urmesque Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 ben cok acıktım be. ama sigaram var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 yok canım samsun falandır senin ki . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 :D sigara istersiiinn? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 2 paket daha var açılmamış allahıma şükürler olsunki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guden Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Afyondaki tesislerde kışın içilen mercimek çorbası gibisi yoktur. Aslında olay çorbayı kaşık kullanmadan ekmekle içmektir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 sigarayı bıraktım 15 dakka önce. ama bi karton camel almıştım dün. ilk mesaj atan ankaralıya kızılayda veriyorum hepsini. kendime ispatlamış olurum bu sefer ne kadar ciddi olduğumu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 dayı kargoyla yolla antalyaya karşı ödemeli yap ben alırım bi karton camel ne demek heba olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 abi üstüne parasını verip istanbula yolla adresime , hem dersin sigarayı verdim, hem de "hani bana bulaşmasın " mahiyetinde üstüne para verdim . bundan sonra içersem , alırsam harbiden salağım mantığı olur senin için ayrıca . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 susurluktaki o koca alışveriş merkezindeki ayranı canım istiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar