Dragonmax Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Ufuk Uras dedi, hepimiz Kürdüz deme zamanı gelmiştir diye. Demekki en babayiğit Ufuk Hocamız. Dragonmax'a göre tabii... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 ders olarak okutulması gereken bi demagoji örneği var burda. inanılmazzzz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 dragonmax Türkiye'yi pek gezmemiş sanırım... hepimiz kürdüz diyen adam da görmemiş... open your eyes edit: demagoji'yi benim yaptığımı düşünüyorsan bkz. afrika mesajları / ohoo.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Ufuk Uras > All En güzel o sömürdü Dink cinayetini.. Helal olsun işte solculuk budur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Goering said: dragonmax Türkiye'yi pek gezmemiş sanırım... hepimiz kürdüz diyen adam da görmemiş... open your eyeshastasın sen he.. varmı patide bunu sölicek adam diorum ne diosun. öff bi git ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 niye densin anlamıyorum ki. dese nolacak. hukuki açıdan meşru bi zemine iddaasını indirememiş bi örgüt elemanları öldürülünce niye hepimiz kürdüz dicez. sen dediğin şeyi mantıklı buluyomusun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 örügt elemanını nerenden uydurdun. ben sana türkiyenin biryerinde sadece kürt olduğu için öldürülen biriden bahsediorum. ha bu kötü kaka mı diorum. hayır azımdan böle bişi de çıkmadı. ben burda ucuz sosyalist / hümanistlik yapanlara söz söylüyorum. madem insan hakları hudey hudey yapıosunuz, nie bi ermeni öldü die alıosunuz da bi kürt öldürülünce ağlamıosunuz? hani hümanisttiniz. hani insan hakları? not: sadece kürt die bi sokaktan geçerken dövülüp öldürülen insanlar yok demeyin, zira türkiyede yaşadıınıza inanmam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 sanki bati almanya da burası adamlar gece kürt avına çıkıyorlar.. skinheadler amma abarttın var ya, yani söyleyecek sözüm yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 zorla yazdırcaksın bunu da; sokakta işlenen bi kürt cinayetiyle, tc içindeki ermeni komünitesinde önemli bi yeri olan aydının cinayetine gösterilen tepki farklı olur. ayrıca ben humanist değilim. "insanlar öldürülmesin, barış olsun hep" diyen her adam humanist değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Goering said: sanki bati almanya da burası adamlar gece kürt avına çıkıyorlar.. skinheadler amma abarttın var ya, yani söyleyecek sözüm yok.. Bizim burada oldu o. Vallahi ben Kürt değilim diye ağladıkça dövdüler adamı. Gözlerimle gördüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 canımsın <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 anaaa. mute the fachists diye seçenek yokmu patide. valla sinirim bozuldu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 benim de solculuk oyanayn çoluk çocuk yüzünden sinirim bozuldu. gidip fakülte bahçenizde oynasanıza siz bu oyuncuklarınızı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Bu konuyla ilgili açılan diğer başlıkta da belirtmiştim. Ben Hrant Dink olayının peşinin bırakılmamasını savunuyorum. Ama bazı arkadaşlarımız (söz meclisten dışarı, kimseyi bilip bilmeden itham etmek istemiyorum) işçilerle grevlerinde dayanışmada, barış eylemlerinde vs. göremiyoruz ama kameraların orada olacaklarını bildikleri için Hrant Dink'i anma törenlerinde görebiliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 ombakkombak said: Ben Hrant Dink olayının peşinin bırakılmamasını savunuyorum. +1 bu konuyu hala okuyor olmamın tek sebebi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 mahmut tuncer said: nasıl duygu bilseniz siz de birgün delirsiniz neyin nasıl bir duygu olduğunu bilsek? birini kaybetmenin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 solcu? ehehe bana solcu dedi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 hrant dink'i sevmiyorum öldürülmesi üzücü tabi candır vs. de devlet tabanlı olma ihtimali beni son 20 postumdaki geyiği yapmaya sürükleyen polisle Türk bayrağı önünde fotoğraf jandarmanın suikast ihbarı alıp değerlendirmemesi vs. bu olay takip edilsin, peşi bırakılmasın yoksa ne hrant ne dink yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 şimdi benim buraya mesaj yazmam gerekiyo çünkü ben de yazdığımdan beri aynı şeyi söylüyorum. toplumun hukuka güveni azalıyor böyle durumlarda. onun için ermeni de olsa yunan da olsa diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Durduk yere bu topicin açılma sebebide buydu değil mi? Yine insanların tartışmaları üzerinden rant sağlamak politikası , tıpkı senelerdir ermenilerin yaptığı gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 o ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 artık yazılacak birşey yoq hep aynı şeyler yazılıyor ... arkadaşlar bana göre keşke T.C. devleti tarafından idam edilseydi. X şahıs ama idam kalktıgı için böyle oldu kötümü oldu derseniz hayır. Çok iyi oldu Bu ülkeyi Bölmek Cici Bici görünmek öyle kolay değil. Polisler Boşuna Bayrak önünde Fotoraf çektirmedi Jandarma boşuna ihbarları görmezden gelmedi. biraz düşünün devlet için neyin iyi neyin kötü oldugunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 edit: hey allam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 ogün samast, kasten adam öldürmek suçundan 22 yıl 10 ay hapis cezasına çarptırıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar