Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Breaking Bad (2008) - AMC

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Spoiler

walt un jesse icin yaptıgı sacmalıklar bi tek benim mi sinirimi bozuyor ?
walt onun bunun kafasına sıkana kadar jesse'nin kafasına sıksaydı simdi cillop gibi para kazanıyo olcaktı peh .
bi de butun dızı boyunca walt soyle akıllı boyle mantıklı adam dıye gozumuze soktular adamın yaptıgı sacmalıklara gel

babası olsa sallamıycak adamdı walt, allahın junkie si icin hayatını, ailesini herseyi tehlikeye attı.

Mesaj tarihi:
of ulan breaking bad sen nasıl bi dizisin öyle artık her bölüm aynı cümleleri kurmaktan sıkıldım.

sezon finali dediğin böyle olmalı işte, geçen sezon çok zorlama geldiydi bana.
Mesaj tarihi:
beyler 2. sezondayım ve sıkıldım bu başlığı da okumuyorum...
2. sezon 8. bölüm bitti harbi bayık gidiyo şuanda
tek bi sorum var:

WALT BADASS OLCAK MI?!

bunu söyleyin bana da boşuna zaman kaybetmeyem. halen sosyopat pısırık pısırık dolaşıyo ağzını kırasım geliyo
Mesaj tarihi:
los pollos usual suspects te oynuyormuş ya. dün tekrardan izledim filmi ve farkettim. adam önünne gelen her dizi/fim teklifinde yan rol oynamış resmen.
  • 3 hafta sonra ...
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:

Sezon 3 Final 1 soru

Pickman sonda asistanı öldürmeye çalışırken, silahı öbür tarafa çevirip sıkıyor. Adamın kafası yanda kalıyor. Burdan anlaşılması gereken bişey var mı? Boşluğa neden sıksın ki.

Mesaj tarihi:

Sezon finali

Adam silahı bayağı çeviriyor. Hani orda show olsun kameraya sıktırıp bitirelim diye yapmışlarsa ve adam ölmüşse saçma. Belkide biz bunu tartışıp 4. sezonu merak edelim diye yaptılar bilemiyorum. Ama normal şartlarda adamın kafasına sıkmazsan adam ölmez. Boşluğa sıktı direk. Bu finali gözümde sıfıra düşürdü.

Mesaj tarihi:

Sezon 4

Adamın ölmesini istiyordum şahsen silahı doğrultuğunda. Silahı yana çevirmesi boşa ateş etmesi canımı sıktı :) Bilemiyorum belkide 1 el boşa 4. sezonun başındada kafasına sıkar. Şayet sıkmasa Pinkman'da Walt'da gg.

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...