moriQ Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Razor1911 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 moriQ said: Razor1911 (tu) +1 =), ben de simdi denedim ilk... pek oynamadım da, ign 8.9 vermis ya, gamespot olsa suphelenirim de, ign verince iyidir dedim =), baslangıcı da iyiye benziyordu yani, ama oynayan adam daha iyi bilir tabii eheh... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 ben de yükledim oynadım biraz, baya beğendim oyunu grafikler, animasyonlar falan gayet güzel, ayrıca sistem canavarı değil, herşey maksimumda 2xAA gayet akıcı oynuyorum biraz daha oynadıktan sonra tekrar yazarım düşüncelerimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 ilk izlenimim: ÇOK İYİ. stalker ı büyük firma yaparsa böyle bir oyun çıkardı ortaya. öyle diyim. uzaylı muzaylı çıkmaz umarım ileride. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 fizban said: ilk izlenimim: ÇOK İYİ. stalker ı büyük firma yaparsa böyle bir oyun çıkardı ortaya. öyle diyim. uzaylı muzaylı çıkmaz umarım ileride. kesinlikle katılıyorum stalker havası var oyunda şu ana kadar %20 lik kısmı bitirmişim ve şimdiye kadar kötü gelen çok ufak ayrıntılar var (arabaların sesleri mesela, rezalet hehe) afrika havası özellikle çok güzel olmuş, ağzım açık izlediğim oldu gün batımını ayrıca doğal hayat da güzel gözüküyor, jeep ile giderken sizi görüp koşturmaya başlayan sürüler falan çok hoş en azından bir kere denemelisiniz bence ayrıca bir sorum var, şu mike's bar'a bir türlü giremiyorum, başka bi forumda daha sadece ölünce girebildim yazmış birisi, haritada orada görev var diye göstermesine rağmen iki kapısından da girilmiyor. bu bir bugmıdır, yoksa barın açık olduğu belli bi saat aralığı mı var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 oyunun hemen başındayım (xiaongongongognognong isilmi adamla oynuyorum, farkettiriyor mu bilmiyorum :) ) iki kapısı var, weapon shop tan weapon aldıktan sonra kapılardan birinde interact iconu çıktı ve girdim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 yok zaten oralarda ben de girdim, denize yakın taraftaki kapıdan girmiştim sonra ilacı alma görevini alıp çıktım fakat daha sonra nasip olmadı girebilmek (: edik: sanırım seçilen adam fark etmiyor, zaten seçmediklerin buddy oluyo ilerledikçe edik2: flamethrower alın (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Valla fizboz'un yorumunu da gorunce indireyim diyorum simdi, stalker kivami deyince daha da hos oldu, ki stalker ustunde agir modding/editing yapmadikca adamakilli oynanmiyordu, allahina kadar tweak cekmek gerekiyordu falan, anca oyle zevk alabilmistim oyundan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 oyun kac gb? 8-) edit: revangelis B) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 3.8gb orjinal alıcan da hard diskte yeterli yer var mı kontrol etmek için sordun dimi :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Oyun gözel gibin. Yapay zeka da çok kötü değil. En zor da oynayın derim ben bazen düşünmek gerekiyo lan nerden gitsem felan diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 ya ben şimdi bilgisayar için de yükledim oyunu yüklediğimde bu şekilde çıktı ben bunu asıl çıkartacağım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 sol üsteki dosyayının içindekini bi klasöre çıkart. Muhtemelen iso dosyası çıkacaktır. Onu ya bi dvd ye kaydet ya da deamon tools veya alcohol 120% ile mount et. Yapamazsan pm at bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 HJSplit ile birleştirmeyi de deneyebilirsin, ona da uyuyor sanırım gösterdiğin resim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 hjsplit ile birleştirince çıkan dosya mount olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Ben bilmem gerisini, yassah hem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 orda bi tane info dosyasi var sol ustte mavi gorunen. ne var ne yok icinde yaziyordur. muhtemelen fragmented arsiv onlar, rarla ilk elemani ac (01) gerisini halleder olmasi gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 dosyalar bozuk sanırım olmadı hiçbişey info ama bozuk değil yahu recheck ettim yükleyen diğer kişilere sordum falan =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 info dosyalarini notepad ile birlikte acarsaniz okuyabilirsiniz. quicksfv ile de arsivin checksum dosyasi araciligiyla saglam olup olmadigini kontrol edebiliyoruz. saglamsa aynen winrar gerisini hallediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 hj split ile çıkarttım da dosya bozuk evet kesin emin oldum 3.6gb GO GO konu akışının içine ettiysem kusuruma bakmayınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 hj split ile birleştirme. Kullanma yani. rar ile ilk dosyayı açabiliyor olman lazım. Onun içinden iso dosyasını çıkartacaksın. Nese yeter bu kadar illegallik.. daha fazlası için pm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 güzel oyun olmuş. grafikler falan gayet iyi. ultra ile high karışık oynuyodum tık dedi makina kendini kapattı. baktım ekran kartına 90 olmuş. boşta 50 ye alışınca tabi (: neyse temizliyim kasayı oyuna devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 rar'la ilgili mesajlari gizledim, ozel mesajdan halledin pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 evet iyi yapmışsın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Wow mu oynuyorum FPS mi anlamadım. Gorev, reputation. Yok artık saçma sapan bir oyun olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar