkü 1-2 arkadaşla daha oynayabilmek için. US olmasını istiyorum lakin DLC content indirebileyim vs :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 satılık Killzone 2 varsa talibim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Satabilirim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 gta 4 mirrors edge bourne conspiracy little big planet lair 007:qos fifa 2009 killzone 2 lair,bourne ve 007 takaslıklarım :). mumkun oldugunca satın almaya calısıyorum.takas sevmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 fracture veririm hepsini alırım :)= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 ne fracture muş yahu kakalayamadın bi türlü kimseye :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 kullanılmış ps3 oyununu kaça satabiliriz bu arada yardımcı olabilecekler var mı ? fallout 3 ü 30 a elden çıkarmak mümkün mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 30 dan fazla eder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 valla gittigidiyorda falan 50 dne aşagı satmıolar nerdeyse oyunları shoptodan 0 oyun 60 a alıyorum ztn :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Güncelleyelim. PSN: Glyc Killzone 2 GTA4 Little Big Planet (Ağustos sonuna kadar falan) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DamienThorne Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Red said: valla gittigidiyorda falan 50 dne aşagı satmıolar nerdeyse oyunları shoptodan 0 oyun 60 a alıyorum ztn :) O shopto'nun db hacklendi, milletin kredi kartlarından abuk subuk paralar çekilmedi mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 yoo benim haberim yok :).en azından benim siparişlerim zamanında geliyor kartımdanda extra bi harcama olmadı:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Sanal Kart ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar