JestersTear Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 anlamadım gene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 spo Mike ve torununa son kez uzaktan bakması, parkta polisler geldiği gitmek zorunda oldugu sahne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 haaa evet ya bravo valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 clownbaby said: atamızın kafası başka bir kafayla bir tutulamaz. dolayısıyla tura sadece TÜRK lirasındaki ATATÜRK'ümüzün kafasına denir. insanları da ışığa tut, atatürkü görmezsen at gitsin. anlayana..;) çevirmeni de takdir ediyorum böyle hassas bir konuda en doğrusunu, akıllıcasını yapmış. meth midir ne karın ağrısıdır,ondan mı aldın canım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 enteresan 1.sezon bitti. Çok güzel dizi. Bu zamana kadar izlemediğime hem üzüldüm ve hem de sevindim. Bu kadar senedir izlememek elbette eksiklik ama bir yandan da 5 sezonu(5 sezondu değil mi?)oturup peşpeşe izleme imkanım var. Sadece son bölümde ki kaybolan laboratuar malzemelerine kayınbiraderinin bu kadar takmasına ve buna karşılık mantıklı bir açıklama yapılmamasına takıldım. Biz laboratuarda dünyanın erlenmayerini, balon jojesini, deney tübünü kırıyorduk üniversitede. Diyemez miydi,"çocuklar kırdı,ben kırdım,zaten bir kısmını yerine geri koyacaktım"falan gibi? Ne bileyim, bizde olsa bu şekilde bir cevap rahatlıkla polisi tatmin ederdi,yalan da değil. Biz kırdıklarımızın yerine mutlaka o dersten geçmek için, dönem sonunda alıp koyuyorduk eksik malzemeleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 spoilera alsan senin gibi haberi olmayanlar icin iyi olur. dunyadaki son adam degilsin herhalde izleyecek :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 bunu yazmaya gelmiştim dsfdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 spoiler eet kırılanlar özellikle meth yapımı için kullanılan malzmelerdense ve bir taneside meth üretilen bir bölgede bulunduysa, cocuklar kırdi diye yedirirsin. Oranın olayı indian janitordür aslında, kemodayken kusarken ben temizlerim mr.white senin okutman gereken öğrenciler var diyen kalbi temiz indian hademe ertesi gün arabasında esrarla yakalnır gündem değişir vs.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 reampage said: spoiler eet kırılanlar özellikle meth yapımı için kullanılan malzmelerdense ve bir taneside meth üretilen bir bölgede bulunduysa, cocuklar kırdi diye yedirirsin. Oranın olayı indian janitordür aslında, kemodayken kusarken ben temizlerim mr.white senin okutman gereken öğrenciler var diyen kalbi temiz indian hademe ertesi gün arabasında esrarla yakalnır gündem değişir vs.. yav meth yapımı değil ki sadece, standart laboratuar malzemeleri tamamı. bütün kimya laboratuarlarında olan malzemeler. ne bileyim,benim o kısım aklıma yatmadı.sadece gaz maskeleri ile yırtabilirlerdi gibi geldi ama yanılıyor da olabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Kanuni said: spoilera alsan senin gibi haberi olmayanlar icin iyi olur. dunyadaki son adam degilsin herhalde izleyecek :D patide izlemeyen sanki 1 tek ben varmışım gibi geliyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Evet oylesin abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 yok be bence cok vardir. bende gecen sene haberdar olmustum. su son iki senede cok one cikan bir dizi bence. biraz geride kalmisti. zaten 5 senede daha hala 2000 postta . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Seni de sildik defterden kanuni... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 napiyim abi ciddi cok gec fark ettim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Olmadi... Yakismadi... Senin gibi idol bir forumcudan beklemezdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 çok film vardı bu filme sıra gelene kadar be yav. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Eee? Huell o odada kaldı!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 çok tipik bir karısı var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 oh wait for it skyler'a aşık olacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 neyine asik olacak dizi boyunca agizini burnunu kirmak istedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Kinayeliydi zaten o cümle ama Anlayana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 KuddusiMavra said: çok tipik bir karısı var... Kuddusi, mesaj kutunu temizle bir zahmet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 reampage said: Litminov said: meth saflığı hakkında soru walterın yaptığı meth saflığının hangi oranda olduğunu unuttum. kadın %92 ye hesinberg seviyesi dedi. sonra jesse %96 yaptı. arada kaçırdığım birşey daha mı var? jesse nasıl daha saflığı daha yüksek oranda meth yapabiliyor? bakınız 4.sezon bölüm bir gale'in ustanın methini tarif ettiği sahne beyond pure.. %99 %99,1 Heisenberg seviyesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 moncici said: bekleyemiyorum resmen fanboy oldum iyi mi şu walt ile skyler'ın evi ilk tuttuğu zamanların geçtiği bölümü hatırlayan var mı ya? walt'un o dönemki psikolojisini çözmeye çalışıyorum. gretchen'i neden bıraktı, skyler ile nasıl bir evlilik yaptı vs. walterın kafası bozulmuş, şirketteki hisselerini birkaç bin dolara satıp ayrılmış. onların (üçünün birden) çalıştığı şirket, walterın researchlerini patentleyip bugünlerine geliyor falan. walter demişti gretchenla konuşurken "my research" falan diye. gretchen aileden zengin sanıyorum. sonradan zengin olmuyor o. grey matter hikayesi tek bölümde anlatılmıyor. birazı o bölümde birazı bu bölümde falan. skyler'la walter bir dinerda mı restoranda mı ne tanışıyor. skyler kasada oturuyor. skyler walt da orada yemek yiyor her gün. skyler kasada otururken crossword puzzle çözüyor. walt da gelip puzzlela ilgili laf açıyor falan. skyler da walta karşı boş değil tabi. elektrik alıyorlar birbirlerinden. öyle tanışıyorlar işte. walterla skyler ev bakarken walter iş arıyor. skyler hamileydi ev bakarlarken. ya grey matter'daki son zamanlarında tanışmışlar ya da grey matter'dan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 twitterda yayımlamıslar http://cdn.theatlantic.com/newsroom/img/posts/walterwhitemainnewspaperimage.jpg.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar