Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Breaking Bad (2008) - AMC

arcane

Öne çıkan mesajlar

clownbaby said:

atamızın kafası başka bir kafayla bir tutulamaz. dolayısıyla tura sadece TÜRK lirasındaki ATATÜRK'ümüzün kafasına denir. insanları da ışığa tut, atatürkü görmezsen at gitsin. anlayana..;)

çevirmeni de takdir ediyorum böyle hassas bir konuda en doğrusunu, akıllıcasını yapmış.

meth midir ne karın ağrısıdır,ondan mı aldın canım?
Sosyal ağlarda paylaş

enteresan

1.sezon bitti. Çok güzel dizi. Bu zamana kadar izlemediğime hem üzüldüm ve hem de sevindim. Bu kadar senedir izlememek elbette eksiklik ama bir yandan da 5 sezonu(5 sezondu değil mi?)oturup peşpeşe izleme imkanım var.

Sadece son bölümde ki kaybolan laboratuar malzemelerine kayınbiraderinin bu kadar takmasına ve buna karşılık mantıklı bir açıklama yapılmamasına takıldım. Biz laboratuarda dünyanın erlenmayerini, balon jojesini, deney tübünü kırıyorduk üniversitede. Diyemez miydi,"çocuklar kırdı,ben kırdım,zaten bir kısmını yerine geri koyacaktım"falan gibi? Ne bileyim, bizde olsa bu şekilde bir cevap rahatlıkla polisi tatmin ederdi,yalan da değil. Biz kırdıklarımızın yerine mutlaka o dersten geçmek için, dönem sonunda alıp koyuyorduk eksik malzemeleri.

Sosyal ağlarda paylaş

spoiler

eet kırılanlar özellikle meth yapımı için kullanılan malzmelerdense ve bir taneside meth üretilen bir bölgede bulunduysa, cocuklar kırdi diye yedirirsin.

Oranın olayı indian janitordür aslında, kemodayken kusarken ben temizlerim mr.white senin okutman gereken öğrenciler var diyen kalbi temiz indian hademe ertesi gün arabasında esrarla yakalnır gündem değişir vs..

Sosyal ağlarda paylaş

reampage said:

spoiler

eet kırılanlar özellikle meth yapımı için kullanılan malzmelerdense ve bir taneside meth üretilen bir bölgede bulunduysa, cocuklar kırdi diye yedirirsin.

Oranın olayı indian janitordür aslında, kemodayken kusarken ben temizlerim mr.white senin okutman gereken öğrenciler var diyen kalbi temiz indian hademe ertesi gün arabasında esrarla yakalnır gündem değişir vs..

yav meth yapımı değil ki sadece, standart laboratuar malzemeleri tamamı. bütün kimya laboratuarlarında olan malzemeler. ne bileyim,benim o kısım aklıma yatmadı.sadece gaz maskeleri ile yırtabilirlerdi gibi geldi ama yanılıyor da olabilirim.

Sosyal ağlarda paylaş

reampage said:

Litminov said:

meth saflığı hakkında soru

walterın yaptığı meth saflığının hangi oranda olduğunu unuttum. kadın %92 ye hesinberg seviyesi dedi. sonra jesse %96 yaptı. arada kaçırdığım birşey daha mı var? jesse nasıl daha saflığı daha yüksek oranda meth yapabiliyor?

bakınız 4.sezon bölüm bir gale'in ustanın methini tarif ettiği sahne beyond pure.. %99

%99,1 Heisenberg seviyesi.

Sosyal ağlarda paylaş

moncici said:

bekleyemiyorum resmen fanboy oldum iyi mi

şu walt ile skyler'ın evi ilk tuttuğu zamanların geçtiği bölümü hatırlayan var mı ya?
walt'un o dönemki psikolojisini çözmeye çalışıyorum. gretchen'i neden bıraktı, skyler ile nasıl bir evlilik yaptı vs.

walterın kafası bozulmuş, şirketteki hisselerini birkaç bin dolara satıp ayrılmış. onların (üçünün birden) çalıştığı şirket, walterın researchlerini patentleyip bugünlerine geliyor falan. walter demişti gretchenla konuşurken "my research" falan diye. gretchen aileden zengin sanıyorum. sonradan zengin olmuyor o.

grey matter hikayesi tek bölümde anlatılmıyor. birazı o bölümde birazı bu bölümde falan.

skyler'la walter bir dinerda mı restoranda mı ne tanışıyor. skyler kasada oturuyor. skyler walt da orada yemek yiyor her gün. skyler kasada otururken crossword puzzle çözüyor. walt da gelip puzzlela ilgili laf açıyor falan. skyler da walta karşı boş değil tabi. elektrik alıyorlar birbirlerinden. öyle tanışıyorlar işte.

walterla skyler ev bakarken walter iş arıyor. skyler hamileydi ev bakarlarken. ya grey matter'daki son zamanlarında tanışmışlar ya da grey matter'dan sonra.

Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...