7thBreath Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 çook güzel bitti lan, 2. sezonun finali gibi saçmalık bekliyodum ama adamlar cidden iyi bitirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AMO Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Spoiler walt un jesse icin yaptıgı sacmalıklar bi tek benim mi sinirimi bozuyor ? walt onun bunun kafasına sıkana kadar jesse'nin kafasına sıksaydı simdi cillop gibi para kazanıyo olcaktı peh . bi de butun dızı boyunca walt soyle akıllı boyle mantıklı adam dıye gozumuze soktular adamın yaptıgı sacmalıklara gel babası olsa sallamıycak adamdı walt, allahın junkie si icin hayatını, ailesini herseyi tehlikeye attı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 jesse onun oglu gibi, o yuzden. bi de sezon finali sonu = o shi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 pollos sırıngayla kan cekicek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 spoiler pls bence jesse vs pollosun zencisi ilginc bi kapisma olacak. (jesse altina yapip kacmazsa :P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 gale'in söylediği şarkı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Mike & Gsu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 of ulan breaking bad sen nasıl bi dizisin öyle artık her bölüm aynı cümleleri kurmaktan sıkıldım. sezon finali dediğin böyle olmalı işte, geçen sezon çok zorlama geldiydi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 beyler 2. sezondayım ve sıkıldım bu başlığı da okumuyorum... 2. sezon 8. bölüm bitti harbi bayık gidiyo şuanda tek bi sorum var: WALT BADASS OLCAK MI?! bunu söyleyin bana da boşuna zaman kaybetmeyem. halen sosyopat pısırık pısırık dolaşıyo ağzını kırasım geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 xieon said: Mike & Gsu çüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 badass olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 yeni sezon ne zaman başlar kimbilir öf :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 kevin costner saul'un kevin costner benzetmesini thy reklamına benzettim. acaba yurtdışında gösterildi mi o reklamlar ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 los pollos usual suspects te oynuyormuş ya. dün tekrardan izledim filmi ve farkettim. adam önünne gelen her dizi/fim teklifinde yan rol oynamış resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Kız harika yaaa 2. sezondaki jesse'nin ev sahibi kız harika yaa bayıldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Sezon 3 Final 1 soru Pickman sonda asistanı öldürmeye çalışırken, silahı öbür tarafa çevirip sıkıyor. Adamın kafası yanda kalıyor. Burdan anlaşılması gereken bişey var mı? Boşluğa neden sıksın ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 sezon 3 finali bence orda öldürüyor. ve 4.sezonda tamamen dark side'a geçmiş bir walt izlicez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Sezon finali Adam silahı bayağı çeviriyor. Hani orda show olsun kameraya sıktırıp bitirelim diye yapmışlarsa ve adam ölmüşse saçma. Belkide biz bunu tartışıp 4. sezonu merak edelim diye yaptılar bilemiyorum. Ama normal şartlarda adamın kafasına sıkmazsan adam ölmez. Boşluğa sıktı direk. Bu finali gözümde sıfıra düşürdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 final peki nasıl bir başlangıç sahnesi tatmin eder seni? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Sezon 4 Adamın ölmesini istiyordum şahsen silahı doğrultuğunda. Silahı yana çevirmesi boşa ateş etmesi canımı sıktı :) Bilemiyorum belkide 1 el boşa 4. sezonun başındada kafasına sıkar. Şayet sıkmasa Pinkman'da Walt'da gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 silahı yana çevirmiyor ki.. kamera hareket ediyor sadece.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 5. sezon için 2011 temmuz diyorlar =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Oha şimdi tekrar izledim dediğin gibiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 kertenkel said: 5. sezon için 2011 temmuz diyorlar =) 4. sezona başladılar mı çekilmiş mi hiç? Ben en 3 diye biliyorumda yeni bitirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 kertenkel said: 5. sezon için 2011 temmuz diyorlar =) abi daha 4 çıkmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar