Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 ben istiyorum da üşeniyorum bayağa sdffds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 aha bu kungfu tam düşündüğüm gibi.dövüşlü lbp. ama bana bi tane joy borclusun lopeth.gece kafam güzel bu oyun tuto sunu yaparken kolu salla falan dio.kolu sallarken çok fena yere düştü.biraz açıldı ortası :) ama eglenceli baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 valla gta4'ü takasa koymuştum, kimse istemedi. takaslanmıyor heralde. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 ya isterim ben fracture veririm karşılığında yihihihihi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 lopeh bu kungfu online oynanmıomu ya.hep compa karşımı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 ulan kütür kütür killzone diyorum ses seda yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 daha indirmedim ben kunfuyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Red said: lopeh bu kungfu online oynanmıomu ya.hep compa karşımı ? ben bulamadım ya, yok sanırım online secenegi, sacma gerci oyle bir oyunda olmaması, ama yan yana multi de efsane zevkli bir oyunmus eheh, muzikler de cok guzel, OST'si var mıdır acep ? bu arada bende de takaslık mk vs dc var, oynamıyorum pek duruyor oyle =), neyle takas edecegim hakkında da bir fikrim yok ehueh... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 aa çok yazık.bu oyun online oynanırmıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 şimdi indirdim de müzik süper ahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 online olmaması çok kötü ama fish basket,deathmatch falan oynanır yani parasız diyemi acaba :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 çok güzel mgs4'üm var. killzone2 veya gta4'ü olana yâr etmek istiyorum. kz2+burnout paradise ulti box'ı olan varsa ikisi için ortaya bi tane de battlefield bad company açabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 PSN: Rendell_ motorstorm gh: metallica resistance gta 4 daha hiçbiri takaslık değil ama belki ilerde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 güncelleyim ben de. PSN: Luinir Oyunlar: Half Life: Orange Box GH: Metallica GTA IV Killzone 2 Fifa 09 Nba 2K9 Street Fighter IV GTA IV'ü takas edebilirim, tekliflere açığım. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 pes 2009'cu aranıyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 PSN: Mamikonoto Oyunlar: inFamous yeni aldım daha multi bişey yok ehue. Şöyle multisi zevkli bişey önerin blazblue almayı düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 little big planet :D bi süre sonra bayabiliyor Singleplayer düşünüyosan Uncharted, Co-op 2 kişi soruyosan kesin Resident Evil 5 :) PES veya Fifa da artık PS 3 ile default olarak gelmeli :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Pes oynayabiliriz mardox. Psn: Devilvalandir77 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Biri bana msnden (öm atabilirseniz) ulaşıp psn olaylarını ps home vs net üzrerinden oyun olma falan bana yardımcı olabilirlerse çok sevinirim thnx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 fifa 2009 aldım. oynayan varsa eklesin beni. 2 3 maç atalım. PSN: Rendell_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 psn : jacabo oyunları takas ettim elimdekiler little big planet fifa 09 gh : metallica Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 psn:Custodeme Oyunlar: Fifa 09 Nba 2k9 Sf 4 MGS 4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Arkadaşlar bu PSN ile ilgili bi sorum olucaktı. Bir arkadaşım yurtdışına yerleşiyor ve giderken ps'ini götürmeyecegi icin bana bırakıcak. Bu kondua biraz cahil oldugum icin sacma bi soru gibi gelebilir size. O yüzden mazur görün (= Bu PSN'e girmek icin o arkadaşın accountuyla mı girmem gerekiyor yoksa kendime yeni bir account açabiliyo muyum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 onun acyle girebilirsin ama turkeyse patlar olay o yüzden bi kontrol et olmadı kendi accni aç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar