Red Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 infamous bende de var.3-4 defa oynadım sarmadı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 alla alla ac2 de gelmedi hala.yani normalde 3. gün falan turkiyede oluyordu royalmail sıçtı direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 ya 4 veya 5 güne uzayabiliyor yani normal onlar, ama 3. hafta bitti, GTA halen yok. shopto'ya ağır bir mail yazayım belki önceden para iadesi yaparlar asfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 red dead zamanında gelmezse bozuşuruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 yok postanede bir terslik var adi posta ile kayitli postayi ayirmislar, artik adi postaciniz kayitli getirmiycekmis yeni ise alinan kuryeciler bakicakmis kayitli postalara buyuk ihtimal posta dagitimdadir, 118 den telefonu alin ogrenin gidip elden alirsiniz, ben oyle yaptim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 3 hafta oldu ya :) postanaden mi diyorsun.kadıköy dağıtımı arayayım bi turkey post mu yoksa diğer numara mı giriş yapıyor buraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 shopto'da şöyle diyor ya.. said: If you pre-order "Red Dead Redemption Limited Edition" before 12pm on Wednesday 19th of May 2010 we will guarantee that you will receive it by the release date of Friday 21st of May 2010, if you do not receive it we will compensate you with £3.00 on your shopto account. bu sadece UK için geçerli heralde di mi? ilk defa shopto'dan sipariş verdim.. ondan soruyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 yani oyun cıktıgı gün elinde olmuyor. 19 u çarşambaya gelir.o oyun pazartesi salı gelir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 valla belli olmuyor, super street fighter 4 mesela çıktığı gün elimde oldu hehe ama gta mesela, halen yok hayat böyle gençler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 benim headset perişan olmustur yollarda :) valla haftaya ikiside gelmezse küserim shoptoya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 ac2 ptt ye gelmiş.diğeri hala yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 shopto'nun bir günahı yok o yüzden halen ağır içerikli ve aileye küfürlü mailler atmıyorum siteye, royal mail'e atacam, ama değmezsin royal ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 ptt'ye giriş yapmış ya bugün sadfds hayret gelir yarın öbür gün o zaman haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 royal [email protected] a mail atabiliyoruz.attım ben gemiyle yada otobusle gönderildi o yuzden gecikebiliriz.özür dileriz falan dedi. senin gta mı giriş yapmıs ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 evet, 15 nisan şiparişleri dün giriş yapmıştı. benim 16 nisandı işte biraz önce baktım giriş yapmış o da merkezde deniyor. Yarın en geç salı gelir yani, hadi hayırlısı asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 loan benim giriş yapmamış o :( 14 nisan dı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 giriş yapmamıstı ama ac2 ile birlikte geldi headsetim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 hadi ya, benim gta daha gelmedi hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 of artık kufurlerimi duyurabilceğim için o kadar mutluyum ki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 wifi çok mu zayıf, öyleyse harici takabiliyor muyuz? Şimdiye kadar hiç sorun yaşamadığım modemimi %30 larda görüyor, uzaklık 10 metre yok, bağlanamıyor, bağlansa da hemen düşüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 hmm bi problem olabilir. benimki üstkattan çekiyordu istanbulda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 shopto linki verebilirmisiniz headset için. red dead için alasım var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Red said: of artık kufurlerimi duyurabilceğim için o kadar mutluyum ki :) bende o hayallerle aldım, ama pek kullanmıyorum hehe ayarlarını vs. kurcalamadım birde fazla ama karşıya ses çok az gidiyordu vs. aldıysan artık bc2'de squad yapmak farz oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 dreagloth said: wifi çok mu zayıf, öyleyse harici takabiliyor muyuz? Şimdiye kadar hiç sorun yaşamadığım modemimi %30 larda görüyor, uzaklık 10 metre yok, bağlanamıyor, bağlansa da hemen düşüyor.iki yan odadan kullanıyorum, sorunsuz falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 blazkowicz said: shopto linki verebilirmisiniz headset için. red dead için alasım var. bu arada şimdi ben baktım da, official headset tekrar kaldırılmış satıştan :) bulursan ondan al bende biraz araştırdım, diğerlerinde sorun çıkıyor vs. diyince almadım. Yine de alıp denemek istersen öncelikle modern warfare'li headset'i almamanı tavsiye ederim. Berbat birşey olduğunu ve kulağı çok rahatsız ettiğini söylüyorlar her yerde, onun dışında diğerleri hakkında kötü yorumlar yok, özellikle venom'un ki övülüyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar