Neferon7 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Ben elimizde olanları yazayım diyorum buraya sizde ona göre en iyi 3v3 ün hangi grupla daha iyi olacağını belirtiseniz sevinirim... 1 : Priest , Rogue , hunter veya Druid (healer olma isteğim yok bu arada belirteyim :) ) 2: Warlock veya Paladin 3: Druid , Warrior veya Rogue Bzm elimizde bulunanlar bunalr ama tabi hiçbirinde item yok :) hatta 2 druid ve paladinse daha yeni kastığımız karakterler... Neyse yorumlarınızı bekliyorum... Not -- 3v3 setup için bir başlık var oraya yazacaktım ilk etapta ama orda hem o baslıgı mahvedeer veya benim yazdığım yazı orda kaybolup gider diye yeni baslık actım... Umarım tepkinizi cekmem bu konuda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drakkahn Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Bence Holy pala Dps Shaman Rogue. Rogue druidle yer değişebilir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Arena'dan önce bi full S1 set kasın BGlerde, sonra gerisini düşünün :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neferon7 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Tamam işte ben de öneri alayım diye dedim :9 Ama Yorumu da elimizde olanlara göre sizlere de bi sorayım dedim :) Burda olmayanlardan yorum olmassa iyi olur aslında 1,2,3 diye belirttiğim sekildedir karakterler.. Bunlardan en iyi 3v3 nasıl cıkar ona gore item kasarız... sonucta 4 tane karaktere item kasamam :) kendi acımdan soylersem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 ilk gruptaki druid healer olmak istemediğine göre, 1. gruptanda hunter veya rogue. 2. gruptan warlock. 3. gruptaki druid healer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neferon7 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Druid-Pala-Warrior için düsünceniz nedir peki? Druid feral .. pala retri... Cok ihtiyac duyuldugunda kafası rahat olan heal atar gibi dusnursek ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Neredeyse 0 CC ve 0 healer la iyi olmaz 3on3. Warrior Feral Druid Holy Paladin fena değil ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 bizim söyle bi setup var ne dusunursunuz frost mage- shadow pri - paladin pala ben spell dmg agırlıklıyım diyo önden bunu sürüyoruz 10 k mana var holy diye buna giriyorlar biz aradan alıyoruzda. Dün hunter-resto dru - lock lu bi takım geldi hunter öldügünde bizde nerdeyse herkes full hp idi ölmedi diger iki adam deli olduk druid zaten heal atıp travel formda kosuyor lock ölmek bilmiyor deli ettiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drakkahn Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Warlock Druıd. 2v2 de başa belaydı bizede. Cyclone a bir cd gelsin allah için. cyclone+cyclone+entagling roots+fear+cyclone+cyclone... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 2.4 te drodlar nerflenicekmiş öle bişeyler duydum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 neyi nerfliceklermiş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 PvP ile ilgili olanları kalın yaptım 2.4 patch notes druidle ilgili bölümü said: Druids - Bash now deals 50% of normal melee damage. - Cyclone now has a 15 sec cooldown. - Frenzied Regeneration: The amount of health restored now scales slightly with bonus healing effects. - Swipe now generates additional threat. - Soothe Animal is now instant cast, down from a 1.5 sec cast time. - Control of Nature: This talent now also affects Hibernate. - Celestial Focus: This talent now also reduces the cooldown of Cyclone by 5/10/15 sec. - Force of Nature: Treants now heal the Druid for a portion of their damage dealt to enemy targets. - Predatory Strikes: This talent now increases melee attack power by 15/30/45% of your Intellect. - Shredding Attacks: This talent now also gives the critical strikes from your Claw, Shred, Mangle and Maul abilties a 50/100% of reducing the effectiveness of the next direct healing spell on your target by 20%. - Savage Fury: This talent now also causes your Rake ability to reduce the target's movement speed by 25/50% for the duration of the bleed effect. - Swiftmend: The cooldown has been increased to 18 sec, from 15 sec. - Improved Tranquility: This talent now also reduces the cooldown of Tranquility by 1/2 min. - Remove Curse is now castable in Tree of Life Form. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 eben ? ehu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 freemoon, çakma gibi duruyor bunlar. kaynak mmo-champion ise eğer bence güvenmeyin pek. defalarca çıktı 2.4 patch notları diye daha öncede. fakat hep yalandı. official sayfada hala 2.3.3 notları var. Test Realm Patch Notes Current Patch Notes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Yok MMO champion değil, valla kaynağın neresi olduğunu hatırlamıyorum. Ama akşam evdeki makinedaki yer imlerinde kayıtlı ordan bakarım. Yanlız şunuda hatırlatayım bu güne kadar hiç fake note'a rastlamadım bu sitede 1.8den tutta, 2.3'e kadar önceden yayınlanan bilgiler hep doğru çıktı. Cidden fake olursa şok olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Pvp forumlarini postladılar Sıkma bu cyclone cd felan Star's tears da unique 5 felan olacak dendi hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Yalan o, gec. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Resto druidlere nerf gelmezse 2v2 yapmamaya karar verdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Lock whine yerine Druid whine mi basladi? Ok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Dengesiz her class için whine başlar şaşmamak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Sorun arena mantigindaki anti setup eslesmeleri. 2x Dpsleri doven setuplari Druid'li setuplar dovdugunden ust ratinglerde yogunlasma oluyor. Yoksa 2x Dps takimlar ozellikle Warrior/Druid'e karsi oldukca avantajli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neferon7 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Druid nerf-Buff ından biraz konuya dönersek başka fikri olan var mı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Druid o kadar da OP değil, bir kere fear e karşı çok savunmasız. Trinket i patlattığı zaman da çok kötü durumlara düşebiliyor. Ama millet o kadar fazla ağladı ki 2.4 te kesin travel formla cyclone a bir cd/sınır koyacaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 restoyu nerflesinler ferali bufflasınlar!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Bir druid'i kesmek için en az iki dps mi gerekmeli her zaman? Kafasına koyan druid basıp gidiyor. 2 dps setuplar bile eğer bir an kaçırırlarsa nuke faktörü yatar, oyun uzar uzar yine druid/warr kazanır. Ayrıca zayıf olduğu tek şey fear, her sınıfın fear'ı mı var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar