SoulCube Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 bu filmi izleyen varmı anca izleyebildim ben. Ne tatlı bi filmdi ya Adam sandler zaten döktürdü. oyunculuklar konu,insanı kendine bağlayışı falan apayrı bi filmdi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 çok güzeldir filmdir Adam Sandler ı o rolde görmek başta biraz garip geliyor. Adam Sandler ın tek dram filmi sanırım.Benim favori filmlerinden biridir arada açar izlerim.Cidden yüreğini burkuyor insanın. müzikleri bile yeter filmin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 sonlarına doğru kayınvalidesini yanağından öpmesi zaten insanı ööööööhühü yaptırıyo hehe. adam sandlerın click adlı filmi de komedi dramdı aslında. yani ilk filmi sayılmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Doğru click i unuttum ama click bu kadar değil. Ayrıca click hayatımı değiştiren bi filmdir Sondaki repliğiyle =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 ya film gerçekten çok hoştu oyuncular inanılmazdı gerçekten, sinematografi de cok iidi ama sizce de içerik olarak biraz boş değil mi film? yani cok düz bi hikaye vardı, insanı şaşırtan bişeyler olsaydı mesela tadından yinmezmiş bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 mükemmel bi filmdi tek kelimeyle. tam böyle bi feel good movie de değil ama nasıl desem. çok değişik bi tat bırakıyo insanda. çok dğeişik yerlere götürdü beni film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 filmi akıcı bulmadım pek ama güzeldi =) liv'in rölüde baya azdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 güzel filmdi bencede. don chadle hayranı olarak izledim ben filmi. adam sandler da üzerine düşeni bence fazlasıyla yapmış. bağımsız film havası da vardı zaten filmde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krmz Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 oyunculuklar falan inanılmazdı, indirdiğime %100 değmiş cidden.. ailecek falan izleyip, azcık hüzünlenip ertesi haftaya tamamen unutulucak filmlerden :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Filmin konusunu okumadan Adam Sandler filmi diye indirmiştim, değilmiş. Güzel film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 adam sandler'ın yine ters köşeye yatırdığı filmlerden biri. güzel film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 bütün oyuncular aşmış bu filmde kendini herşey kusursuz parçalar hele bide the who ile bitiyor ya parça aman aman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 arcane said: değilmiş. komedi değilmiş olacak o, yoksa adam sandler filmi :) parça the who'dan ama çalan pearl jam, şahane coverlamışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 su anda izliyorum cok iyi film Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 çok iyi film, adam sandler yiiyp bitirmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar