Red Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 ac2 aldım :) gelmeyen headsetimden dolayı biraz tedirgindim.gelse böyle rahatlıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 ac2'de güzel ama ilk oyunda en sevmediğim şey, oyunun sonlara doğru kendini iyice tekrar etmesi ve buna bağlı olarak beni feci derecede sıkmasıydı. İkinci oyunda da aynısı oluyor, hatta daha erkenden kendini tekrar etmeye başlıyor dedi oynayanlar :) Yine de bu sefer daha kaliteli bir hikayesi vs. var oyunun diyorlar ama yeltenmedim ben kısacası bayonetta çok değişik bir oyun, ben ac2'yi daha oynamadım pek yorum yapmak istemem ama bir ara fırsatın olursa mutlaka onu da al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 şu shopto konusunda topic açalaım bitane.bizden başka bekleyen var mı ?.sanki bi tek benim paketim gelmedi tribine giriyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torque Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Red said: ac2 aldım :) gelmeyen headsetimden dolayı biraz tedirgindim.gelse böyle rahatlıcam AC güzel oyun grafikler bomb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 ac2 kendini çok tekrar ediyor, ki ac1'i bitirmiştim herşeye rağmen ama ac2'de bi yere gidiyorsun, surların üzerinde bi bölüm var (galiba artık son bölüm - artık diyorum o derece sıkılmıştım-) orada bıraktım oynamayı. Ha garibim şansına o gün god of war 3'üm gelmişti belki de o yüzdendi bilemem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 laan royalmail pzts kapalıymış.tatilleri varmış salı günnünden itibarne diyor.gelmicek valal gelmicek paketler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 ps star ocean aldim o kadar patladik desene neyse haftasonuna kadar gelir heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 söz sende dark Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 o paketler yalan oldu ya, beklemiyorum ben artık asdfsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 ohooooo ne cabuk pes ettin japonyadan 9 gunde geliyordu bir ara figur filan, birgun aldigim figur 73 gundemi ne gelmisti ehueheu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 ahahaha :D bakalım işte, bu hafta içi gelmesi gerekiyor. Surfacemail ile 3-5 hafta arası diyorlar. Bakalım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 royal mail 20 iş gününde gelir dedi.suan 15 iş günü olmuş.onumuzdeki pazartesi geldi geldi yoksa paramı geri alırım red dead cıkıyor onu alırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 bende onu düşünüyorum zaten, TR'de spotçularda daha ucuza satılıyor artık oyun asdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 umutlar biterse bizde biteriz peki şey oluyor mu mesela ben shoptodan paramı alıyorum fakat paketimde geliyor sonra bölye birşey mumkunmu ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 mümkün, gelmiş birkaç kşinin başına :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 yani 1 kere olur 2 kere olur ama 3.de olsada inanmazlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 bizim silphatos'un vardı galiba yıllar önce böyle bir olayı, sendit'ten fear almıştı. 15 günde gelmemişti, bildirmişti firmaya. Firmada tamam yeniden yolluyoruz demişti sadfsd ertesi gün postacı kapısının önüne koymuş, o da sendit'e söylememişti ikinci gelmişti hehe dp: bende yıllar önce çocuk aklıyla yapayım demiştim. Ama benim ki hakkımdı, WOW şipariş etmiştim ilk dönemlerinde işte 3 hafta oldu gelmedi. O arada kurban bayramı vardı arada sadfd , sendit'e mail attım işte adamlar aramış, inanmışlar sebebini bulmuştu. Ülkenizdeki kutlamalar yüzünden posta hizmetiniz çalışmıyor, 1 hafta daha bekleyin gelmezse yollarız demişlerdi 15. gün, 3 gün sonra gelmişti oyunum hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 senditte ürünüm gelmemişti, 3 hafta sonra gelmedi diye mesaj attım. bi tane daha yolladılar. 2 hafta sonra 2 ürün de aynı anda geldi. 2. ürün beleş oldu ama 5 hafta beklemeye kesinlikle değmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 sendit daha önce wow'umu gönderdikten sonra benim de o x işgünü olayı dolmuştu, "hacım gelmedi" dediydim, "ok abi yolladık yenisini" dediler, ikincisi 5 günde geldi, ondan 1 hafta sonra falan da ilki geldi. dedim bunun da parasını cekin blabla, yok dediler bu hediyemiz olsun. direk gönüller fethedildi hayat bayram oldu benim icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 aha aynısı bana oldu la, wow ilk çıktığında gelmediydi 20gün fln, dedim böyle böyle sorun oluştu, ok yenisini yolladık dediylerdi, hemen hemen ard arda geldiydi 1. ile 2.si, dedim 2 tane geldi parasını çekin bari, gerenk yok diye cevap atmışlardı :) o gün bugündür sendit kullanıyorum bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 benim arkadas games workshop u dolandiriyordu ole aliyordu failhammer ivir ziviri, sonra gelmedi diyip ikinciye isteyip onuda baskasina satiyordu o sekil kendine undead ordusu kurdu filan ayip yani, sonra firmalar turkiyeye urun yollamiyor burda gercekten magdur olan musterileri sallamiyor filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 http://www.shopto.net/PS3/VIDEO%20GAMES/PS3BI03-Bioshock%202%20Limited%20Edition.html birde assasins creed 2 17 pound'a düşürülmüş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 ben 19 pound aldım ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 elimdeki killzone 2 ye denk oyun takas etcek varmıdır :) 1 veya 2 kez oynandı bi türlü sevemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Elimde infamous ile metal gear solid 4 var.Bunlara denk yada biraz üstüne para vererek daha yeni oyunlarla takas etmek isterim. ö.m. atabilirsiniz teklifler için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar