Flameoffear Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Ulan varya sinir harbi yaşıyorum şuan. Allahsız 6 ay beynimi yedi kız kız die gittim en iyi arkadaşlarımdan birisini ayarladım. Kızı gazladım, olur dedirttim. Öküz gitti 3 gün sonra ayrıldı. Kız ağlaya ağlaya beni aradı. Kafasını patlatmak istiyorum, kucak dolusu küfretmek istiyorum. Kalbine yağlı kazık çakmak istiyorum. Sinir oldum nan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 ben mutlu edebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 yırtık donun arasından falan fırlayan bi kişilik abi ciddi hayranım yorumlara hauheuhaeh öldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 yalnız blackchaos harbi mutlu edebilir, bi dene derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 dayaklıkmış harbiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 kızın ismi neydi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 ben kızı mutlu edebilirim !1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Mortis said: yalnız blackchaos harbi mutlu edebilir, bi dene derim tecrübe konuşmuş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 ömür boyu vicdan azabı, tütütütütü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar