Aluriel Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 çekiyorum şu an :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delihan Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 alt yazısı çıkmaz şimdi bunun ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 abov! hd si çıkmış çekiyorum :D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 201 izledim, hazırlık gibi bi bölümdü yeni sezona, pek bi olay olmadı. daha cok ilk sezonu izlememiş olanlar için hazırlanmış gibime geldi. ilerki bölümlerden cok umutluyum (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 oha hahha süper dizi ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Çok bomba bitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delihan Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 altyazısını bulabilen varmı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 ofof. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 ALLAH ALLAH 1. bölümden sonra 2 ve 3 leak edilmiş !!!!! (sezon 2 tabi) ALLAAAAAAHHH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 ya of var ya hem sevindim, hemde üzüldüm resmen leaklere 2 bölüm daha izlicem mis gibi yarına ama şu dizinin ratingi düşmesin parasız kalmasınlar devam etsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 ratingden değildir yav? dexterın bile leaki çıktıydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 202, OFOFOF. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delihan Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 süper :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 bu hank kesin turk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Bakalım yeni karakterler nasıl olacak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veyr10 Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 3. bölüm çıktı da alt yazısı nereden bulacağız :S elinden ingilizce-türkçe-fransızca herhangi bir altyazısı olan avrsa ulaşsın bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 3.bölüm 1.bölümden 2 gün sonra fln çıktı galiba zaten leaked olarak 2-3 çıkmıştı :) size süper bir site vereyim ordan bakın altyazılarınıza. en hızlı oraya geliyor. http://www.subtitleseeker.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veyr10 Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 yok o sitede de yok sadece italyanca çıkmış çok garip :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 site ile alakasiz, zaten bir yere upload olunca isik hizinda diger sitelere de ulasiyor. birisi dinleyerek altyazi yapana kadar ya da italyancadan ingilizceye cevirene kadar altyazi cikmaz yani (ki birkac gun surer) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Greeny said: 3.bölüm 1.bölümden 2 gün sonra fln çıktı galiba zaten leaked olarak 2-3 çıkmıştı :) size süper bir site vereyim ordan bakın altyazılarınıza. en hızlı oraya geliyor. http://www.subtitleseeker.com/ oha cok güzel siteymiş, yıllardır the nine lives of tomas katz'ın altyazısını arıyodum, çat diye buldum, sagol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Bakalim basliyorum ben de simdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Cok iyiymis yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Beğendiğine sevindim. Şanslısın şimdi 10+ bölüm var senin için ne iyi. Gerçi bu hafta bizim için de geliyor olması lazım, son preair geçen haftaydı galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 1-2-3'ü izledim ben. Çok güzel bölümler. Heyecanlı aksiyon dolu. Herif çok iyi oynuyor yine bir emy hakediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 2x04 MÜKEMMEL. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar