Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bira içen türbanlı kız !?

totenkopf

Öne çıkan mesajlar

şimdi bu konu daha önce açıldı mı bilemiyorum açıldıysa özür.

1- ama sanırım youtube de böyle bir olay varmış, tabi site şer güçler tarafından açılmasına mani olunduğu için, en azından ben giremiyorum, izleyemedim.

İzleyen varmıdır?

2- Farz edelim böyle bir olay yok, ama burada türban takan kızlar namusludur diyenlerden var galiba, onlara bir soru:

a- Böyle bir kişi olsa o zaman ne derlerdi?

b- Tamam diz aldı çizme, dar kot, kaş aldırma, makyaj hadi bunları anladık, tırnak uzatmak, bunları yapanları da ,ki bunları yapılma nedeni karşı cinse kendini beğendirme gayreti değimlidir? bunlara türban taktıkları için namuslu dedik, ki takanların yüzde kırklık bir bölümü abartısız böyle geziyor. Bazı "tip" semtler hariç İstanbul un merkezlerinde. Ben bulunduğum yerde bunların sayısı fazla veya mesela Bakırköy e gidip, orada gözlemlene bilir, özelikle mağzalarda…

bunlara ne diyeceğiz.

takan, bütün mantıksızlığına rağmen taksın, taktıktan sonra seni kafir, edep yaahou demek ne olaki...

nerde kaldı talep etiğin inanç özgürlüğü,

şöyle bir soru çalıştığın yerde sadece bir salık ocağı var ve orada da bu düzenden mezun olmuş türbanlı bir doktor, başı kapalı değil türbanlı, sende bir ağır sanayi işçisisin. Bir gün bir iş kazası geçiriyorsun ve baldırından giren bir demir çubuk kaba etinden çıkıyor, yani abdest uzuvlarının dışında bir yerini o kadın doktor a göstermen gerekecek, çünkü ilçede başka salık kuruluşu ( hükümetimizin salık politikasına gönderme) yok ve çok fazla kan kaybediyorsun. Kadın diyor ben bu adamı tedavi edemem. Ya niye yahu diyorsun, ne dese beğenirsin edebe aykırı yerleri gözüküyor diyor. Ve ilgilenmiyor, neyse başka bir sözleşmeli doktor varmış o bölgede ona haber veriliyor, bu arada sen kan kaybından ve acıdan bayıldın, hemşireler bile bakmıyor sadece bir tane erkek hasta bakıcı var. Neyse sözleşmeli doktor geliyor. O da ne kadın meğer Malezyalı bir doktormuş ithal doktorlardan. Nedeni de ülkemizde atayacak yeteri kadar yeni rejime uygun kapalı “kadın” eleman sıkıntısı. Veya erkekler cumaya gitmiş.
Ve sen, yani hasta orada ölüyorsun….
Bu canlandırmaya ne diyeceksiniz merak ediyorum? Çünkü bu zorlama, dinlen alakası olmayan göstermelik insanların sonunda yapacağı bu. Bu örnekler her kamu alanına uygulana bilir, neden mi şimdi bile bu tür olaylar olmakta, kimse inkâr edemez.
Çünkü gerçekten kapanmış, Allah yolunda olan kadının ne işi var doktorlukla veya alışverişte çizme bakmakla, Örtünmüş, yani genel anlaşılması gereken tabirle Allah a yakınlık yoluna girmiş bir insanın ki kendini Allah a adadığı için kendini insanlara göstermiyor ve onların ilgili olması engellemek istiyor, bu durumda böylemi davranılır.
Veya hacı babaların, telefonda “senet ne oldu senet, ödemedi mi daha şerefsiz, çekinde mi karşılığı yok tüüü, kiraları ne yaptın aldın mı…” demesi de aynı derecede “hacılık” mevkiine, yani saf ve tam Müslüman olmasına ne kadar yakışır…

İmza: Fazla içmesin göbek yapar evde kalır.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...