DoubleW Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 şimdi rakip 9kişi defans yapıyo özellikle ceza sahası yayının önünde 3-4 kişi var sabit, ama mazeret mi diil tabi ki, ne kadar kanatları fazla kullanıyoruz okadar açılıcak adamlar, veya şut fırsatı bulursak şut, baki inanılmaz kötü buarada gelen geçti giden geçti.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 alt bitmezse kermit'i dövücem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lothrodel Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 oh be sonunda guzel plase atti cisse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 baki ogs gisesi gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 özgürcan'ı beğendim tek başına etkili oldu beşiktaş savunması arasında. beşiktaş'ın golü geliyorum diyordu ama bu maçta ne olacağı belli olmaz yine çılgınca bir beşiktaş ileri ucu var. holosko'nun payı büyüktü golde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lothrodel Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 kuzen bu defansa karsi bende oynasam benide begenirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 baki vurdu kaleciyi geçen topu çizgi üzerinde savunma çıkardı gol gelioooo + ya bu bakinin boş geçtiği maç var mı?yine sarı kart gördü + her maç en az 1 kere freni patlıyor kontrolsüz giriyor.Neyse allahtan maçı izlemiyorum da nasıl oynadığını görmüyorum + nobrenin röveşatasını [doğru mu yazdım] da çizgi üzerinden çıkardılar + 2-1 oldu yine direkten dönüyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 çaktı bjk kermit bittin olm öldünsen alt bitmedi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 nobreden ilginçtir ki geri dönüş sinyalleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 nobre attı sonunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 ya bişi sorcam şimdi ben fikstürü ve puan durumunu fln www.ligtv.com.tr den takip ediyorum hatta golleri fln da izliyorum ama artık daha fazlasını istiyorum :F güncel olarak -en azından 1 gün gecikmeli fln- böyle gol krallığı, asistler vs gibi şeyleri veren siteler var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 ricardinhoo 3-1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lothrodel Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 yes! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 datdiridatdatdatdiridatdat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 ikinci yarıya ilk yarının sonlarındaki gibi etkili başlamadı beşiktaş. ama 65. dakikadan itibaren oyunun yine hakimi oldular ve golün gelmesi gecikmedi. cisse golden sonra güzelde bir asist yaptı nobre'yi tebrik etmek lazım fenerbahçe'deki günlerine benzer maçlar çıkarmaya başladı. 3. golde holosku'nun asisti yine çok akıllıcaydı. holosko çok gezerek özellikle geniş alanda oldukça etkili oldu ve defansın dengesini bozdu. nobre, holosko ve cisse üçlüsünü özellikle beğendim bu maçta. gaziantep'e kapanıyor mu diye bakıyorsun savunmada inanılmaz boşluklar oluşuyor, pozisyon var mı diye bakıyorsun oda yok. gerçekten kötü bir takım görüntüsü çiziyorlar. beşiktaş'ın bu oyun şablonunu zorlayacak bir takım olduğunda değerlendirmek daha doğru olacaktır. arka dörtlüsünde inanılmaz hatalar yapılıyor haftaya ibrahim toraman ve baki cezalı duruma düştü. netice olarak beşiktaş hücuma çıkarken gerçekten etkili bir takım haline gelmiş ama dişli bir rakip geldiğinde bu şablonda zorlanacaklarını düşünüyorum, tebrikler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 ibrahim toraman ve baki oynayınca da değişen pek bişey olmuyor zaten gördüğümüz gibi. ibrahim kaş + gökhan zan ikilisini denemeli artık ertuğrul. ricardinho da golle döndü güzel oldu ehe. fanatik'in manşeti çok beğendim " 1 avans, 3 te biter " lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Madcat said: kolay maç+üst. gratz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lothrodel Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 aklima bisi takildi bobo son haftalarda dususte hele ilk yarinin baslarinda 2 kisiyi cok guzel pazara yolladi ama one kazma vurustu oyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 beşiktaş çok gol pozisyonuna girmeye başladı ama bu seferde akıl almaz goller kaçtı. ama hakkı olan 3 puanı aldı. tebrikler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 bir de datdiridatdatdatdiridatdatdatdiridatdatdiiirat süperdi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Burax said: ya bişi sorcam şimdi ben fikstürü ve puan durumunu fln www.ligtv.com.tr den takip ediyorum hatta golleri fln da izliyorum ama artık daha fazlasını istiyorum :F güncel olarak -en azından 1 gün gecikmeli fln- böyle gol krallığı, asistler vs gibi şeyleri veren siteler var mı? ntvspor.net tsl bölümü sürekli güncelleniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 pwnbot said: datdiridatdatdatdiridatdat datdiriditdit datdiriditdit datdiriditdit diiit diit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 BulletRide sağolasın ekledim sık kullanılanlara +rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Beşiktaş'ı uzun bir aradan sonra ilk defa izledim. Savunmadan bahsetmiyorum bile, ama golü yiyene kadar hücumda iyi bir takımdı, golden sonra o da kayboldu. Holosko'nun şahsi çabası olmasa ve devre 1-1 bitmese Beşiktaş'ın bu maçtan puan çıkarması, ancak belki son dakikalarda Antep'in yorulması ile mümkün olacaktı. Yani Beşiktaş taraftarı bu gece nispeten rahat bir 3-1'i değil, fıtık olunarak alınmış bir 1-1'i ya da 2-1'i konuşuyor olurdu. Gol moral bozuyor Beşiktaş'ta, hem de haddinden fazla. Çekirge bir sıçrar, 2 sıçrar, sanırım bu maçla 5 olmuş, ama bir maç gelir golü yer bir daha çıkaramaz. Savunmaya acil bir adam lazım. BJK ben şampiyon olacağım diyorsa, o Baki'yle olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 o dattiriyi bi göremedim,biri yutuba koysa bari (maçta olanı:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar