Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Breaking Bad (2008) - AMC

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

3x01

demin izledim gayet güzel bir bölümdü. yine fazla bir ekşın yoktu ama bölüm başlangıcı gayet ilginçti. o takım elbiseli adamları ve neden yerde süründüklerini falan yine sanırım bir flashforward gibi yapıcaklar. bakalım nasıl bağlayacaklar.

Mesaj tarihi:
güzel bölümdü.

.

bölüm başındaki polisin allah belasını versin.
ayrıca skyler'a da feci uyuzum, tokat manyağı yapasım var, adam pizza getirdi al ye ulan.
son olarak, walterin arabası ne çirkindir öyle

Mesaj tarihi:
s03e03'te, dizideki karakterler bu durumda, hepsinin sorunu belli hedefi muallakta gibilerinden bir bağlamada bulundular. sezon geneline hazırlık bitti gibi. olaylar başlıyor sanırım.
Mesaj tarihi:

3x03

yine çok güzel bir bölümdü. sakin ama fırtınalı :)
skyler ölsün, yemin ediyorum çok sinirliyim, gitti beneke ile öpüştü bir de.
ulan patronun vergi kaçırıyor ona göz yumuyosun, kocan sizin için çalıştı çırptı mırın kırın ediyosun urspu.
çok güzel sahneler vardı çok, öyle böyle değil acaip seviyorum bu diziyi.

Mesaj tarihi:
yok mu benden başka izleyen.

3x04

skyler ölsün çıksın diziden kaltak kadın. yemin ediyorum sinirden beynimi yedim ya. yapılır mı lan bu mis gibi adama.

hank de terfiyi reddetti, pinkman yine dönücek aleme, herkes dark side oldu anasını satim.
walt üstatsın.

Mesaj tarihi:
fazla keyif vermiyo artık, ilk sezonla şöyle bi karşılaştırıyorum ııh ne o kara mizah kaldı, nede waltın jesse ile atışmaları

yavaş ilerleyen bi drama dizisi oldu iyice
Mesaj tarihi:
İllaki, POLLOS :) ama hakikaten çok ağır gidiyor. Ağırlıkla bir derdim yok ama insanın aklına

Cesetlerden kurtulmalarının gerektiği, Walt'ın Tuco'nun ofisi uçurduğu, Tortuga'nın kafasını kaplumbağa üzerinde buldukları

gibi sahneler geliyor. Hep öyle olsa ne iyi. Sanırım sorun işlere ara vermiş olmaları. Sonuçta tehlike orada.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...