Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kızlar hakkında

forgiver

Öne çıkan mesajlar

şidmi aşağıda 3 soru sorcam, sorcaklarım belki biraz absürd farkındayım ama ciddi cevap bekliyorum o yüzden garbage e açmadım, kendim cevapları da bulamadım, yaklaştıklarım oldu ama kolay yolu seçiyorum

1) güzel bir kız veya çok güzel bir kız, bir ortamda nasıl heykel gibi durabiliyor veya podyumda yürür gibi hiç etrafa aldırış etmeden soğuk ve umursamaz bir yüz ifadesini dakikalarca bozmadan koruyabiliyor
şöle açayım bu maddeyi, otobüste çok güzel bir kız vardı, kızı görebilen tüm xy kromozonlu bireyler olarak kitlenmiştik, kız üstüne bişey giydi sonra saçlarını onun içersinden çıkartırken dağıtma dedimiz bir efekt oluştu ve tüm erkekler irkildi yani içindeki reaksiyonları dışarıya bir şekilde yansıttı, bunu yansıtmamamyı kızlar nasıl başarıyor sorum bu

2) saçtan devam ediyorum, kısa saçlı olsam da sabah kalktığımda saçım darmadağın oluyor, yıkamadan düzelmiyor bir türlü
ama sabah erken saatlerdeki derslere giderken gördüğüm kızların saçları dümdüz ve dağınık olmuyor, onlarda hergün yıkıyorlar mı bunu öğrenmek istiyorum yoksa başka bir yolu mu var

3) zayıf ama bir deri bir kemik olmayan bir kız kaç beden kot pantolon giyer?
hayır o kadar kitleniyorum ama okuyamıyorum üzerindeki etiketten, sapık konuma düşmemek için fazla yakından ve uzun süre de bakamıyorum. çok yaklaştığım oldu ama yine de okuyamadım bir cevap plz, buna da resimli örnek veriyim hem de konuya renk gelir

aslında fake bir nick alıp mı açsaydım bu topici düşüncesi de geçmiyor değil içimden, nese

Sosyal ağlarda paylaş

Gangren said:
36 giyer tahminimce

bu farklı bir ölçü birimi yoksa ben bile 30 giyiyorum
kumaş pantolonlarda filan yazıyor onlar
normal kotları soruyorum

zeytinler: benim ilk sorum genel yani o cool duruş içinde; senin dediğin pozisyon da olabilir, normal bir yerde oturuyor da olabilir hatta hiç poposunu göstermese de olur.
Sosyal ağlarda paylaş

SoulCube said:
atara atar gidere gider bir hışımla ooov ne laf koycam kanka bak timdi bak diye topice girip adama laf tokmaya calıtıyotun tonrasında toulcube aklı tıra ayar vermit diyotun.

hışımla daki ş yi sil bari t yap bu 1.
2. si forgiverla bizim kişisel problemlerimiz var onunda bize var bu seni ilgilendirirmi ?
yoksa forgiverla duygusal bi bağınmı var ? kız mız deyince ondan üzerine mi alındın
hani ben karışmam sizin tercihlerinize en iyisini siz bilirsiniz
senide dışlayamam toplumdan öylesin diye.
Sosyal ağlarda paylaş

benim seninle veya summonlarınla kişisel bir problemim yok, tanımıyorum bile kimsiniz nesiniz
forumda laf atmak için post veya topic aradığım da yok senin gibi
sırf gıcıklık olsun diye lafta atmam ister tanıdığım-tanımadığım olsun, isterse bir sorunum
söyleyecek haklı lafım oldu mu alakalı bir topicte yazarım, kalibre olmak ta lafı ettiğim kişinin idrakıyla alakalıdır o da ayrı mesele tabi
Sosyal ağlarda paylaş

cevap1) hormonal bişey bişey olması lazım

cevap2) saçın yapısına göre değişir. dümdüz saçlı kızlar(bakınız ben) hiçbişey yapmadan bi taramayla fönlü gibi saçlara sahip olabiliyor. bi de saç uzacıkça böle gece oluşan saç kıvrılmaları falan etki etmiyor yine dümdüz kalıyor.
ha bi de aşırı tiki dediğimiz grup var ki onlar o güzelim sabah uykusundan fedakarlık yapabiliyor. kalkıyor fön çekiyor.

cevap3) normal pantlonda 36
kotta da 28-26
kotun markasına göre değişiyor
Sosyal ağlarda paylaş

1) özgüvenden kaynaklanan olaydır.

2) saçı düzse uğraşmaz yıkıyorum çıkıyorum yapar, saçı düz değilse her sabah ya da yatmadan önce vs fön çekiyordur/çektiriyordur.

3) kot bedenlerini bilmiyorum ama 34-36 bedenler anoreksik kızların giydiği bedenler yani benim çevremde öyle. 38 gayet güzel. 40 da leğen kemikleri iridir ondandır. yani 38 ve 40 beden giyen kızlar illaki şişman değildir. 36 beden giyiyorum diyen kızlar ise genellikle yalan söylüyordur.

ps: poponun seksi biçimli olması zayıflıkla ya da şişmanlıkla alakasız bence. nice zayıf kızlar var popoları hiç seksi değildir mesela, dümdüzdür.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...