Mendoza Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 3x01 demin izledim gayet güzel bir bölümdü. yine fazla bir ekşın yoktu ama bölüm başlangıcı gayet ilginçti. o takım elbiseli adamları ve neden yerde süründüklerini falan yine sanırım bir flashforward gibi yapıcaklar. bakalım nasıl bağlayacaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 dini bi rituel herhalde o olay. botların hastası oldum ama. hiç sevmem o tarz sivri burun botları/ayakkabıları ama süperdi bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 tam capt. obv luk laf etmişim be bi üst mesajda. uykulu uykulu msg yazmamak lazımmış bunu anladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 indivx ve divxplanette altyazısını bulamadım yeni bölümün. türkçe altyazısıya dair bir link verebilir misiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 internetten izleyin abi, benim izlediğim sitede görüntü kalitesi gayet güzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 cok iyiydi lan 2. bolum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 simdi de 303 promosunu izledim ve epik olacak direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 POLLOS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Arkasokak said: indivx ve divxplanette altyazısını bulamadım yeni bölümün. türkçe altyazısıya dair bir link verebilir misiniz? türkçe altyazısı henüz yok ama ingilizce altyazı burada mevcut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Weeds'e çevirmesinler diziyi. Şansına olmasın herşey, bileğinin hakkıyla walter. yürü be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 türkçe altyazıya bir sitede rastladım. indivx ve divxplanet harici googleda aratınca çıktı karşıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 ooo süperdi (tu) şşşhh POLLOS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 feciydi bölüm. 3. bölümün promosunu bulamadım ya bi türlü youtube'da filan,bulabilen biri link atabilirse sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 fena bölüm değildi. pinkman'ın daha çok görünmesini istiyoruz tabi. pollos'un karizması giderek artıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 güzel bölümdü. . bölüm başındaki polisin allah belasını versin. ayrıca skyler'a da feci uyuzum, tokat manyağı yapasım var, adam pizza getirdi al ye ulan. son olarak, walterin arabası ne çirkindir öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Hybrid SUV/crossover araba. Az yakıyo felan hikayesi işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnoss Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 s03e03 ü izledim az önce , güzeldi . Skyler tam bir uyuz , adam neler yapıyo , insan bi kıymet bilir lan :D Kadın millet işte ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 s03e03'te, dizideki karakterler bu durumda, hepsinin sorunu belli hedefi muallakta gibilerinden bir bağlamada bulundular. sezon geneline hazırlık bitti gibi. olaylar başlıyor sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 3x03 yine çok güzel bir bölümdü. sakin ama fırtınalı :) skyler ölsün, yemin ediyorum çok sinirliyim, gitti beneke ile öpüştü bir de. ulan patronun vergi kaçırıyor ona göz yumuyosun, kocan sizin için çalıştı çırptı mırın kırın ediyosun urspu. çok güzel sahneler vardı çok, öyle böyle değil acaip seviyorum bu diziyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 yok mu benden başka izleyen. 3x04 skyler ölsün çıksın diziden kaltak kadın. yemin ediyorum sinirden beynimi yedim ya. yapılır mı lan bu mis gibi adama. hank de terfiyi reddetti, pinkman yine dönücek aleme, herkes dark side oldu anasını satim. walt üstatsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 tam tersi ben walt a uyuz oluyorum. skyler sonuna kadar haklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 fazla keyif vermiyo artık, ilk sezonla şöyle bi karşılaştırıyorum ııh ne o kara mizah kaldı, nede waltın jesse ile atışmaları yavaş ilerleyen bi drama dizisi oldu iyice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 hızlanır bence tekrar. ama banada keyif vermedi ilk 3 bolum acıkcası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 İllaki, POLLOS :) ama hakikaten çok ağır gidiyor. Ağırlıkla bir derdim yok ama insanın aklına Cesetlerden kurtulmalarının gerektiği, Walt'ın Tuco'nun ofisi uçurduğu, Tortuga'nın kafasını kaplumbağa üzerinde buldukları gibi sahneler geliyor. Hep öyle olsa ne iyi. Sanırım sorun işlere ara vermiş olmaları. Sonuçta tehlike orada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar