Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 adamın teki girmiş charla ve cantadaki itemleri silmiş bişeler lootlamış.charı shatarahtaki dungeon girişinde buldum.4 tane totem wardı onlari silmiş , battleground madalyonlari ve epic mountlari silmiş.100 gold falan wardi o duruyor üzerimndeki itemler duruyor amaç ne anlayamadım. şuan totemlerim olmadığı için büyü yapamıyorum doru düzgün.ticket attim gmlere acaba totemleri geri werirler mi. vermezlerse ben nasil bulucam bu totemleri ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 normalde hacklenince ne olursa o olacak. vermeme durumlari yok ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 tabiki vericekler.. içim parçalandı mesajını okuyunca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 bu totemleri başka elde etme yolu yok sanırım. ozmn suikaste kurban gitim.birileri wow oynamamı istemiyor! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Seni tanıyan biri yapmış . Account hırsızları genelde silmezler mount u vs .. işine yaramayan şeyleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 geçmiş olsun, geri verirler herşeyini, bende hacklendim sayılır, takas ederken bilgileri elimle verdim :) maili değiştirdim eleman değiştirmemiş kaldı char onda tam 10gün oldu blizzden cevap gelmedi yaw , ümidimi kesmeye başladım 2 kere webforumdan raporladım onlara durumu kimlik bilgisi vs falan , hayırlısı diyelim:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 totemi nasıl silmiş ya ? yokedilemiyor bildiğim kadarıyla onlar. bankada olmasınlar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 aaa bankaya hic bakmamıştım ya ama ticket attim mail geldi 3 gün bloke ettiler şimdi giremiyorum.bakalım nolcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Şimdi allah için totemi silme riskini göze alamam :D Ama silinse bile hearthstonun innlerden geri alınabilmesi gibi, ya trainerdan yada görevi veren şahıstan geri alınıyordur diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 gittim oralara yok alamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 hangi questleri yaptığın belli sonuçta , hiç olmadı ordan bakıp verirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 off wermediler acıldı bugun account mail atmislar uzlasmaya waralım falan bişeler diolar. ayrıntılı bilgi istediler. hackten once en son ne zaman girdin kimden şüpheleniyosun virüs warmı falan off. alt tarafı 4 tane totem wercen bea oda level 70 shamanda olsun artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 hass konuyu kitlermisiniz rezil oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 son durum nedir =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Bankasinda cikti herhalde totemler =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 hıhı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 hay anasını ya gene girmiş adam şifreyi degistirmiş itemleri bankaya atmis chari nagrand da buldum. nasıl alabiliyor şifremi her seferinde değiştiriyorum formatladim makinayi daha napim.Artık al sen oyna dicem bıktırdı. napim ben şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 addon yüklerken aynı şeyleri alıp koyuyorsan içlerinde exe dosyası varmı diye bir bakıver. Addonların içinde oluyor genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 paranı ve transfer edilebilir değerli itemlarını almadıysa yakınında şakaya en uygun insandan şüphelenmeye başla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 birşeyimi almamışta bankadaki ve çantadaki bazi esyalari atmiş quest itemlerini bankaya koymuş.3 tane ucan kusum war herseferinde 2 tanesini bankaya atiyor.Dungeon vs yapıyor totemsiz.hayretler içindeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Sen içip içip kendin kaybedip sonra hatırlamıyor olmayasın yaptıklarını? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar