Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 evet erkekim ben.Annemler hep kız doğmasını istiyomuş o yüzden adım Sinem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Marl0_on said: sen imzana koyabilmeyi nasıl başardın arkadaşım o fotoyu. delirtti beni X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 benim de saçlarım böleydi meh :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Marl0_on said: sen imzana koyabilmeyi nasıl başardın arkadaşım o fotoyu. inanmak lazım baya. inanıpta yapamayanlar var hatta. Güzel noktaya parmak basmışsın, ben de deneyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 boyle koyuluyor (yok koyulmuyormus adsfgfadsfads) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 valla isteyerek yaptığım bişey değildi ..önce spoiler olarak yapayım dedim. bi baktım hem spoiler hem imzamda çıktı. sonra düzeltmek istedim yine olmadı en son delirdim hepsini sildim imzamda çıktı X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Viktor said: boyle koyuluyor (yok koyulmuyormus adsfgfadsfads) afasfasdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 yeminlen resmi görünce direk dedim ahanda bu olsa olsa sinemdir diye. öyleymiş hakketen :) saçlarında bi fenomensin sinem :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
auroraa Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 gerizekalı kro salak kuaförlerden uzak durun ayrıca... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 izmir'de uzun saçı güzel kesen yer neresi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 izmir'de nerde olduğuna bakar o bizim okulun kuaföründen çok memnun herkes (bizim okul=ieu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 o kadar parayı verince insanın gıkı çıkmaz tabi senkocum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 okulda kuafor :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 vay be ha bi de, ortaköyde istiyorum ben de kuaför. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Ha bide saçını platine boyayacak olan varsa eminim izmir ekonomi üniversitesinde en ucuza mal edersiniz. Haliyle adamlar sürümden kazanıyo :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Yahu uzatalım dedik deli gibi saç dökülüyor şimdi de. Kafayı yedim, vurucam usturayı bu gidişle. Bi çözüm var mıdır bu saç dökülmesine? Normalde başıma gelmeyen birşey çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 normalde de dökülüyormuş da uzun olunca daha çok farkediyormuşuz. ama ben de çzöüm istiyorum. yatarken saç bandımı bir çıkarıyorum topak topak saç dolanmış ;_; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Valla çok korkunç abi ya. Bi duş alıyorum böyle küvetin altı direk saç yığını. Bakalım badem yağıyla besleyip, ısırgan otlu şampuan kullanıcam öneriler üzerine. İşe yarar inşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Uzun bi süre sonra up olacak ama ısırgan otlu şampuan gerçekten işe yarıyor mu deneyenlere sormak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Aynı öneriyi ben de bir arkadaşımın annesinden aldım. Alıcam vallahi sapıttım bu konuda :D . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 abi druidmisiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 uzamıyor lan bu saç aylardır böyle sanki : / önümüzdeki yaz hangi kıvama gelir acaba.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 bi arkım saçlarına rasta yaptırdı. 1 sene yıkamadı 2 metre yanına yanaşamıyorduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 halp halp halp. ayda kaç cm uzaması normal bu saçların. bir de şampuanların etkisi oluyor mu, evetse hangi şampuan? tnxtnxtnx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 böle uzatması iyi diilmiş. o kadar uzayan saç illa çatalda birikiyor yıka yıkama farketmiyor ve kıl dönmesi yapıyor arkadaşlar. oturamıyorum ordan biliyom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar