Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pati PS3 Zone (PSN, Takas, v.b)

Mayhem

Öne çıkan mesajlar

ac2'de güzel ama ilk oyunda en sevmediğim şey, oyunun sonlara doğru kendini iyice tekrar etmesi ve buna bağlı olarak beni feci derecede sıkmasıydı.

İkinci oyunda da aynısı oluyor, hatta daha erkenden kendini tekrar etmeye başlıyor dedi oynayanlar :) Yine de bu sefer daha kaliteli bir hikayesi vs. var oyunun diyorlar ama yeltenmedim ben kısacası

bayonetta çok değişik bir oyun, ben ac2'yi daha oynamadım pek yorum yapmak istemem ama bir ara fırsatın olursa mutlaka onu da al
Sosyal ağlarda paylaş

ac2 kendini çok tekrar ediyor, ki ac1'i bitirmiştim herşeye rağmen ama ac2'de bi yere gidiyorsun, surların üzerinde bi bölüm var (galiba artık son bölüm - artık diyorum o derece sıkılmıştım-) orada bıraktım oynamayı. Ha garibim şansına o gün god of war 3'üm gelmişti belki de o yüzdendi bilemem :D
Sosyal ağlarda paylaş

bizim silphatos'un vardı galiba yıllar önce böyle bir olayı, sendit'ten fear almıştı. 15 günde gelmemişti, bildirmişti firmaya. Firmada tamam yeniden yolluyoruz demişti sadfsd

ertesi gün postacı kapısının önüne koymuş, o da sendit'e söylememişti ikinci gelmişti hehe

dp: bende yıllar önce çocuk aklıyla yapayım demiştim. Ama benim ki hakkımdı, WOW şipariş etmiştim ilk dönemlerinde işte 3 hafta oldu gelmedi. O arada kurban bayramı vardı arada sadfd , sendit'e mail attım işte adamlar aramış, inanmışlar sebebini bulmuştu.

Ülkenizdeki kutlamalar yüzünden posta hizmetiniz çalışmıyor, 1 hafta daha bekleyin gelmezse yollarız demişlerdi 15. gün, 3 gün sonra gelmişti oyunum hehe
Sosyal ağlarda paylaş

sendit daha önce wow'umu gönderdikten sonra benim de o x işgünü olayı dolmuştu, "hacım gelmedi" dediydim, "ok abi yolladık yenisini" dediler, ikincisi 5 günde geldi, ondan 1 hafta sonra falan da ilki geldi.

dedim bunun da parasını cekin blabla, yok dediler bu hediyemiz olsun. direk gönüller fethedildi hayat bayram oldu benim icin.
Sosyal ağlarda paylaş

aha aynısı bana oldu la, wow ilk çıktığında gelmediydi 20gün fln, dedim böyle böyle sorun oluştu, ok yenisini yolladık dediylerdi, hemen hemen ard arda geldiydi 1. ile 2.si, dedim 2 tane geldi parasını çekin bari, gerenk yok diye cevap atmışlardı :)

o gün bugündür sendit kullanıyorum bende.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...