PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Kurabiliyorum. HA! http://i.imgur.com/D8hba.jpg JUKED. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Vay be, dünyada kanser diye bir şey olmasa bu dizi olmayacaktı yani. Kanserle ilgili espri yapman için hala çok mu erken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 hahahah imajlar süpermiş gwin don, ÖMden sezon sonlarını atacağım böyle lakayıt izleyeceksen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 treni soydukları bölümde lidya 6 saat önce vagonun hangisi oldugunu söylicem vakit kazanırsınız diyor bunlar 1 gün önceden 4 yol agzından 800 metre ölçüp trenin son vagonlarının oldugu yere depo yerlestiriyorlar hayvan gibi tren duruyor metilamin vagonu tam üstlerinde ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 abi musluk var da açınca tam deponun deliğine mi denk geldi sanki. =) hortum bağladılar zaten. 5-10 metre sağında solunda olması çok farketmezdi. daha fazla da sapmazdı bence araba ile arasına koyacağı mesafeye bağlı olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=lcnnGKP8FYE&feature=player_embedded Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 http://thedroidyourelookingfor.files.wordpress.com/2012/09/breakingbad_deathtoll1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Atma kavga çıkar. 2. sezondayım daha, ya şu skyler ı öldürmek isteyen tek ben değilimdir umarım fena sinirleniyorum onun olduğu sahnelerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Yeni sezon ne zaman başlıyor? Kendimi vururum hemen başlamazsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 daha çok var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 YAPMA BUNU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 nisan 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 baya oldu bitireli de bişiler yazayım istedim. ne güzel diziydi bitti ya. tam da tadında bitirdiler hiç cıvkı falan da cıkmadı yanı de ne bileyim türk mantıgı işte güzel gidiyorsa bitmesin istiyor insan. amerikan sokak ağzını falan seviyorsanız kesınlıkle izlemeniz gerek bir dizi diyebilirim rahatlıkla. esenlikle kalın sayın pati halkı her nerede yaşıyor ve yaşatılıyorsanız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 bitmedi daha be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 türk mantığı değil o ya. güzel gidiyosa bitmesin tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 EVIL_DeaD said: amerikan sokak ağzını falan seviyorsanız kesınlıkle izlemeniz gerek bir dizi diyebilirim rahatlıkla. dizileri karistirmis olmayasin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 jesse'den bahsediyor sanırım, yo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 güzel hikayeyi, derin karakterleri, iyi twistleri falan geçip amerikan sokak ağzı için dizi izlemek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 5. bölümdeyim çok fazla drama var dizide. onlar biraz azalsa güzel olcak sanki yok adam kanser oldu diye ağlamalar, kemoterapiye ikna etmek için yastıklı konuşmalar içim bayıldı oralarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 http://theclicker.today.com/_news/2012/10/10/14348736-breaking-bad-star-bryan-cranston-we-were-taught-how-to-make-meth?lite 'Breaking Bad' star Bryan Cranston: 'We were taught how to make meth' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sandalye Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 senko said: 5. bölümdeyim çok fazla drama var dizide. onlar biraz azalsa güzel olcak sanki yok adam kanser oldu diye ağlamalar, kemoterapiye ikna etmek için yastıklı konuşmalar içim bayıldı oralarda. 2.sezonda kanser olursun şimdi baydıysan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 aksiyonu güzel ama öyle duygusal konuşmalara gelemiyorum hiç. iyice bayılana kadar seyredeyim bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 goldbären said: nisan 2014 2013 mü demek istedin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 2013 summer diye biliyorum ben yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 ben nisan diye duymuştum. e madem yaz ise niye sezon diyip bölmüş keratalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar