Luinir Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Madcat said: suBzer0 said: Madcat said: 3-0 ageageageagagaegageagea. ayrıca fenerbahçe topiğinde bazı çok bilmişler 5 ten fazla atılır mı demiş,ben yazdığımı tekrarlıyorum. 7 averaj lazımdı 3 yedik 10 attık, 7 averajı aldık,grup lideri çıktık. bilmem anlama kapasiteleriniz zorlanıyor mu? Haklısın tabi Fenerbahçe grup lideri olup 1 üst tura çıkarak olası rakipler olan ; Barcelona , Chelsea , AC Milan gibi rakiplerden kurtuldu.. cimboma 3 atan oftaştan kurtulduk? var mı başka sorun? ROFL. böyle düşünmediğini sen de ben de herkes de biliyor. amacın burada konuyu uzatmak, birilerine laf atmak, özellikle galatasaraya bok atmak tabiiki. artı olarak e madem kilitlenmiş başlık, demekki konunun uzatılması istenmiyor ama sen gelip burada gel de benle tartış diyorsun. muhtemelen bu topicte gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 seni adamdan saysam oho. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 off birde böyle tiplerle uğraşıyoruz işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 @Madcat ve Luinir agaliler neden birbirinize bok atıyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 hakikaten başlık kilitlenmiş ki konu kapansın buraya gelip uzatman gerçekten saçma,ki zaten o başlıkta bu kadar atılmamalı diyen insanda avaraj gerektiğini duyunca ozaman farklı tabi diye düzeltmişti durumu... bu arada 7 avaraj lazımdı 10 attık 3 yedik ilginçmiş yani 8 avaraj lazım olsa 2 tane mi yicekti fb lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
la_bombonera Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 fizban said: bordeaux çakar 2 tane galatasaray çıkar. off iyiydi bu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 ekşi rulz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 madcat bak uyarıyorum tekrarında gidersin sen de. topic i kitlememizin bi amacı vardı; ayrıca bilmeyene gelsin bu mesaj da, birinci çıkmakla fenerbahçe grup 2. leriyle eşleşecek diye birşey yok. tff nin mükemmel kurallarına göre, 8 takım torbaya atılıyor, rastgele seçiliyor. aynı gruptan takımla da eşleşilir, diğer grubun 1. siyle de eşleşilir. sınır yok yani kurada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar