Mendoza Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Sonunda onu boğulurken bırkacak bir tip değil ama galiba greater good için bunu yaptı. Sonunda gerçekten iyi bir insanın nasıl kötü olduğunu çatır çatır anlatıyor dizi. Vay be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Bırakmak bariz bir şekilde aklından geçiyor ama kasti bırakıyor mu yoksa yapacağı birşey olmadığından mı bırakıyor emin olmak mümkün değil bence. Yalnız adam oynamış... Sırf o sahnede suratın aldığı hallere bak. Adama boşuna o ödülü vermemişler, hakikaten inanılmaz bir oyuncu. Bu arada Jesse'nin malları kontrol etmeye gittiğinde yaşadığı panik iyi güldürdü. Sonra sınıfa giriyor This place looks exactly the same. Why don't you have computers and shit it's the 21st century. I pay my rent bitch, I've got civil rights! hahaha adamım ya, bazı yorumlar koparıyor. Bardaki karşılaşma çok hoştu. Saul'un yaklaşımı da öyle. Stay with me here. Zombies. AHAHAHa. Ayrıca bir kez daha mükemmel müzik kullanmışlar. Walt'un çantadan paraları çıkardığı sahne ve son sahne inanılmazdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 gene süper bi bölüm (tu) bar sahnesi cok iyiydi. kıza uyuz oldum ya parayı duyunca nası gözleri fırladı yerinden new zealand! thats where they made lord of the rings, I say lets move there yo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 LOTR! lets move there yo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 son sahnede overdose süsü verip öldürecek dedim. kız kendi öldü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Finali beğenmedim. Bir sezon bunu mu bekledik, o flash forwardlar bunun için miydi yani. Breaking Bad ilk kez hayal kırıklığına uğrattı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Sezon finali olduğunu bilmeden izledim. Burda görünce şaşırdım. Gayet güzel bir sondu bence, final bölümü bekletisiyle izlemediğim için heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 bence o finalin devamı gelicek 3. sezonda =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 So what's the point of the ending, in your mind? Why is judgment falling from the sky onto Walt? In simple terms, we just wanted a giant moment of showmanship to end the season. And what better way than to have a rain of fire coming down around our protagnoist's ears, sort of like the judgment of God? It seemed like a big showmanship moment, and to visualize, in one fell swoop, all the terrible grief that Walt has wrought upon his loved ones, and the community at large. vince gilligan'la sezon finali hakkında röpörtaj: burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Dizi genelde beklentileri fazlasıyla karşıladığı için durgun bir final olarak kalacak hafızalarda ancak genede bi çok soru işareti çıktı ne nasıl ne olacak gibisinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 3. sezon ne zaman başlayacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Aralık 2009 civarı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AMO Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 olcak sey mi bu :( 6 ay nasıl bekliycem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 boş yaz günleri olmasa tanıyamıcaktım bu mükemmel diziyi. uzum zamandır hiç bir diziden bu kadar keyif almamıştım. 2 sezonunu da 1 haftadan az zamanda izledim ve gerçekten süpermiş ya. şimdi nası beklicez gerçekten aralığa kadar hiç bilmiyorum.. üf:/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 OHA Aralık mı : (( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 en azından adam gibi sezon seyrettik. 7 bölüm neydi ilk sezon >.< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Harika ya. 2 sezonu da daha yeni izledim. Adamlar yapmışlar. Bryan Cranston da 2 ödülünü de sonuna kadar hak ediyor. Helal olsun, cidden çok iyi oyunculuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devokai Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 2. Sezon yeni bitti. 1. Sezonu izledikten sonra 1 yıl kadar falan ara vermiştim izlememiştim, çıksın tamamı öyle izlerim diyordum, mükemmel olmuş. Her sezon gittikçe güzelleşecekse bu dizi, (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 3. sezon 2010 mart değil miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 21 martta başlıyo 3. sezon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 aylardır bekliyoruz evde çoluk çocuk perişan olduk =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 arcane said: İzlemediğiniz diziler arasında en iyisi bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 arcane said: İzlemediğiniz diziler arasında en iyisi bu. senden sonra herkese soyledigim standart cumlem benimde bu cumle bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 bonus: http://www.waltswisdom.com/ edit: ayrıca minisode (mini episode) yayınlanmış ama TR'den izlenemiyor - http://www.amctv.com/videos/breaking-bad/?bcpid=9787693001&bclid=69511873001&bctid=70863883001 edit2: http://www.savewalterwhite.com/ edit3: ve en geyiği - http://www.bettercallsaul.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 indirdim evde bekliyor beni. aksam olsada gitsek seyretsek diye bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar