Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 yok abi cinsiyetlere bölmeye gerek yok bence. bir ilişki kurmak için tamamen uygun koşullar (uygun koşul derken mesafe ve bazı diğer kişilikten bağımsız etkenler) olduğunu var sayalım. eğer t=0 anında bir A kişisi diğer B kişisinden hoşlanıyor ve t=t' vaktinde de hoşlanılan B kişisinin hoşlanan A kişisine karşılık vermesi sonucu bir ilişki başlıyorsa, muhtemelen o ilişki çoğu zaman B kişisinin A kişisini terk etmesi ile bitiyor. Bu ilişkilerin başlama sürecinin biraz kabul ettirmeden / kabul etmekten ziyade karşılıklı hoşlanma ile başlaması (birebir aynı zaman aralıklarında olması gerekmiyor ama iki kişinin de diğer kişinin kendisine aşkını ilan etmesinden bağımsız ve önceki bir süre içersinde hoşlanmaya başlaması lazım) ilişkinin sürdürülebilirliği açısından daha faydalı oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 bi t=t'' da bu ikisi yenden birbirinden hoslanabilir, onemli olan 0-t'' araligindaki surece her iki cinsinde insanlik cercevesinde kalmasidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Atreth'e katılıorum t=0 ve t=t aralığında eğer 2 tarafta kabul ettirme esası dışında karşılıklı,kolektif bir efor ile bir araya gelirse ilişki daha uzun süreli olur. Hadi bunu iyice bilimsel hale getirip lise ve ilkokul kitaplarına koyduralım."Ardeth Kanunları" "İlişkinin Zamana Bağlı Yorumu" vb. isimler de veririz.Ama ardeth kanunları daha çok hoşuma gitti hem yapan adamın ismini(en azından nickini) taşıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 sadece ilk sayfayı okudum 26 bedenle ilgili soru işaretleri var da benim bildiğim normalde 36 giyen kız kot pantolonu 26 27 falan giyer kotlarda -8 -10 arası bi ölçü azalması oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 son mesajları okuyasım gelmedi mühendis de değilsiniz ki kardeşim ne t=0 ı ya bi gidin adam gibi anlatın küfür edicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 ben buraya net üzerinde sosyalleşeyim diye geliyorum okulda gördüklerimin yansımasını görmeye değil. bıdı bıdı etmeyin de türkçe konuşun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 ben pi'yi üç aldım hocaaam! -benim anlamadığım şey şu neden istediğinizi doğrudan söylemiyorsunuz? neden hep dolaylı yolları kullanıyorsunz? -erkek arkadaşınızın cep telefonunda ki kız isimleri neden bu kadar tedirginlik veriyor bazılarınıza? o telefonları sildiğimizde tel no.su silinen kişinin dünyadan yok olacağını düşünmediğinize göre ne bu gerginlik? -harbi yaw; neden ilişkilerde bu kadar gerginsiniz ve ortamı hep germeye çalışıyorsunuz? -neden hep çiftler halinde gezmek istiyorsunuz? neden sizin kız arkadaşınızın hiç tanımadığımız ve süper mal olan sevgilisi ile topluca yemeğe çıkmamızı ve üstüne üstlük eğlenmemizi istiyorsunuz? -ha bi de neden çıktığınız erkeğin en yakın dostuna da kız ayarlamaya çalışıyorsunuz? hiç gereği yok yani.. çocuk tek gelse ne olacak, yanında senin ayarladığın kız olsa ne olacak? (kız ayarladıktan sonra yapılan toplu gezmelerin aşırı sıkıcı bi hal aldığını belirtmem lazım) -köpek çekme de diyebileceğimiz naneyi yapma gerekçesi nedir? bunun karşılığında "sttirlan!" oranı nedir? ego'yu tavan yaptıran sebepler nelerdir? hmm niye değiştirmeye çalışıyorsunuz lam bizi? biz iyiyiz böle.. alla alla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Ahah dasaa gaza gelmiş açın önünü. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 dasaaa said: ben pi'yi üç aldım hocaaam! -benim anlamadığım şey şu neden istediğinizi doğrudan söylemiyorsunuz? neden hep dolaylı yolları kullanıyorsunz? -erkek arkadaşınızın cep telefonunda ki kız isimleri neden bu kadar tedirginlik veriyor bazılarınıza? o telefonları sildiğimizde tel no.su silinen kişinin dünyadan yok olacağını düşünmediğinize göre ne bu gerginlik? -harbi yaw; neden ilişkilerde bu kadar gerginsiniz ve ortamı hep germeye çalışıyorsunuz? -neden hep çiftler halinde gezmek istiyorsunuz? neden sizin kız arkadaşınızın hiç tanımadığımız ve süper mal olan sevgilisi ile topluca yemeğe çıkmamızı ve üstüne üstlük eğlenmemizi istiyorsunuz? -ha bi de neden çıktığınız erkeğin en yakın dostuna da kız ayarlamaya çalışıyorsunuz? hiç gereği yok yani.. çocuk tek gelse ne olacak, yanında senin ayarladığın kız olsa ne olacak? (kız ayarladıktan sonra yapılan toplu gezmelerin aşırı sıkıcı bi hal aldığını belirtmem lazım) -köpek çekme de diyebileceğimiz naneyi yapma gerekçesi nedir? bunun karşılığında "sttirlan!" oranı nedir? ego'yu tavan yaptıran sebepler nelerdir? hmm niye değiştirmeye çalışıyorsunuz lam bizi? biz iyiyiz böle.. alla alla.. aklıma bu geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 dasaa tercüman olmuş hepimize. bu söylenenlerden hepimiz mustaripiz. bir kişi yoktur değilim diyecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Biz kızları düşünmüyoruz. Tentacle hentai gayet yeterli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 kimyasala nüklüere ve tentacle'a karşıyım. kızları tabiki düşünüyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Ben senin kendini yatağa atıp, tavana bakarak bir kızı düşündüğünü düşünemiyorum. İçimde birşeyler itiraz ediyor. Erkeklik hormonlarım olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 e iyi bari, nasılsa sende az testesteron var. şaka bi yana xhuncuğum, kız dediğin düşünülür tabiki, ne biliyim böle değilmi bu işler? acıyorum muziği bi yandan calışırken bi yandanda kız düşünüorum falan arada yanı öle oluyo sonucta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar