Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kızlar hakkında

forgiver

Öne çıkan mesajlar

yok abi cinsiyetlere bölmeye gerek yok bence. bir ilişki kurmak için tamamen uygun koşullar (uygun koşul derken mesafe ve bazı diğer kişilikten bağımsız etkenler) olduğunu var sayalım.

eğer t=0 anında bir A kişisi diğer B kişisinden hoşlanıyor ve t=t' vaktinde de hoşlanılan B kişisinin hoşlanan A kişisine karşılık vermesi sonucu bir ilişki başlıyorsa, muhtemelen o ilişki çoğu zaman B kişisinin A kişisini terk etmesi ile bitiyor.

Bu ilişkilerin başlama sürecinin biraz kabul ettirmeden / kabul etmekten ziyade karşılıklı hoşlanma ile başlaması (birebir aynı zaman aralıklarında olması gerekmiyor ama iki kişinin de diğer kişinin kendisine aşkını ilan etmesinden bağımsız ve önceki bir süre içersinde hoşlanmaya başlaması lazım) ilişkinin sürdürülebilirliği açısından daha faydalı oluyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Atreth'e katılıorum t=0 ve t=t aralığında eğer 2 tarafta kabul ettirme esası dışında karşılıklı,kolektif bir efor ile bir araya gelirse ilişki daha uzun süreli olur.

Hadi bunu iyice bilimsel hale getirip lise ve ilkokul kitaplarına koyduralım."Ardeth Kanunları" "İlişkinin Zamana Bağlı Yorumu" vb. isimler de veririz.Ama ardeth kanunları daha çok hoşuma gitti hem yapan adamın ismini(en azından nickini) taşıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

ben pi'yi üç aldım hocaaam!

-benim anlamadığım şey şu neden istediğinizi doğrudan söylemiyorsunuz? neden hep dolaylı yolları kullanıyorsunz?
-erkek arkadaşınızın cep telefonunda ki kız isimleri neden bu kadar tedirginlik veriyor bazılarınıza? o telefonları sildiğimizde tel no.su silinen kişinin dünyadan yok olacağını düşünmediğinize göre ne bu gerginlik?
-harbi yaw; neden ilişkilerde bu kadar gerginsiniz ve ortamı hep germeye çalışıyorsunuz?
-neden hep çiftler halinde gezmek istiyorsunuz? neden sizin kız arkadaşınızın hiç tanımadığımız ve süper mal olan sevgilisi ile topluca yemeğe çıkmamızı ve üstüne üstlük eğlenmemizi istiyorsunuz?
-ha bi de neden çıktığınız erkeğin en yakın dostuna da kız ayarlamaya çalışıyorsunuz? hiç gereği yok yani.. çocuk tek gelse ne olacak, yanında senin ayarladığın kız olsa ne olacak? (kız ayarladıktan sonra yapılan toplu gezmelerin aşırı sıkıcı bi hal aldığını belirtmem lazım)
-köpek çekme de diyebileceğimiz naneyi yapma gerekçesi nedir? bunun karşılığında "sttirlan!" oranı nedir? ego'yu tavan yaptıran sebepler nelerdir?

hmm niye değiştirmeye çalışıyorsunuz lam bizi? biz iyiyiz böle..

alla alla..
Sosyal ağlarda paylaş

dasaaa said:
ben pi'yi üç aldım hocaaam!

-benim anlamadığım şey şu neden istediğinizi doğrudan söylemiyorsunuz? neden hep dolaylı yolları kullanıyorsunz?
-erkek arkadaşınızın cep telefonunda ki kız isimleri neden bu kadar tedirginlik veriyor bazılarınıza? o telefonları sildiğimizde tel no.su silinen kişinin dünyadan yok olacağını düşünmediğinize göre ne bu gerginlik?
-harbi yaw; neden ilişkilerde bu kadar gerginsiniz ve ortamı hep germeye çalışıyorsunuz?
-neden hep çiftler halinde gezmek istiyorsunuz? neden sizin kız arkadaşınızın hiç tanımadığımız ve süper mal olan sevgilisi ile topluca yemeğe çıkmamızı ve üstüne üstlük eğlenmemizi istiyorsunuz?
-ha bi de neden çıktığınız erkeğin en yakın dostuna da kız ayarlamaya çalışıyorsunuz? hiç gereği yok yani.. çocuk tek gelse ne olacak, yanında senin ayarladığın kız olsa ne olacak? (kız ayarladıktan sonra yapılan toplu gezmelerin aşırı sıkıcı bi hal aldığını belirtmem lazım)
-köpek çekme de diyebileceğimiz naneyi yapma gerekçesi nedir? bunun karşılığında "sttirlan!" oranı nedir? ego'yu tavan yaptıran sebepler nelerdir?

hmm niye değiştirmeye çalışıyorsunuz lam bizi? biz iyiyiz böle..

alla alla..

aklıma bu geldi
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...