Fly Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 alakasiz bisey icin eksi sozluge girdim ve son bolum olan seyi baslik olarak acmis annesizin biri hey allahim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 8.bölüm de final tadında olacak zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 sıkıntılandım şu bölümde. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Mikey Lan mike öldü hay.. olm çok seviyordum lan adamı üzüldüm ya resmen yazık lan yönetmen senini ben a.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 http://i.imgur.com/rAuT7.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 +rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 bunlarda önceki bölümlerden 2 ss http://i.imgur.com/lPU28.jpg http://i.imgur.com/TuqDK.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Fly said: alakasiz bisey icin eksi sozluge girdim ve son bolum olan seyi baslik olarak acmis annesizin biri hey allahim zahmet olmazsa, bana öm atabilir misin acaba o linki? google keyword de olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 BramStoker said: Fly said: alakasiz bisey icin eksi sozluge girdim ve son bolum olan seyi baslik olarak acmis annesizin biri hey allahim zahmet olmazsa, bana öm atabilir misin acaba o linki? google keyword de olur. bahsi geçen konu sanırım http://www.eksisozluk.com/show.asp?t=breaking+bad%27de+mike%27%C4%B1n+%C3%B6lmesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 aaa kikikikiki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Bu sezon ne gerilim oldu arkadas hakketen her bolum dizi final sezonuna yakisir bicimde gidio ara finalin promosunu izledim ama promolor felan ters kose oluo hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 DeadSkinMask said: BramStoker said: Fly said: alakasiz bisey icin eksi sozluge girdim ve son bolum olan seyi baslik olarak acmis annesizin biri hey allahim zahmet olmazsa, bana öm atabilir misin acaba o linki? google keyword de olur. bahsi geçen konu sanırım http://www.eksisozluk.com/show.asp?t=breaking+bad%27de+mike%27%C4%B1n+%C3%B6lmesi hah bu evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Walt's Victims (12) - Emilio Koyama (Poisoned with "mustard gas") - Krazy 8 (Strangled with bike lock) - Jane Margolis (Accidently rolled her over on her back while sleeping, causing her to asphixiate on her own vomit; Walt witnessed but did nothing to save her) - Rival Dealers (Ran both over with his car, shot the surviving one in the head) - Gale Boetticher (Shot by Jesse, but murder is plotted and initiated by Walt) - Gus Fring (Explosion) - Tyrus Kitt (Explosion) - Hector Salamanca (Explosion, however assisted suicide) - Two of Gus' henchmen (Shot) - Mike Ehrmantraut (Shot) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 kötüyü kırdı sonunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Mike'ı vurduktan sonra sezonlardır ilk defa Walt'un o eski Beta halini gördüm, aşırı özlemişim. Sezonlardır Heisenberg ego trip modundan çıkmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 tam ünleme bastım edit gelmiş gerge'den =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Oy pardon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Say my name! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 You're god damn right. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Bence o olay çok basit kaçtı diziye. Walt çantayı aldığında anlaşıldı planları. Yine bi ters köşe bekledim açıkcası ben ama olmadı. Ayrıca Heisenberg'ü bu bölüm yüzünden sevmeyenlere çok pis laflarım var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 şu zevksizleri bi tur daha ifşa edelim Red said: ya dizi güzel olabilirde baya sabır lazım sıkıcı dizilerin adamıyım ama sarmadı işte breaking Flassh said: Magnum said: müthiş, mükemmel, harikulade vsden daha iyi bi kelime var mı ya? şu diziye soylemek istiyorum ama aklıma gelmiyor. fevkaladenin fevkinde, belki? kötü? sezonun 3. bölümünde falan dayanamayıp bıraktım daha da izlemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 sıkıcı dizilerin adamıysa beğenmez tabi. sıkıcıkıktan çok uzak. oyunculuklar öyle bi öttürüyor ki 5 dk bakışsalar bile muhabbet ediyorlar hissi verir insana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 http://www.geekenfreude.com/wp-content/uploads/2012/08/mike-5061.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 lydia var bi sonraki bölüm bol bol allahtan. mai waifu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JsH Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Şu an walttan nefret ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar