Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

accountum hacklendi ama...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
adamın teki girmiş charla ve cantadaki itemleri silmiş bişeler lootlamış.charı shatarahtaki dungeon girişinde buldum.4 tane totem wardı onlari silmiş , battleground madalyonlari ve epic mountlari silmiş.100 gold falan wardi o duruyor üzerimndeki itemler duruyor amaç ne anlayamadım.
şuan totemlerim olmadığı için büyü yapamıyorum doru düzgün.ticket attim gmlere acaba totemleri geri werirler mi.
vermezlerse ben nasil bulucam bu totemleri ?
Mesaj tarihi:
geçmiş olsun, geri verirler herşeyini, bende hacklendim sayılır, takas ederken bilgileri elimle verdim :) maili değiştirdim eleman değiştirmemiş kaldı char onda tam 10gün oldu blizzden cevap gelmedi yaw , ümidimi kesmeye başladım 2 kere webforumdan raporladım onlara durumu kimlik bilgisi vs falan , hayırlısı diyelim:S
Mesaj tarihi:
Şimdi allah için totemi silme riskini göze alamam :D

Ama silinse bile hearthstonun innlerden geri alınabilmesi gibi, ya trainerdan yada görevi veren şahıstan geri alınıyordur diye düşünüyorum.
Mesaj tarihi:
off wermediler acıldı bugun account mail atmislar uzlasmaya waralım falan bişeler diolar.
ayrıntılı bilgi istediler.
hackten once en son ne zaman girdin kimden şüpheleniyosun virüs warmı falan off.
alt tarafı 4 tane totem wercen bea oda level 70 shamanda olsun artik.
Mesaj tarihi:
hay anasını ya gene girmiş adam şifreyi degistirmiş itemleri bankaya atmis chari nagrand da buldum.

nasıl alabiliyor şifremi her seferinde değiştiriyorum formatladim makinayi daha napim.Artık al sen oyna dicem bıktırdı.

napim ben şimdi
  • Yeni Oluştur...