Sly-One Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 biz derken kendi adına konuşur da genelleme yapıp gençleri aldatmaya yönelik hareketler yapmassan (bkz. umut vermek) şahsi olarak müteşekkür olurum. ben kişisel olarak çok kız tanıdım,tanıyorum, ne istediğini tam olarak bilmiyor çoğu. bilenlerin sevgilisi var genelde. yurdum erkeği ne kadar yeto durumdaysa bu 2 taraflı gelişen bir şey, kimse kimsenin kafasına vurup yemeğini almıyor, alış veriş 2 taraflı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 cok merak ediyorum hangi erkek hem akilli hem eglenceli hem anlayisli hem de yakisikli? ya git allasen, tipine "vaay" dediğin ya hanzo sakliyor bunyesinde ya da otun onde gideni oluyor, eger biraz eglence anlayisi varsa zaten "kari kiz kaldirmak"tan baska biseye calismiyor beyni ki burdan da beyinsiz oldugunu anliyoruz. sizin arayisiniza gore değisir, eglencelik ariyosanız kilina tuyune bakarsiniz, yok ben kafamin uyacagi beraber vakit gecirmekten zevk alacagim birini istiyorum diyorsanız bazi kaliplari cikarin aklinizdan. kizlar bakimli olmasin, ocu gibi gezsin, orangutan olsun demiyorum, lakin kici gücük, kolu killi, kafasi buyuk diye armudun sapi uzumun copu yaparsaniz, tavuk gibi kalirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 ayrıca akıllı, eğlenceli kız bulmak iri göğüslü kız bulmaktan biraz daha zor. dışardan belli olmuyor, bizim de herkesi yeterince tanıyacak vaktimiz yok hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 problemi en başından ele almak lazım aslında erkeklerin salak olduğu ve kendini erkeklerden üstün görmeyen bi kız gösterin bana ilk başta...öyle bi kız yok hepsi mübarek insan çünkü gram hata yapmazlar hertürlü suç erkeklerde,erkeklerde sabır taşı zaten işi ne çeksin kızların nazını yok öyle dava valla... ayriyeten 4S kuralarına inanırım ben olay odur yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 ben en azından çoğu böyle dedim, sen hiç yok öyle erkek diyerek önyargıyı bir üst seviyeye çıkardın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 said: cok merak ediyorum hangi erkek hem akilli hem eglenceli hem anlayisli hem de yakisikli? hani tipine bakmıyoduk. yakışıklı olmazsa tercih sebebi değil di mi. sly-one a artı 1. 4 s kuralına artı milyarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 ayrıca böyle laflar edip kendiniz kaslı serseri tipe gidiosunuz sonunda, öbür "iyi" özellikler sahibi adam da en iyi ihtimalle kocanız falan oluyor hayatını yiosunuz adamın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 ben erkeklerin de mukemmel olmadiklarini belirttim, yani dortdortluk degil hicbiri. ayrica kendini erkekten ustun goren kiz modeli diyorsunuz, boyle bi durum karsi tarafta daha fazla var kisiselde kizlar hakkinda acilmis 545478 tane konu var, yarisi da kizlari anlamak ve kiz arkadas nas yaparim uzerine. yani aslinda ustunuz evet. disi yani, secme sansi olan taraf. (bunu bi arkdasim soylemisti zmanında bana) hakli, anlamadigim bi baska konuysa, elde etmek icin 40 takla atiyorsunuz ama elestirmeye geldiginizde agziniz susmuyor. arkadas, bi karar verin bi stabil olun. benim demek istedigim ta en basindan beri, kizlara bakis acisinin ne kadar zavalli oldugu, ha bunu yapan hatun kesim yok mu? var tabi. ben de bu saatten sonra oturup ne otarafi ne bu tarafi degistirebilirim. sadece belirtmek istedim, bu sekilde bi yere varamazsiniz diye. edt: Sly-One said: ayrıca böyle laflar edip kendiniz kaslı serseri tipe gidiosunuz sonunda, öbür "iyi" özellikler sahibi adam da en iyi ihtimalle kocanız falan oluyor hayatını yiosunuz adamın. ben demiyorum ki insanin bi zevki olmasin, lakin, uzun sacli kasli diye de kimsenin uzerine atlamadim bugune kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 dory said: ben erkeklerin de mukemmel olmadiklarini belirttim, yani dortdortluk degil hicbiri. ve dory said: ayrica kendini erkekten ustun goren kiz modeli diyorsunuz, boyle bi durum karsi tarafta daha fazla var hehe. dory said: yani aslinda ustunuz evet. disi yani, secme sansi olan taraf. (bunu bi arkdasim soylemisti zmanında bana) hakli, külliyen yalan. sadece türkiye ve biraz yünanistanba böyle bu. avrupanın kalanında gayet eşit denebilir duruma. özellikle doğu avrupada, tamamen tersi. bundan çıkacak sonuç, siz bizim kızlarımız kendinizi çok bişey sanıosunuz, ama bu kadar yetersiz erkek varken belki de doğaldır desem de, aralarda kaynayanlar için çekilmez olabiliyorsunuz canıms. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 bkz. çek cumhuriyetinde,polonyada,macaristanda,slovakyada,slovenyada falan akıllı, eğlenceli, kafası çalışan, VE GÜZEL, üstüne naz da yapmayan ya da onu da eğlencelik (bkz. eğlenceli kız) seviyede tutabilen kızlar yaşıyor. coğrafik olarak ters düşmüşüz biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 ahah, acikcasi cok yanlis düsünceler icindesin. kizlarin secen taraf olduklarini ve bunun bu noktaya gelmesinin de sizin secici olmamanızdan dolayı oldugunu belirteyim. konuyu dagitiyor ve konusmaya calistigim yerden cektigini dusunuyorum. kiz olayını bi an kafamda sac olayına benzettim, insanda hangi sac tipi varsa digeri icin kendini yirtar misali. eglenceden kastinizin tam olarak ne oldugunu bilmesem de, ben cevremde hem akilli hem eglenceli hem guzel bir suru kiz taniyorum, yani aslinda soylediginin aksine, ulkem guzel ulkem o aradiginiz kizlardan barindiriyor bunyesinde. ha tabi, o cografyalara gitmemek icin bi eksiginiz de yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 türk erkeklerinin geneli kro,kafasız,cahil,çirkin vs. diyip (öyle bile olsa), bunun cezasını biz nispeten daha iyi huylulara kesip , gidip yine sonra kroların altına yatan kadınlardır bunun sorumlusu. kendi adıma konuşursam son derece seçiciyimdir, ama bunun da sebebi o seçme işini kendinde görüp havalara giren kızların da baştan elenmesidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 türk erkeklerinin geneli kıro,mal,çirkin ve öküz zaten. ama bunu iyi huylulara kesen insanlarla konuşman lazım o durumu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 istanbulda kıtlık var demek ki tugbacım bilemedim ben :/ şaka bi yana herkesi tabi ki kastetmiyorum ama, bütün kızlar iyi güzel zaten madem de peki ya istek? samimiyet? naz yapma fetişi falan var bence kızlarımızın. hayır kimseler çektirmedi bana bu arada heh. bi de geç oldu yatayım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 ha ayrıca kızların çoğu da öyle yani türk kızları genel olarak mükemmel demiyorum ben. dün sana da söyledim sly bunları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 konu cok dagildi, ben son olarak laflarimi ozetlemek ve izninizle ders calismak istiyorum: -kizlara mal gibi bakarsaniz, esya secer gibi, pc toplar gibi ozellikler ararsanız, aradıgınızı bulamazsiniz demiyorum ama insallah bu 50 yasiniza tekabül etmez. -kildan tuyden seyler icin, arkasindan olur olmadik konusup sonra yuzune ehi ehi yaparsaniz, hem icte hem dista kaybeden taraf olursunuz -bi insanla beraber olmakla, bi insanla takilmak cok farklidir, ben sahsen beraber olucagim insani secerim, herkes de secmeli, sadece bu secicilik fizilselliğe "bence" o kadar dayanmamali. -erkekler de kizlar kadar kusurlu, lakin cenesini tutmayı pek bilmiyor, biz de aptal değiliz, okuyup ogreniyoruz, fikir sahibi oluyoruz, eliyoruz. -eş=hayat, hayat=secim. bu denklemi dogru verilerle kurarsan her zaman istedigin sonuca ulasirsin. imlasal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 biz erkekler olarak sevismek istiyoruz, kizlar buna pek yatkin degil.(nokta) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 aquila bu postuna cok yerinde bi cevap verebilirim lakin yorunge disini hic merak etmiyorum. ama belirtiyim, komik olmamis, az onceki postun gibin.(nokda) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 komik degil zaten!(unlem) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 konuya bulaşmıyorum hiç ama said: ...insallah bu 50 yasiniza tekamul etmez. tekamül(aslı tekemmül) etmek olgunluğa ulaşmak, aydınlanmak gibi bişi. burada typo olmuş sanırım. tekamül->tekabül olması lazım. tekabül ise denk gelmek, karşılığına gelmek gibi bi anlamı var. öbür konu ise karışık, vakit yok o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 evet haklisin, benim hatam pardon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 kizlar hakkinda guzel dusuncelerim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Ahahaha kaçırmışız lan eğlenceyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 eglence yok, sansur var. karilari korumak adina sansuru kiniyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Bursalı değil misiniz hepiniz aynısınız; sansürcü zihniyet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar