Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 loreal aminexil var benim kullandığım 2 ay kullandım bariz değiştirdi dökülme olayını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 lan ben kelim anasını satim nispetlere geldim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lidriel Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 gayet bıraktım uzadı tutorial doğru deliçocuktada aynısı geçerli iksun desen uzatmış sayılmaz gris'in gayet uzun selamon lakin spastik serçenin uzun sonra efendime söyleyim laraken desen öle odiumda var bişiler amma çok uzun saçlı var be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 banada omuzlara dökme tutoryeli lazım saçım uzamıyor büyüyor 20 cm falan uzuyor boyum açınca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Lidriye said: iksun desen uzatmış sayılmaz Uzun kategorisine girdi lan hemen hemen. Ama şey sorucam, heryerde sıklık süper, tepede bi seyrelme var. Acayip yusufladım. Ne yapmalıyım? <.< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 baba cam terabentin diye bişi var cok iyi gelio diolar simdi dicen kelin ilacı olsa basına sürerdi ama öle diil benimkiler iş işten geçti artık sana iyi gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 hala işe yarıyo bu tutoryelim... dana gibi oldu saç vıllıa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
albatross Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Sık sık yıkıcaksın. Tarıcaksın. Seviceksin onu. Nasıl da uzuyor kerata ama onemli olan bence bakımlı uzatmak. Yoksa mağra adamı gibi olursunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 O zaman ben mağara adamı gibi oldum bi yardım edin hemen=) 1 senedir uzatıyorum omuzlarımda şu anda ama saçak saçak karmakarışık taranmıyor 2 gunde bir yıkıyorum ama bana mısın demiyor çok da gür birisi şöyle ipeksi saçlar için tavsiye versin(:D Bir de istanbul anadolu yakasında saç uzatan insanların saçını katletmeden kısaltıp düzeltecek erkek kuaförü adı istiyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 anadolu yakasında ben baya kaufor denedim uzu nsaçlyıkene de hepsi kısalttı hiçbirini beğenmedim vazgeçtim bu işten sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 albatross said: Sık sık yıkıcaksın. Tarıcaksın. Seviceksin onu. Nasıl da uzuyor kerata ama onemli olan bence bakımlı uzatmak. Yoksa mağra adamı gibi olursunuz. Ben oldum valla. ama bana yakışıyor, potansiyel varsa koyver gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Vingthor said: hala işe yarıyo bu tutoryelim... dana gibi oldu saç vıllıa yarıyo yarıyo. ben de bu tuto ile uzatıyorum. süper yani (tu)(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SKeLeToN Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Bizim mahalle berberi katletmiyo. :D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 duzenli olarak kırıklarını aldırmak fayda edicektir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SKeLeToN Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Valla benim ki cok uzun sürdü acıkcası. 1 seneyi aşkın bi süredir daha yeni toplayabiliyorum. Ayrıca çok sık duş alıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 arada kestirmeden olmuyo sanırım ben de hic kestirmeden basarabilcegime inanmıstım ama bi sene gecti omuzları anca gecti benim sac.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 kestirmek lazım. yoksa hızlı uzamaz. hem milyonlarca kırık olur ki çok kötü oluyor. saç formundan çıkıp ot formuna dönüyor resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 vingthor'un saçları benden daha güzel:( kıskandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anerchy Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 bizim buranın suları o rezil edio. 3e vurdurmaktan ßaşka yol yol.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Hala kadıköy civarlarında saçı embesil etmeden kırıkları alabilecek kuaför arıyorum yoksa uzamıcak:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 saçımı postiş olarak isteyenlerden bin lira isterim. Attached files Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 sen imzana koyabilmeyi nasıl başardın arkadaşım o fotoyu. inanmak lazım baya. inanıpta yapamayanlar var hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 anaa kız albümdeki çakallar gelirmi acep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 erkek o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 vaaay süper yaa saçların ben kız halimle uzatamadım daha o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar