Namessar Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 http://arabam.e-kolay.net/ikinciEl/detail.aspx?sid=1195050 bu arac 240 bg lik 99 kasa bir arac. 29500 fiyat konmus ama pesin 28500 e alınır gibime geliyor. meraktan soruyorum? neden bu kadar ucuz? hasarlı gozukmuyor, tabı bır servise gostermek lazım. ıcı temız gıbı. ustelık dıs gorunusu hıc 99 model gibi durmuyor, jaguar lar goruntude pek yaslanan araclar olmadıkları icin. peki neden talep yok? neden fiyatlar bu kadar dusuk? alacagımdan degıl ama rastgelınce merak ettım soruyorum.
Namessar Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 9 yasında olması su gibi benzin icmesi falan fiyatı dusurur muhakkak ama ben 7-8 mılyar daha yuksek bır rakam beklıyordum. yedek parca ve servıs sorunu da malum tabıkı. ama bu kadar dusuk gene beklemezdım. az once bır tane de 2001 model buldum, 32 mılyara. bu aracların bılmedıgım kronık bır sorunu mu var?
Mojito Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Arkadasımın babasında 2002 sı vardı bunun baya baya benzını ıcıyordu vergiside ztn yuksek olur + servisini konusmaya bıle yok...Parası olan kısı zaten gıder bunun 0 km sını alır o olmassa 32 35bın euro arasına bı kucuk sınıfı x type ın dızelını alır yanı cok arada kalıyor.Elımde 30 40 mılyar varken orta gelırlıyken gıdıp bunu almam gelırımde yuksekse gıder kat kat ıyısını alırım.Bunlardan dolayı 2.el fıyatını dusuk oldugunu dusunuyorum ek olarakta 99 yılından bu yana kadar makyaj dısında aracın dısına ıcıne bı eklentı gelmedı yakın bı zamanda kasası degısır dıye bı fıyat dususude olabılır...
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 değişti zatengaz da bi mini site varmış :)
Quibble Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 yanliz siteyi acinca bole videomsu olayda this is the new jaguar yazarken bekledim simdi this is the new shit.. yazicak die :P
matama Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 1-)Yeni kasa geldi 2-)En onemli neden jaguar turkiyede sevilmeyen bir arabaydi, ozellikle distrubutor problemlerinden sonra bayag seyler yasandi. Yalniz simdi ozellikle kucuk dizlleriyle piyasayi dolduruyor. Birde unutmayin bazi arabalar ikici elde sevilmez, en guzel ornegi volvodur bunun. Volvo jip alirsin ertesi sene yariya duser fiyati elinde kalir satamazsin. 3-)Tuketimi yuksek, teknolojisi bayag eski ozellikle o seviyedeki bir arac icin aractaki ic teknolojide eski. Ekranlar vs yok.
MrMarvelous Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 matama demiş zaten... eski kasa olması, servis problemleri, çok km yapmış olması, çok yakıyo olması, vergisinin yüksek olması vs. gibi nedenlerin yanında en önemli sebep 2. elinin olmaması... mazda, alfa romeo, volvo, jaguar.. aklıma gelen tr de 2. eli olmayan araçlar..
Mojito Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Yenisi tamamen eskı kımlıgınden cıkmıs guzelde olmus tek goze batan kotu tarafı ızgaranın bıraz kucuk kalması gıbıme geldı veya audının ızgarasının asagı dogru uzun olması hosuma gıttıgınden dolayı bana ole gelıyor...
matama Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 yenisinin konsepti cok daha guzeldi bozmuslar cok
Namessar Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 siteye simdi baktim da, eski jaguar lar belki biraz kalasti falan goruntu olarak ama daha guzeldiler sanki. on tarafta bu kadar radikal degisiklik biraz gereksiz geldi bana. araba ford mondeo tadinda bisi olacakmis biraz daha ugrassalarmis.
Apex Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 jaguar amblemini görmesem inanmam şu yeni yaptıklarının jaguar olduğuna.
Pasha Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 fotografin acisi yuzunden bayaaa garip gorunuyo yalniz orda. buyrun burdan yakalim, aletin icine akalim :)
Namessar Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 ici cok guzel olmus, bol bol oyuncak var, ama onune bir turlu alisamadim yahu. s-type in onunu seviyordum ben. o retro gorunus diye asagiladigi karakteristik hosuma gidiyordu benim. garibime de gidiyordu, ama hosuma da gidiyordu. ne bileyim, iceriyi yenileyip, kasaya siki bir makyaj atip o jaguar gorunusunu koruyabilirlerdi. bmw nin bobreklerini cikarip atmak gibi bir sey bu yahu arabanin gorunusunden.
Vodan Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Eskide olsa hala karizmatik bence. Yenisini bende beğenmedim yeni Mondeo gibi olmuş. Zaten Jaguar X-Type'da sadece Jaguar adıyla satılmakta olan Ford'dan öteye geçebilen bir araba değil. Aynı şekilde Volvo S40 da Focus platformu üzerine geliştirilmiş, aynı motoru kullanan ama Volvo logosu taşıyan bir araba. Zaten sevmediğim bir marka olan Ford bir kenara dursun, sevdiğim iki marka olan Jaguar ve Volvo'nun gün geçtikçe Ford'laşmasından nefret ediyorum. Neyse ki Jaguar artık Tata'laşacak onu klansmandan tamamen çıkartabilirim :)
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Selam, O kedinin duruşu ve çift far grubu artık mâzi :( Arka koltukları X-type ile 2/3 oranında yatırmaya başladıklarında olay bitmişti zaten :P Saygılar.
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 cok net ve basitg bu sorunun cevabi jaguar gibi luks araclarin genelde musterisi genelde birinci el tercih ediyor bu nedenle bu tip araclar alindiktan sonra 1 sene icinde nerdeyse yari yariya deger kaybedebiliyo bu tur araclar yatirimdan daha cok zevk meselesi
MrMarvelous Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 A aaaa millet beğenmemiş XF i hayret... Bence inanılmaz olmuş. Hele ki S-Type gibi çirkin bir jaguardan sonra...
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Selam, Bence Jaguar şudur; Jaguar Concept Eight 2004 Klasik olarak algılıyorum ben markayı ve bu da zamana karşı görselliğinden birşey kaybetmemek demektir. Güncellemeye ne gerek vardı : XJ8 2005 Saygılar.
Quibble Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 concept eight in jantlari supermis :)
Tyrael Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 evet bu modele yeni oyuncaklar ekleseler yetermiş onun da pisini çıkarmadan..
MrMarvelous Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Klasik çizgisini koruyan model Xj duruyor ki? Demode takılmak isteyen gider onu alır..
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Selam, demode: Modası geçmiş olan. klasik: Üzerinde çok zaman geçtiği hâlde değerini yitirmeyen, türünde örnek olarak görülen (eser veya sanatçı) Bence Jaguar'ın o tasarımı klasiktir. Ama literatürde demode olarak adlandırılıyorsa da elden birşey gelmez. Saygılar.
matama Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 para bu sefer ben seni saticam cunku gercekten demode niye demode dersen mantik olarak demode simdi bentley rolls royce hala ayni akimin savunuculari ama eger o akimi savunuyorsan, arabanida o kalitede yapman lazim. Alet klasik diye hala 1980 teknolojisiyle piyasaya sunarsan icinde ikinci kalite malzeme kullanirsan demode olur. Bir ara gidin binin arabanin icine ne dedigimi anlarsiniz.
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Selam, Ama malzeme kalitesi ile tasarım arasında bir bağ yok ki :) Ben malzemesine değil, tasarımına söylüyorum. Yoksa Jaguar'ın temsil ettiği çizgiden uzak bir kalitesi olduğu aşikâr. Saygılar.
Öne çıkan mesajlar